με κατέλαβε φοβία, τρομάζω με την αγοραστική αδιαφορία ακόμη και στη τιμή των 349,00€ εκτός από εμένα :(
η τιμή έχει ξανακαταλήξει στα 465,00 € και τα καταστήματα που το εμπορεύονται να μειώθηκαν σε 12 από 18 που ήταν πριν 2 μήνες.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
με κατέλαβε φοβία, τρομάζω με την αγοραστική αδιαφορία ακόμη και στη τιμή των 349,00€ εκτός από εμένα :(
η τιμή έχει ξανακαταλήξει στα 465,00 € και τα καταστήματα που το εμπορεύονται να μειώθηκαν σε 12 από 18 που ήταν πριν 2 μήνες.
1 Отговор
Από ποτέ οι αγοραστές αγοράζουν το καλύτερο και όχι αυτό που τους σερβίρουν μέσω διαφήμισης; Από ποτέ ο μέσος αγοραστής εφαρμόζει σωστά κριτήρια στην επιλογή μιας τεχνολογικής συσκευής; Η τιμή ενός προϊόντος εξαρτάται από τη ζήτηση και όχι από την πραγματική του αξία. Μην τρομάζεις είναι καθαρά θέμα προτίμησης.
2 Коментара
@jophiel
κι εγώ αυτό λέω, ακόμη και τα 349,00€ δεν συγκινούν.
μετά από αυτό τι σερβίρισμα, τι διαφήμιση, τι προτίμηση αν δεν ήταν κι ο jophiel που παρέχει καλή διάθεση & οξυγόνο στο topic δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχαν τα Microsoft Phone :'(
Δεν παίζει ρόλο η τιμή, αλλά η διαφήμιση και η προβολή σε κάθε προϊόν. Αυτό σου λέω. Ακόμα και 250€ να πάει, αυτός που δε θέλει να το πάρει δε θα το κάνει. Το θέμα είναι αν αγοράζει κάποιος ένα προϊον για να κάνει τη δουλειά του ή σύμφωνα με τις προτιμήσεις των άλλων;
Δεν γράφω για να αυξήσω τις πωλήσεις των lumia και δεν το κάνω στην τελική. Θέλω να βοηθήσω χρήστες να λύσουν απορίες και προβλήματα με τη συσκευή τους. Τέλος δε μπορώ να διαβάζω ψέμματα από άτομα που δεν έχουν ιδέα και αναπαράγουν ότι γράφουν άλλοι άνθρωποι (που επίσης δεν έχουν ιδέα) στα forums, γι αυτό και επεμβαίνω, γράφοντας την αποψή μου, κατα περίσταση. Δε με ενδιαφέρει αν θα αυξηθούν οι πωλήσεις των Lumia ή όχι. Με ενδιαφέρει να υπάρχουν επιλογές και κοιτάζοντας γύρω μου βλέπω να μειώνονται καθημερινά... Android, android, android όλοι πάνε σαν τα πρόβατα και αγοράζουν αυτό που τους προβάλουν. Καμία πρωτοβουλία. Κολλάνε ιούς, malware, spyware, κολλάει όλο το κινητό μετά από την εγκατάσταση εφαρμογών, αλλά... τίποτα!