Ειμαι μεταξυ 5x, xperia m5 και A5 (2016)... Μπορειτε να βοηθησετε; Φοβαμαι το nexus λογω bootloop και θελω ενα κινητο που να ειμαι σιγουρος οτι θα με βγαλει για 2+ χρονια χωρις lag
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Ειμαι μεταξυ 5x, xperia m5 και A5 (2016)... Μπορειτε να βοηθησετε; Φοβαμαι το nexus λογω bootloop και θελω ενα κινητο που να ειμαι σιγουρος οτι θα με βγαλει για 2+ χρονια χωρις lag
1 Antwort
Μιλας για 2 χρονια και αναφερεις samsung. Φαουλ!
.
Σιγουρα απ'αυτα, το 5X ειναι το καλυτερο κ επισης λιγα εμφανισαν bootloop.
.
Πιστευω παντως, πως αξιζει να δωσεις τα ιδια ή 50€ - 60€ παραπανω και να παρεις
.
1)sony xperia x compact
.
2) sony xperia x
.
3) Blackberry DTEK50
.
4) Huawei P9 lite (3GB)
3 Kommentare
Αμα σε νοιαζει περισσοτερο ταχυτητα που να σε βγαλει χρονια κοιτα προς xiaomi καλυτερα οπου στα ιδια λεφτα παιρνεις πολυ γρηγορες συσκευες. Μονο σε καμερα υστερουν οπου εκει το nexus 5x παιζει χωρις αντιπαλο. Σε συνδιασμο οτι ειναι τιμιο σε specs και ελαφρυ λειτουγρικο ειναι μια καλη επιλογη. Τα υπολοιπα απο οσα ειπες προσωπικα τα απορριπτω.
Κι ομως... To samsung galaxy s3 neo το εχω 2 χρονια και 1-2 μηνες και ακομα τρεχει χωρις κολληματα απλα η μπαταρια εχει αρχισει να τα φτηνει και λογω πτωσεων τα κουμπια μερικες φορες δεν πατιουνται και λυπαμαι πολυ που το αφηνω
Νννναι. Ενταξει συμβαινει. Απο εκει κ περα ελπιζω να σε βοηθησα με την απαντηση μου.