За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
manolistroulos

το εχω απο της 21 δεκεμβρη εχω κανει τα updates....κολαει αρκετα οταν ανοιγω καμερα και μερικες φορες ανοιγοκλεινει μονο του οσο υπερθερμασης του κινητου δεν το συζυταω....!!θελω εφαρμογες για καθαρισμο μνημης και οτι αλλο κορυφαιο υπαρχει γι αυτο το κινητο!!! το κινητο ειναι κορυφαιο ειναι κριμα να μην υπαρχουν αναβαθμίσεις σε λειτουργικο και ποσο μαλλον στις εφαρμογες....!!!

Потребителско име

1 Отговор

jophiel

Συγνώμη, αλλά θα σε ρωτήσω κάτι απλό: έχεις το κινητό ή απλά ήρθες για να το θάψεις;

Τίποτα από αυτά που γράφεις δεν ισχύει.

Πρώτον δεν κολλάει, το έχω χειριστεί αρκετές ώρες και δε μου κολλήσε κάπου. Αν εννοείς κάτι μικρά κολληματάκια (είναι σχεδόν ανεπαίσθητα, το android κάνει χιλιάδες από αυτά την ημέρα σε κάθε κινητό, στα windows είναι σπάνια), αυτά διορθώθηκαν στην τελική έκδοση των windows, η οποία θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Ο διαμοιρασμός της έχει ξεκινήσει από χτες!

Δεύτερον δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης γιατί έχει σύστημα υδρόψύξης. Αν θεωρείς ότι θερμαίνεται, τότε θα πρέπει να δεις τα android με τον ίδιο επεξεργαστή, που δεν έχουν σύστημα ψύξης. Είναι λογικό να θερμαίνεται όταν παίζεις βαριά παιχνίδια. Δεν ανοιγοκλείνει λόγω υπερθέρμανσης όμως.

Τρίτον κανένα windows phone δε χρειάζεται πρόγραμμα για καθαρισμό μνήμης, ακόμα και κινητά των 70€ με 1GB RAM πάνε σφαίρα. Στα 930, 635 και 620, που έχω, δεν έχω κάνει ποτέ εκκαθάριση μνήμης, τα δύο τελευταία έχουν και 512ΜΒ RAM μόνο. Στο store υπάρχει μόνο 1 και όσο το δοκίμασα δεν είδα να απελευθερώνει μνήμη. Απλά τρέχει, "καθαρίζει" και η ελεύθερη μνήμη παραμένει ίδια... Άρα δεν κάνει τίποτα, γιατί δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Με ανοικτές 8 εφαρμογές (οι 3 παιχνίδια) μου δείχνει 512ΜΒ ελεύθερα στη RAM στο 930, που έχει 2GB και όχι 3,όπως το 950.

Τέταρτον μια χαρά αναβαθμίσεις έχει πάρει. Από τότε που βγήκε έχει πάρει 2-3 και μία ακόμα, που θα είναι η τελική για τα Windows 10, η οποία έχει ξεκινήσει επίσημα από χτες. Στη χώρα μας θα έρθει μεσα στις επόμενες μέρες. Για την αναβάθμιση των εφαρμογών δεν ευθύνονται τα Windows και η Microsoft, αλλά αυτοί που τις γράφουν. Προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Μάλλον έρχεσαι από android, που κάνουν αναβαθμίσεις κάθε λίγο για να σου κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα καλύτερα, γιατί μετά από πολλές αναβαθμίσεις δημιουργούνται και προβλήματα που δεν υπήρχαν πριν... Δε νομίζω ότι είναι τυχαίο...

Τέλος θα μπορούσες να μου γράψεις τί αναγράφει στις ρυθμίσεις->προσθετα-> πληροφορίες, κάτω από τη χώρα παραγωγής; Δεν είναι μοναδικό και δεν σε ταυτοποιεί. Λέει όμως κάποια πράγματα για την θερμική συμπεριφορά του. Γράψε και τη χώρα παραγωγής.

Потребителско име