Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
christosx13

Μολις το απεκτησα.Το συνδεσα στην πριζα - αναψαν 3 λαμπακια led σταθερα κι ενα αναβοσβηνε - κι εφυγα. Μετα απο 5 ωρες πηγα να δω και τα λαμπακια φορτισης ειναι σβηστα. Μολις κουνησω λιγο η αποσυνδεσω την πριζα αναβουν για 1-2 δευτερολεπτα 3 σταθερα+1 που αναβοσβηνει και παλι σβηνουν ολα ενω ειναι στην πριζα. Ξερει κανεις αν σημαινει πληρη φορτιση η αν πρεπει να το αφησω να φορτιζει μεχρι να γινουν ολα σταθερα μπλε?

Benutzername

2 Antworten

Thomas_Tziampazis

Αυτό σημαίνει πως δεν φορτίζει καθόλου. Κατά τη διαδικασία φόρτισης αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και μένουν σταθερά αναμμένα όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί πχ όταν η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί κατά 50% είναι σταθερά αναμμένα τα 2 και αναβοσβήνουν τα άλλα 2, στο 75% σταθερά αναμμένα τα 3 και αναβοσβήνει το 4ο και στο 100% σταθερά αναμένα όλα. Η συσκευή είχε την αρχική εργοστασιακή μερική φόρτιση (3 από 4 led). Όταν το κουνάς μάλλον γίνεται επαφή και δέχεται ρεύμα οπότε φορτίζει και ανάβουν τα λαμπάκια μετά χάνεται η επαφή και δεν φορτίζει. Το ρεύμα όμως κάπου υπάρχει. Για μένα, έτσι όπως τα λες, πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν και ίσως και επικίνδυνο (αν πχ έχει κομμένο καλώδιο). Καλά θα κάνεις να το επιστρέψεις και να μην το χρησιμοποιήσεις αν δεν έχεις σχετικές γνώσεις.

1 Kommentar

christosx13

Φιλε το γυρισα και δεν δεχτηκα αντικατασταση του ειπα να μου κρατησουν τα λεφτα σε πιστωση σε οτι αγορασω μελλοντικα απο το eshop. Οσον αφορα το μηχανημα,μολις ξεφορτισε απο την εργοστασιακη φορτιση που οπως ειπα φορτισε μισο κινητο και μισο ταμπλετ (περιπου 3 mah συνολο και οι δυο φορτισεις) μετα απο αδειο εντελως οταν εβαζα τον φορτιστη στην πριζα αναβαν κανονικα τα λαμπακια φορτσισης αλλα το κακο ηταν οτι εμοιαζε να φορτιζει 100% μεσα σε 2 λεπτα δηλ αναβοσβηνε ενα λαμπακι σε μισο λεπτο ηταν σταθερο μετα δυο και σταθερα μετα 3 και σταθερα και στο διλεπτο αναβοσβηνε το 4 και σταθερο. Αφου εμεναν κανα 3λεπτο ολα αναμενα και σταθερα,μετα απο λιγο έδειχναν σαν να βραχυκυκλωουν,αναβοσβηναν τρελα και μετα τιποτα,οσο και να τον αφηνες δε φορτιζε. Μπορουσες να αναψεις βεβαια το φακο για κανα δυο τρια λεπτα πριν αδειασει παλι. Σιγουρα πεθαμενη μπαταρια που ειχε χασει το 95% της χωρητικοτητας της.

