Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
adreas32

πήγα το κινητό σε service στη οδο Βείκου στο γαλατσι στο καταστημα Buzz mobile για να δω ποσο θα κοστισει η επισκευη καθοσον δε μου καλυπτει η αντιπροσωπεισ τη ζημια που κατ αυτους εγινε λογο οξυδωσης την.οποια δεν παραδεχομαι γιατι ποτε δε εβρεξα το κινητο κ σημερα μου τηλεφωνησαν οτι το κινητο μου δεν εχει παθει καμια οξυδωση αλλα δεν φορτιζει λογο αστοχιας υλικου βλαβη της μπαταριας κ οχι σε οξυδωση. Μετα τηλεφωνηματων του καταστηματος αγορας του κινητου μου κ του Buzz mobile service θα επιδιορθωθει το κινητο μου με κοστος του μαγαζιου αγορας . Ευχαριστω το Buzz mobile service διοτι επαληθευτηκα που ελεγα ουι δεν εχει ποτε βραχει το κινητο μου κ οτι η επισημη αντιπροσωπεια service της motorrola ελεγε ψεμματα οτι ειχε οξυδωθει για να αποφυγει το κοστος επισκευης που περιλαμβανοταν στην εγγυηση και τελικα οπως αποδειχτηκε η βλαβη μη φορτισης του κινητου αποδιδεται σε αστοχια υλικου σε τηλεφωνο αγορασμενο τρεις μηνες και σε καμια δικη μου υπαιτιοτητα.

Benutzername