Αν εχει καποιος ροχαλητο 60% χωρις υπνικη απνοια με πονους στο λαιμο κσθε μερα.Και κουραση με πονοκεφσλους δεν βοηθα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αν εχει καποιος ροχαλητο 60% χωρις υπνικη απνοια με πονους στο λαιμο κσθε μερα.Και κουραση με πονοκεφσλους δεν βοηθα?
2 Απαντήσεις
Το ότι δεν έχεις υπνική άπνοια το υποθέτεις; Εγώ ούτε το υπέθεσα για εμένα. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα test υπνου. Αν πραμγατικά έχεις θα είναι σωτήριο. Πιθανών και για το ροχαλητό σκέτο. Όμως σχεδόν πάντα το ροχαλητο συνοδεύεται με άπνοια. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν και δεν το γνωρίζουν. Επίσης ΄όλοι κάνουν όμως στους περισσότερους δεν είναι πρόβλημα γιατί είναι λίγες. Επίσης όπως είπα και ο m.telhin καλό ειναι να δεις και γαστρεντερολόγο. Πολλές φορές με παλινδρόμηση που δεν αντιλαμβανόμαστε προκύπτουν διάφορα θέματα. Εγώ είχα πρόβλημα στο δεξί αυτί με αυξημένες πιέσεις και μερική απώλεια ακοής. Ακόμη το παλέυω.
3 Σχόλια
εκανα τεστ υπνου με φορητη συσκευη κατα ποσο ειναι αξιοπιστη δεν ξερω. Μου ειπε εχω λιγες.ομως το ροχαλητο ειναι πολυ 60%.Δεν ειχες καψιμο στο στηθος με την παλινδρομιση?Μονο πονολαιμο? και τι πηρες αν επιτρεπετσι?
Προσωπικά δεν είναι καν αντιληπτή από εμένα . Ακόμη το ψάχνω. Όμως ο ΩΡΛ μου είπε πως συμβαίνει και είναι η πιο πιθανή αιτία σε πρόβλημα με το ένα αυτί μου
ψαξε για cilent reflex .LPR