La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
idomeneas.maronikolakis

To μενου της ειναι κλειδωμενο ? προερχομαι απο αλλη συσκευη που αρνουνται να μου ξεκλειδωσουν το μενου και φυσικα δεν εχω κλεισει ματι 6 μηνες ,το χειροτερο ξυπναω καιδεν μπορω να αναπνευσω καθως το μηχανημα δεν μου δινει αρκετο αερα .ο παροχος δεν θελει να μου δωσει ανοιχτο μενου παροτι ο γιατρος το συνεστησε για να το ρυθμισω μονο μου.

Nume de utilizator

1 Răspuns

geobikas

Αν εννοείς για να αλλάξεις ρυθμίσεις μπορείς να το κάνεις και να βάλεις ότι θέλεις. Εγώ είχα μία άλλη από ενοικίαση που τα είχαν κλειδώσει και ζήτησα από τον γιατρό να μου δώσει τις οδηγίες για να ρυθμίσω και αυτό. Εννοείται πως μπορείς να το κλειδώσεις εσύ. Αν είναι με δανεισμό από πάροχο μάλλον έχεις μπλέξει. Κάτι τέτοια μου έκαναν και εμένα και στο τέλος είπα "δεν πρόκειτε να πάρετε άλλα χρήματα για εμένα από τον ΕΟΠΥΥ και αγόρασα δικό μου. Από τότε έχω απόλυτη ελευθερία και το συγκεκριμένο είναι κορυφή. Γενικά οι πάροχοι είναι "Να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι" . Από εμένα είχαν πάρει στα τόσα χρόνια ( από εοπυυ) πάνω από 3000€ ενώ ο εοπυυ θα μπορούσε να το αγοράσει σε εμένα με ~600 και να μου πει πως έχω δικαίωμα να αιτηθώ νέο πχ σε 6 χρόνια. Έτσι μόνο χασούρα έχουν και τον γλεντάνε οι πάροχοι.

1 Comentariu

Nume de utilizator