Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kourepai

Η εμπειρία μου με το Nexus είναι μάλλον γλυκόπικρη. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και μέχρι τον Ιούλιο που εμφάνισε bootloop ήμουν υπερευχαριστημένος. 24 Ιουλίου το πήγα στην procordia και μου είπαν ότι είναι πλακέτα και θα γίνει αντικατάσταση εντός της εγγύησης. Η procordia, δεν επικοινώνησε ούτε μία φορά μαζί μου (ίσως μία στην αρχή, αλλά αν θυμάμαι καλά, εγώ τους πήρα και τότε, αφού δεν με πήραν μέχρι την ημέρα που μου είπαν) και η πλακέτα είναι σε αναμονή μέχρι σήμερα 25 Αυγούστου. Δηλαδή ένα μήνα χωρίς κινητό. Και βέβαια κάθε φορά που έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται με την πλακέτα, μου έλεγαν ότι σε λίγες ημέρες περιμένουν να έρθουν οι πλακέτες. Και έτσι με πήγαινα από βδομάδα σε βδομάδα. Για κινητό αντικατάστασης ούτε λόγος. Σήμερα επικοινώνησα με την LG και περιμένω να δω τι θα κάνουν για να επιλύσουν το θέμα. Πάντως να περιμένεις ένα μήνα για την επισκευή (και ακόμα περισσότερο από ότι φαίνεται), δεν το λες ακριβώς καλό service. Μάλλον απαράδεκτο. Στην τελική, αν έχουν έλλειψη από πλακέτα, ας κάνουν αντικατάσταση συσκευής.

Benutzername