Πλέον δεν ανάβει το πράσινο λαμπάκι που έχει επάνω. Με προστατεύει ακόμα από τις τάσεις και αν όχι (λογικά όχι) καλύπτεται από την εγγύηση?!
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Πλέον δεν ανάβει το πράσινο λαμπάκι που έχει επάνω. Με προστατεύει ακόμα από τις τάσεις και αν όχι (λογικά όχι) καλύπτεται από την εγγύηση?!
3 Antworten
Καλημέρα.Αφού δεν ανάβει το λαμπάκι τότε ΔΕΝ προστατεύει.Το αναφέρουν ξεκάθαρα οι οδηγίες χρήσης άλλωστε.Πρέπει να πάει για ανακύκλωση.Κάλεσε την ίδια Apc by Schneider Electric και όχι το κατάστημα απο όπου το αγόρασες για δωρεάν αντικατάσταση με καινούριο.Τα πολύπριζα της Apc έχουν εγγύηση εφόρου ζωής και δεν λήγει τουλάχιστον για την Ευρώπη.Καλή συνέχεια.
Από τα τόσα που έχω βαλμένα,καμμένο λαμπάκι σε δύο έχω και δεν είδα διαφορά.
Και να σου πω: Πολύπριζο ασφαλείας με πολλούς διακόπτες κάμενα σχεδόν τα μισά λαμπάκια,το πήγα για έλεγχο και μου είπαν ότι προστατεύει και δουλεύει κανονικά το ίδιο και με τους αντάπτορες μιας που όταν εργάζεται ναι μεν κάνουν αυτό που πρέπει δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι.Αν σε περίπτωση δεν προστατεύει τότε μόνο φεύγει με την εγγύηση (αν δεν έληξε) μαζί στο κατάστημα,πάει αντιπροσωπεία και από εκεί θα γίνει ότι θα γίνει (αλλαγή Καμμένου στο σέρβις (αν υπάρχει) εντός η εντολή αντικατάστασης του αντάπτορα από το κατάστημα).
Εγώ πάντως δεν έστειλα τα δύο μου για αλλαγή Καμμένου η αντικατάσταση αντάπτορα μιας που είπαν ότι προστατεύει.Αν θέλεις το πας για έλεγχο σε έναν δικό σου ηλεκτρολόγο φίλο ή γνωστό και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.
1 Kommentar
Έτσι ακριβώς..
Θα επανέλθω όταν έχω νεότερα από το σέρβις της εταιρίας.
Ευχαριστώ.