Benutzername
PanagiotisF

Το ίδιο και εγώ αλλά με 2 λαμπάκια
Σταθερά και όταν το βάζω στην πρίζα αναβοσβήνει το τρίτο

Σκέφτομαι ότι ο φορτιστής του έχει έξοδο 1 amber
Η μπαταρία χωρητικότητα 12.000 mah άρα θεωρητικά σε 12 ώρες πρέπει να έχει πλήρη φόρτιση όταν η μπαταρία είναι στο 0

Περιμένω 6 ώρες να δω αν αλλάξει τίποτα αλλιώς λογικά θα έχει πρόβλημα

Και θα το επιστρέψω πίσω για έλεγχο η service

Επίσης ο φορτιστής υιού τοίχου δεν έχει ζεσταθεί καθόλου που σημαίνει ότι μάλλον για κάποιον λόγο δεν δίνει ρεύμα

έχεις νεότερο ανάρτησε τα

13 Kommentare

christosx13

Φιλε μαλλον εχει προβλημα.Κι εμενα ο φορτιστης κρυος μετα απο 7-8 ωρες φορτισης και κανενα λαμπακι αναμμενο οσο ειναι στην πριζα. Οταν τον αποσυνδεω αναβουν τα led φορτισης (3+1 που αναβοσβηνει) στιγμιαια ομως μετα απο 1 δευτερολεπτο σβηνει. Επισης δοκιμασα να δω αν φορτιζει καποιο κινητο, το συνδεσα καμια ενδειξη ουτε στο κινητο ουτε στη συσκευη. Επισης πατησα παρατεταμενα το power button που λεει το μανουαλ.Αλλες φορες αναβει ο φακος μονο για 2 δευτερολεπτα αλλα σβηνει μονος του και αλλες δεν αναβει τιποτα οσο κι αν το εχω πατημενο. καποιες φορες πατωντας το power on αναβουν τα led φορτισης και usb στιγμιαια και ξανασβηνουν. Μου φαινεται ελλατωματικο η οτι η μπαταρια τα εφτυσε και δεν κραταει φορτιση αν εκατσε κανα 2-3 χρονια στην αποθηκη του e-shop δεν ξερω. Παω για επιστροφη αυριο.

PanagiotisF

Καλημέρα πριν κοιμηθώ το έβαλα για φόρτιση τουλάχιστον 10 ώρες και το πρωί μια από τα ίδια καμία διαφορά Και εγώ από eshop το πήρα το είχε στις τρελές Κυριακές ας ελπίσουμε ότι θα το δούνε ως DOA και θα το αντικαταστησουν γιατί αλλιώς με service θα φάμε αναμονή

christosx13

Δεν ξέρω για DOA φιλε επειδή αναφέρει μονο 1 χρονο εγγυηση εγω θα ρωτήσω αν δε γίνεται να πάρω τα λεφτά πίσω να μου δώσουν ανοιχτή επιταγή τύπου κουπονιού με το κόστος του για μελλοντικές αγορές σε άλλα είδη. Δεν θα το εμπιστευομουν ούτε για απλό power bank όχι για εκκινητή. Μακάρι να το δεχτούν.

PanagiotisF

Λεφτά πίσω δύσκολο το βλέπω φίλε το να πάρεις κάτι άλλο νομίζω πως είναι πιο σύνηθες
Θα δω μήπως έχουν κάτι αντίστοιχο άλλης εταιρίας Εγώ από eshop αγόρασα

