κανενα φταιξιμο δικο μου δεν υπαρχει στη ζημια της μη φορτισης του κινητου μου. Απλα η εταιρια motorrola εχει ανυπαρκτη εγγυηση. Ως αποδειξη σας γνωριζω οτι εσταλη στο service στην αθηνα κ μου ειπαν οτι δε μπορουν να το φτιαξουν κ θα το στειλουν για επισκευη στη Ιρλανδια οπου μου απαντησαν οτι το τηλεφωνο δεν επισκευαζεται κ ουτε καλυπτεται απο την εγγυηση. το τηλεφωνο παραδοθηκε απο εμενα στην κατασταση που το χρησιμοποιει ο καθενας χωρις να του εχω.προξενησει εγω καμια βλαβη απλα σταματησε μονο του να φορτιζει κ συνεπως τα συμπερασματα δικα σας εαν θα επρεπε να καλυφτει απο την εγγυηση .Α και δε θελω να συμπληρωσω οτι δεν το εβρεξα το κινητο ουτε νερα επεσαν και το διευκρινιζω αυτο ηταν καινουριο κινητο κ το προσεχα πολυ γι αυτο κ ο.λογος που κανω τις αναρτησεις. Εαν υπηρχε καποιο λαθος απο μερια μου δεν θα εκανα καμια αναρτηση.Επισης θελω να συμπληρωσω οτι μου φαινεται αξιοπεριεργο πως στο service στην αθηνα δεν ειδαν την οξυδωση του κινητου κ με ενημερωσαν οτι θα το στειλουν στο service στην Ιρλανδια οπου κ μου απαντησαν οτι υπαρχει οξυδωση η οποια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση κ οτι το κινητο δεν επισκευαζεται.