καλησπερα να παρω το μονοπριζο η το πολυπριζο για υπολογιστη δεδομενου οτι η οθονη και ο εκτυπωτης εχουν δικο τους τροφοδοτικο εξωτερικο η εταιρεια μου ειπε οτι δεν θα εχω προστασια εαν βαλω το φις του απλου πολυπιζου πανω στο μονοπριζο και να παρω το πολυπριζο της apc μονο του ευχαριστω!!!
4 Σχόλια
Ευχαριστω χρονια πολλα πήρα το μονοπριζο της Apc και και το έβαλα σε μια θέση του ενός κοινού πολυμπριζου για να προστατεύσω μια συγκεκριμένη συσκευή ο ποιητής μου ειπε οτι κανει η αντιπροσωπεία πως οχι εσυ τι λες ;
jony good Οκ και εγώ συμφωνώ με αυτό που έκανες αφού δεν υπάρχει έως τώρα κανένα πρόβλημα.
Αν και εγώ θα είχα συνδέσει το απλό πολυπριζό επάνω στο μονόπριζο ασφαλείας που αγόρασες και όπως σου προανέφερα αυτό έχω κάνει ώστε να προστατέψει ό,τι άλλο συνδεθεί επάνω στο απλό πολυπριζό.Είπαμε η εταιρεία δεν το συνιστά αλλά εγώ το έχω χρόνια έτσι με πολλές διακοπές ρεύματος χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν θέλεις όμως μόνο μια συγκεκριμένη συσκευή να προστατέψεις,τότε άστο έτσι.
φιλε μου εβαλα μονο την τηλεοραση πανω στο μονοπριζο της apc και αυτο σε μια θεση ενος απλου πολυπριζου γιατι θελω να προστατευσω μονο την μονο την tv στην αντιπροσωπεια μου ελεγαν οτι ετσι οπως το εχω δεν εχω πρωστασια για καμια συσκευη ουτε για την μεμονομενη τηλεωραση και οτι μπορει να δημιουρησω προβλημα και στις αλλες συσκευες !!!
ρωτησα πολους ηλεκτρολογους και τεχνικους που επισκευαζουν τηλ. και γελαγαν με αυτα που μου ελεγε η αντιπροσοπεια ασε που μου ειπαν οτι εδω στην αθηνα δεν χρειαζεται κατι
@jony good Οκ τότε όλα καλά.
Απλά η αντιπροσωπεία τα αναφέρει αυτά για να είναι απολύτως καλυμμένη σε περίπτωση π.χ εγγύησης.