christosx13

Λοιπόν φίλε κοίτα να δεις τι εγινε. Ενώ το ειχα πακετάρει από προχθες για να το γυρίσω σήμερα,είπα να το ελέγξω μια τελευταία φορα για να ειμαι 100% σίγουρος. Ως δια μαγείας όταν πατησα για λιγο το κουμπί ''on'' αναψε ο φακος κανονικά και παρέμεινε χωρίς να σβήσει μετα απο 1 δευτερόλεπτο όπως προχθες. Το ξαναπάτησα και αναβοσβησε ο φακός όπως πρέπει για κατάσταση έκτακτης αναγκης,το ξαναπάτησα και άναψαν τα led στις θύρες usb. Του έβαλα ταυτόχρονα ενα κινητό απο 40% κι ένα ταμπλετ απο 15%.Το κινητο το πηγε 100% σε μιση ωρα και το ταμπλετ κοντεύει κι αυτο. Το ποσοστό φόρτισης που απομένει μέσα. οταν πατάω το ''ον'' δείχνει 4 led και επίσης δεν ξέρω γιατι προχτές δεν λειτουργούσε καθόλου ενω σήμερα λειτουργεί κανονικά και φαίνεται να έχει μπαταρία. Θα προσπαθήσω να το αδειανό τελειως για να δω πως θα συμπεριφερθει σε φόρτιση από την αρχή.
edit:Τελικά αφού ξόδεψα τη μπαταρία που είχε και φόρτισα μισό κινητό και μισο ταμπλετ όπως ειπα πριν, κάποια στιγμή άδειασε. Μόλις το συνδεσω στο φορτιστή τα μπλε led δείχνουν οτι φορτίζουν σταδιακά και σταθεροποιουνται μπλε όλα δείχνοντας πλήρη φόρτιση μέσα σε σύνολο 2 λεπτών. Μετα απο λίγο τα λαμπακια κανουν κατι τρελά αναβοσβησιματα ενώ είναι στο φορτιστή και τελικα σβήνουν τελειως και δεν παίρνει επιπλέον φόρτιση. Οση ωρα κι αν το αφησω δεν φορτίζει και αντέχει το φακό 3 λεπτα πριν αδειάσει παλι τελειως. Αύριο παει σιγουρα για επιστροφή αλλά απορώ πως τα εδωσε το πρωι αυτα τα 2-3 αμπερωρια καθώς δείχνει οτι δεν μπορεί να κρατήσει μέσα ούτε 100 mah απο τα 12000 που λέει.
Αν το γύρισες πίσω πες μου τι σου είπαν στο eshop,μονο σερβις?

PanagiotisF

το εστειλα πισω σημερα φιλε μου ειπε οτι το συγκεκριμενο DOA δεν εχει και οτι πρεπει να σταλει στο σερβις να το ελεγξουν και απο εκει θα με ειδοποιησουν για να δουμε τι θα κανουμε η θα πιστωσει τα χρηματα η θα μου δωσουν αλλο ιδιο
για επισιμο σερβις σαν εταιρια δεν εχει ελλαδα που σημαινει σε περιπτωση που γινει καμια και μου που για επισκευη θα παρει πολυ καιρο , ΤΟΝΙΣΑ σε εντονο υφος οτι το πηρα σαββατο και δευτερα το επεστρεψα και οτι δεν θελω επισκευη
και μου ειπε οτι λογικα θα το αντικαταστησουν αν εχουν στοκ αλλιως θα μου πιστωσουν τα χρηματα

αλλα αυτα θα μου τα πουν απο το σερβις του eshop
περιμενω με αγωνια
να σου πω σαν εταιρια πολυ προβληματικη η forever δυστυχως δεν εχει αλλα τετοια παρα μονο ενα einhell που ειναι πανακριβο
οταν αποφανθουν απο το σερβις τους θα προσαπησω να πιεσω για επιστροφη χρηματων καθοτι ειμαι πολυ επιφυλακτικος να ξανα παρω forever

christosx13

Λοιπον εχεις απολυτο δικιο.Ειμαι χρονια φαν του e-shop και εχω κανει εκατονταδες αγορες νομιζω. Απο μικρα usb κλπ ως εργαλεια κινητα κλπ. Δεν εχω γυρισει σχεδον ποτε πραγμα,εκτος απο εναν προβολεα - ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ- ''forever mlp-100'' και τωρα αυτον το φορτιστη. Λογω οτι κατι θα ξαναψωνισω συντομα θα ζητησω αμεσως δωροεπιταγη 55 ευρω αν δε γινεται επιστροφη χρηματων,δεν θα δεχτω ουτε αντικατασταση. Εψαχνα κι εγω κατι να εχω για ωρα αναγκης για τη μηχανη η το αμαξι,και επελεξα αυτο που ειναι λιγο πιο επωνυμο και εχει πολλες κριτικες αλλα μαλλον επρεπε να παω στο ΟΕΜ με τα 37 ευρώ γιατι αυτο φαινεται πολυ ψευτικο,το μετακινεις και κουνιεται μεσα ο μηχανισμος σαν κουδουνιστρα ελεος.

