Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
CHRISTOJUNE

υπάρχει όντως διαφορά στην ποιότητα ύπνου?
καλύπτεται ένα ποσό απο ΕΟΠΥ?

Benutzername

2 Antworten

YiM

Δεν υπάρχει σύγκριση, ειδικά αν έχεις μεγάλο πρόβλημα με άπνοιες. Όταν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς δε θα μπορείς πλέον να κοιμηθείς χωρίς αυτό! Νοιώθεις ότι πνίγεσαι χωρίς αυτό, ότι δεν αναπνέεις σωστά (επειδή όντως αυτό συμβαίνει)! Η καλύτερη επένδυση που έκανα για την υγεία μου, μετά το κόψιμο του τσιγάρου. Πρώτα να κάνετε μελέτη ύπνου. Εγώ πήγα στον Ευαγγελισμό, είναι δωρεάν, και ήταν εξαιρετικοί γιατροί και προσωπικό. Δε χάνεις τίποτα, ένα βράδυ είναι.

1 Kommentar

a9822604gmailcom

σε ιδιωτη γιατρο 100.00 η μελετη...κατα την παραλαβη α΄πο εταιρεια ενοικιασης 120,00 για σωληνες κλπ εξοδα

Benutzername
dtilas

Τεράστια διαφορά! Μέσω ΕΟΠΥΥ έχεις περίπου 250€ συμμετοχή, τα υπόλοιπα καλύπτονται.

5 Kommentare

drososapost

Δεν καλύπτει πλέον αγορά ο εοπυ μόνο εξάμηνη διάθεση χρήσης και ανά εξάμηνο ανανέωση μετά από έγκριση εξ ουσιοδοτημενο κέντρου μελέτης ύπνου

bledarcaushi1973

Μπορεί κάποιος να μου πει άν θέλω να το αγοράσω καλυπτει τιποτα τό ΕΟΠΥΥ ;

dtilas

Νομίζω ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει πλέον μόνο ενοικίαση. Και σου την προτείνω, γιατί το πρώτο μηχάνημα που είχα αγοράσει και χάλασε κάποια στιγμή, το έκανα "χωνάκι", ενώ τώρα που το νοικιάζω και το καλύπτει εξολοκλήρου ο ΕΟΠΥΥ, δεν με ενδιαφέρει αν χαλάσει, θα μου το αντικαταστήσουν.

alinaritis@yahoo.com

καλύπτει όλο το ποσό ο ΕΟΠΥ? ισχύει αυτό για όλους? είχα ακούσει ότι έχουμε συμμετοχή! και αν υπάρχει συμμετοχή τότε συμφέρει η αγορά.

dtilas

Καμία συμμετοχή δεν έχω, καλύπτεται εξ ολοκλήρου.

Benutzername