Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dikaiosyni

εχω αυτες της ραμ και με μητρηκη asus prime x370 pro εχω προβληματα..2 χρονια τωρα και δεν ξερω τι να κανω. καταλαβα αργοτερα οτι δεν υποστιριζει ραμ στα 3200..παρολαυτα κατεβασα ταχυτητες και παλι το ιδιο. οταν παιζω θα κλεισει το παιχνιδι χωρις λογο,επισης θα φαω κανα 1-2 bluescreen μεσα στην ημερα,επισης οταν παιζω κατι θα πρεπει να εχω κλειστα σχεδον τα παντα sto background ωστε να μην γινει παλι το ιδιο...καποια γνωμη? να αλλαξω ραμ η να κανω bios update?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Αρχικά κάνε BIOS update στην τελευταία έκδοση να δεις μήπως το πρόβλημα βελτιώνεται/διορθώνεται.

Αν όχι, στη συνέχεια, στη θέση σου, θα κοίταγα για αναβάθμιση μητρικής. Την ίδια μητρική είχα με εσένα για 7 χρόνια και τώρα πήγα σε ASU’s Rog Strix B550-F για να μπορέσω να βάλω 3600Mhz.

1 Σχόλιο

dikaiosyni

ευχαριστω πολυ γτ εχω στειλει email Παντου ωστε να βρεθει λυση. ωστοσο στην asus που εχω βρει το μοντελο μου στο drive&Utility εχει 200 επιλογες που λεει ο λογος..πχ chipset,Lan Audio,USB,Software and Utility,BIOS-Utilities. και δεν ξερω τι να κατεβασω καποια βοηθεια?

Όνομα χρήστη