Λοιπον το κινητο αποκτηθηκε για συγγενικο μου προσωπο και το δουλευω αρκετα συχνα θα σας κανω μια μινι παρουσιαση.ΟΘΟΝΗ πολυ καλη αλλα οχι αριστη και απο φωτεινοτητα σε σχεδον εξαιρετικα επιπεδα,Ο ηχος σε μεγαφωνο δυνατος και καλος σε πιστοτητα,Ο ηχος σε ακουστικο πολυ καλος και καθαρος,πολυ γρηγορο χωρις κολληματα και σχεδον 1 γκιγκα παντα ελευθερο,wi fi ,gps,πολυ καλα και τα δυο,τα ακουστικα καλος ηχος και αρκετα δυνατος ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ?ΜΠΑΤΑΡΙΑΡΑΑΑΑ 3 μερες με νορμαλ χρηση και 11 ωρες οθονη μονοκοπανια,φορτιζει πολυ γρηγορα με τον φορτιστη του,κουμπι εξτρα αυτονομιας που σες περιπτωση που εισαι εξω με καμμια 15% σου βγαζει ενα 7ωρο μεχρι να γυρισεις σπιτι πχ εννοειται με τις βασικες λειτουργιες.ΣΤΙΒΑΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΟ καλο στο πιασιμο με θηκη πλατης και ζελατινα προστασιας στην συσκευασια +καλωδιο ανταπτορα otg και για φορτιση αλλων κινητων.ΚΑΙ τωρα οι καμερεεεεες και οι δυο στο φως της ημερας η με καλο φωτισμο αποδιδουν αριστα λειπη μονο ο σταθεροποιητης.Σε νυχτερινες αρκετα καλη με φλαςς και παραδοξως τραβαει αρκετα μεγαλες αποστασεις με οχι πολυ κοκκο.Το βιντεο και ο ηχος πολυ καλος ημερα νυχτα ακομα δεν δοκιμαστηκε.Εν κατακλειδι αξιζει τα λεφτα του για μεσαιας κατηγοριας συσκευη αν και κοιταει και ψηλοτερα,η τιμη του ΑΝ πεσει στα 250 θα ειναι ιδανικο κινητο για μεσους προς υψηλοτερους χρηστες.Αν αξιζει η αγορα του ναι, ερχεται με 5.1 και αναβαθμιστηκε σε 6.0.1 μεσω οτα σχεδον αμεσα.
2 Σχόλια
υπαρχουν χρηστες που δεν το παιρνουν για παιχνιδια αλλα για οοοολα τα αλλα οποτε η καρτα γραφικων δεν εχει σημασια και ο επεξεργαστης παροτι παλιος?αδυναμος?αποδιδει πολυ καλα γουστα ειναι αυτα φιλε μου ο καθενας ξερει τις αναγκες του νασαι καλα, η μινι παρουσιαση μου εχει σκοπο να βοηθησει απλως τους αναποφασιστους εαν υπαρχουν,
Καλα εκανες φιλε μου και βοηθας τους αναποφασιστους, αλλα και αυτο που ειπα και εγω βοηθεια ειναι..Δεν ειναι κακο να ξερουν οτι φοραει μετριο soc σε σχεση με τον ανταγωνισμο :)