За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
YTgreeky3091

Καλησπερα. Εχω την μητρικη B550m ds3h και σημερα εκανα build το pc και για καποιο λογο ενω εχω βαλει και της δυο της ραμ ενω θα επρεπε να δειχνει 16 gb ram δειχνει οτι εχει μονο 8... Ενω της εχω βαλει σωστα

Потребителско име

2 Отговора

Потребителско име
vagman_tech

Κάνε διάφορες δοκιμές με τις RAM όπως να τις αλλάξεις θέση και επίσης τοποθέτησε την μια απο την δύο να δεις αν ο υπολογιστής ανοίγει και στην συνέχεια την αλλη για να εντοπίσεις αν έχεις κάποια ελαττωματική. Αν έχεις την δυνατότητα τοποθέτησε τις και σε έναν δεύτερο υπολογιστή να δεις αν παρουσιάζει και εκεί πρόβλημα.

Edit: Επίσης, κάνε και BIOS Update πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε εάν δεν είναιήδη στην τελευταία έκδοση η μητρική.

2 Коментара

YTgreeky3091

Δοκιμασα και της δυο ξεχωριστα στην μια ανοίγει κανονικα δλδ δειχνει οθονη και στην αλλην δεν δειχνει οθονη. Θα κανω και bios update αλλα παλι θα γινεται το ιδιο εφόσον ειναι χαλασμενη η ραμ.

vagman_tech

Βεβαιώσου ότι δεν είναι κάποιο πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση μνήμης πάνω στη μητρική (δηλαδή βάλε την λειτουργική και στις 4 θέσεις της μητρικής να δεις ότι ανοίγει) και στείλε τις πίσω για εγγύηση.

Потребителско име