christosx13

Ναι αυτο το δευτερο κι αλλο ενα ΟΕΜ ΤΜ15 ειχα δει αλλα ειδα κατι βντεο που το ανοιγαν και η μπαταρια ηταν το 30% απο τα MAh που γραφουν. Βεβαια ακομα και για τα πανακριβα ΝΟΚΟ GENIOUS που καποια στιγμη ελεγα να παρω το φτηνο των 100 ευρω αν δεις κριτικες μερικοι τα βγαζουν κι αυτα ψευτικα,ακομα και τα μοντελα των 400 ευρω. Ειχα δει εναν τυπο που το ζορισε πολυ και το εκαψε ενω ενα αλλο φτηνοτερο νομιζω αντεξε στα τεστ που εκανε. Αυτο το powertech που δειχνεις δεν το ειχα δει φαινεται πιο στιβαρο και η μαρκα νομιζω ειναι σχετικα γνωστη?

Πάντως αυτα θεωρούνται κορυφή θα το ξανασκεφτω για αυτά τα 2

https://www.skroutz.gr/s/8640764/Noco-Jump-Starter-GB20.html?from=recommendations

https://www.skroutz.gr/s/8640766/Noco-Jump-Starter-GB40.html?from=recommendations

PanagiotisF

Η powertech κυριως καλωδια και ανταπτορες βγαζει (τουλαχιστον ελλαδα μονο τετοια βρισκω)
εγω πηρα ενα μετατροπέα για hdd σκληρους φτηνη μαρκα με μετρια ποιοτητα και τιμη δελεαστικη την κανει την δουλεια του
την θεωρω στην κατηγορια της forever αλλα δεν ετυχε να αγορασω κατι με μπαταρια το eshop εχει και εναν einhel αλλα παει στην τιμη του NOCO

για να δουμε τι θα κανει το eshop
μαλλον για δοκιμη ισως παρω και το powertech

εφοσον ανεβει καποιο στην κατηγορεια NOCO το GB40 μοιαζει καλυτερη επιλογη μιας και η διαφορα στην τιμη τους δεν ειναι και πολυ μεγαλη , με το GB 40 βαζεις ανετα και πετρελαιοκινητηρες

christosx13

Εγώ το γύρισα πάντως και όταν μου είπε πάει για έλεγχο και επισκευή η μάλλον αντικατασταση του ζήτησα αν γίνεται να μου βγάλει πιστωτικό κουπόνι στην άξια του για μελλοντικές αγορές και μου είπε οκ το παλικάρι απλά για το τυπικό μέρος πρέπει να ελεχθεί πρώτα και θα μου στείλουν μήνυμα. Από τα ΝΟΚΟ κι εγώ το GB40 βλέπω ως πιο αξιόλογο και προσιτό αλλά είδα ένα βίντεο που ένας το έλυσε και η μπαταρία είναι μόνο 2200 Mah. Πάντως και κάτι άλλα βίντεο που δείχνουν να εκκινεί 6λιτρα 10 φόρες στη σειρά αποκλείεται να είναι ψέματα.

PanagiotisF

Έχω την εντύπωση πως τα mah που διαφημίζουν είναι για τα την έξοδο 5v για φόρτιση κινητών όταν δίνουν ρεύμα σε μπαταρία αυτοκινήτου είναι πολύ λιγότερα τα mah

Περιμένω νέα από το eshop και θα αποφασίσω εκείνη την στιγμή σκέφτομαι και το einhel που έχει το eshop που είναι σχετικά αξιόπιστη εταιρία

christosx13

https://www.youtube.com/watch?v=VlRqu-Iwd0g

Για αυτο το βιντεο λεω που η μπαταρια ειναι χωρητικοτητας μονο 2150 mah sto NOKO GENIUS GB40.
Για το EINHELLνομιζω ειναι λιγο υπερβολικη η τιμη του αν και φαινεται πολυ πιο αξιοπιστο.

Benutzername