За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
ntinos215

Να κάνω αναβάθμιση σε Nougat;
Αν μου βγάλει bootloop θα το φτιάξει η LG ή θα μου βγάλει την πίστη επειδή είναι από σκρουτζομάγαζο;

Потребителско име

1 Отговор

vaios_gounaris

Να κάνεις. Ένας βασικός λόγος που κάποιος παίρνει nexus είναι οι άμεσες αναβαθμίσεις. Όσο για το ότι είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο μην σε αγχώνει. Και το δικό μου που ήταν από σκρουτζομάγαζο και έπαθε bootloop δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μου αλλάξαν την πλακέτα κανονικά.Δίνεται μάλιστα και επίσημη εγγύηση της Lg 2 χρόνια στην πλακέτα, ανεξαρτήτως πότε λήγει η εγγύηση του κινητού.

3 Коментара

ktsangop

Καλησπέρα, αν είναι εύκολο μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις που αναφέρεται αυτό που γράφεις με τα 2 χρόνια επιπλέον εγγύησης στην πλακέτα? Μόλις πήρα και εγώ πίσω το επισκευασμένο κινητό και θα ήθελα να το έχω υπ' όψιν μου.
Ευχαριστώ πολύ!

vaios_gounaris

Μου το είπαν από την LG όταν τους τηλεφώνησα μετά την παραλαβή από την επισκευή για να το επιβεβαιώσω. Κράτα και τα χαρτιά που σου έστειλαν από την procordia. Για να σιγουρευτείς κάνε τον κόπο να τηλεφωνήσει και εσύ στην LG. (Το τηλέφωνο βέβαια εγώ το πούλησα μετα γιατί δεν ήθελα να έχω νέες περιπέτειες).

Потребителско име