За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Christos...

Θελω να βαλω ενα στο πλυντηριο αλλα λεει στις οδηγιες να μην εχει πολυ υγρασια και δεν ξερω με τους υδρατμους τι θα παιχτει οποτε δεν το εχω βαλει αν καποιος το εχει μεγαλο χρονικο διαστημα στο μπανιο στο πλυντηριο ας απαντησει.

Потребителско име

3 Отговора

Alex_Noutsis

Εχω το προηγούμενο μοντέλο στο μπάνιο 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Потребителско име
donstefano

Εχω εγω στο μπανιο στο πλυντηριο.Δεν εχω θεμα.Αμα αεριζεις το μπανιο δεν εχεις προβλημα.Απο κει και περα αν εχεις πολυ υγρασια τοτε το ξανασκεφτεσαι.Βεβαια απο το καθολου προστασια στο πλυντηριο καλυτερα βαλτο.

3 Коментара

Christos...

@donstefano Σε ευχαριστω για την απαντηση μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα στα 100 ευρω προστασια που μπαινει στον πινακα και καλυπτει ολες τις μπριζες του σπιτιου.

πχ:https://www.kafkas.gr/proionta/ktiriakos-exoplismos/themeleiaki-geiosi-antikeravniki-prosta/apagogoi-kroustikon-ypertaseon/apagogoi-kroustikon-ypertaseon-ischyos/schneider-electric-2-antikepayniko-iprd20-3p-n-20ka_65883/

Потребителско име
Thimosofos

@Christos... Εγώ συγκεκριμένα δεν το έχω βάλει στο μπάνιο λόγο υδρατμών και κατεπέκταση υγρασίας όπως πολύ σωστά λες,το αναφέρουν και οι οδηγίες άλλωστε,αλλά ένας φίλος μου το έχει τοποθετήσει πάνω από 2 χρόνια στο μπάνιο και μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει το παραμικρό.
Προσωπικά πάντως δεν θα το συνιστούσα.Καλή συνέχεια.

1 Коментар

Christos...

@thimosofos Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση τελικα δε θα το ρισκαρω να το βαλω. Να εισαι καλα.

Потребителско име