Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mikele123

Θελω να ρωτησω ο ηχος του ηχειου πως ειναι;;Δυνατος κ καθαρος;;Στο gaming κ στην καταγραφη βιντεο εχει throtling κ υψηλες θερμοκρασιες;;Κανει για καποιον που θελει ενα κινητο να τον βγαλει πολλα χρονια με καλες φωτος/gaming/καλη αυτονομια/μουσικουλα/πλοηγηση/viber... κ χωρις να δινει ιδαιτερη βαση σε εφαρμογες του τυπου fb/instagram ;;;;;Γενικα ποια μπορουμε να πουμε οτι ειναι τα θετικα του κ τα αρνητικα του;;Ευχαριστω!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Iakovos.Fakkos

Θα περιγραψω τα θετικα και τα αρνητικα του και ελπιζω να σε καλυψω.Εχω το κινητο απο 4/12/15.
Θετικα:Καμερα εξαιρετικη σε ολες τις συνθηκες φωτισμου.Οθονη φανταστικη με φοβερη αναλυση και ευαναγνωστη ακομη και κατω απο τον ηλιο.Ηχειο πολυ δυνατο και χωρις σημαντικη απωλεια ποιοτητας στην μεγιστη ενταση.Για να καταλαβεις ποσο δυνατο ειναι να φανταστεις οτι εχω την ενταση του ηχου κλησης στα 5/10!Γενικη αισθηση στην πλοηγηση,μουσικη,ταχυτητα εναρξης εφαρμογων,παιχνιδια ειναι παρα πολυ καλη.καλυτερη απο android και λιγο χειροτερη απο iphone.Αυτονομια με αρκετες κλησεις και wifi συνεχεια ανοικτο,στο τελος της μερας εχω και ενα 30-35% υπολοιπο.
Αρνητικα:Οπως ΟΛΑ τα συγχρονα κινητα σε εντονη χρηση οπως παιχνιδια ανεβαζει θερμοκρασια αλλα σε καμια περιπτωση δεν "καιει".
Τωρα ρωτας αν μπορεις να το εχεις πολλα χρονια.Αυτο ειναι δυσκολο να απαντηθει αλλα θα σου πω το εξης.Εχω και το lumia 1020 και του εβαλα τα windows 10 mobile και τρεχει μια χαρα.Θα μπορουσα να το χρησιμοποιω ακομα αλλα ηθελα την μεγαλυτερη οθονη και τα γενικα πολυ πιο συγχρονα χαρακτηρηστικα.
Ελπιζω να σε βοηθησα.

2 Σχόλια

mikele123

Ωραιος ο φιλος !!! Κατι λαγκς που ελεγαν οτι ειχε στις αρχες, ισχυουν ακομα ;; Λογικα υπηρχαν επειδη ηταν καινουργιο το λειτουργικο σωστα ;; Φανταζομαι τα 10αρια θα εχουν στρωσει απο τοτε!! Παντως αν πεσει λιγο ακομα η τιμη,θα ειναι μια πολυ καλη προταση !!

Iakovos.Fakkos

Στην αρχη υπηρχαν αρκετα προβληματα με τυχαιες επανεκινησεις και καποια λαγκαρισματα αλλα ολα αυτα ειναι πια παρελθον!Η τιμη του εχει πεσει τωρα εκει που θα επρεπε να ειχε ξεκινησει.Στα λεφτα του πλεον δε νομιζω οτι μπορει να το συναγωνιστει αλλο κινητο.Εγω εχω παρει και το continuum μαζι με πληκτρολογιο και ποντικι bluetooth και η εμπειρια ειναι καταπληκτικη.Ακομη δεν μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα αλλα συνεχεια αναβαθμιζονται οι εφαρμογες και το λειτουργικο.Το λειτουργικο παιρνει αναβαθμιση επισημη καθε περιπου 2 βδομαδες!

Όνομα χρήστη