Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
paulkotsidis

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς καστανός, το μαύρο (επειδή λένε ότι το καστανό χρώμα κοκκινίζει/πρασινίζει σε μερικούς στον ήλιο) μόνο για κροτάφους/φαβορί τα.. και αν φαίνεται διαφορά με τα άλλα μαλλιά που δε θα ναι βαμμένα; Τα πλαϊνά τα έχω πολύ κοντά και φαίνεται δέρμα! Τέλος για μούσια/πιγούνι πάλι σε κοντό κάνει (ή βγάζει ερεθισμούς σαν τις βαφές μαλλιών με αμμωνία, (εφαρμογή πχ κάθε 4 μέρες στο πιγούνι σε 2mm μούσια)..;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

michalisioanou

Εγώ έχω καστανό μαλλι προς σκούρο, κάνω μιξ δηλαδή κατανο 80/% και μαύρο 20% για να το φέρω εκεί που θέλω, Νομίζω πρέπει να πάρεις καστανό σιγουρα για αρχή και βλέπεις. Διάφορα στο μαλλί δεν θα καταλάβει κανείς, Να γνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 2-3 εφαρμογές για να δεις κάποιο αποτέλεσμα.

Για γενιά μούσι δεν κάνει,

2 Σχόλια

paulkotsidis

Πηρα καστανό και μαύρο. Δεν έχω κάνει εφαρμογή ακόμα! Πάνω δεν έχω καμία άσπρη τρίχα αλλά κροτάφους/πλαινά σε ένα εξάμηνο που άρχισε να βαγίνει η πρώτη άσπρη, εχουν ξεφύγει. Να βάλω 2-3 μπαλίτσες καστανού και 1 μπαλίτσα μαυρου στο χτενακι και να αρχισω να περνάω; Πως κάνεις τη μίξη εσύ..; Τέλος δε θέλω να κάνω καθόλου τα πάνω αφού δεν έχουν άσπρες! Εσύ τα κάνεις όλα..; Σε ευχαριστώ!!

michalisioanou

Εγώ θα σου έλεγα για αρχή μην βάλεις καθόλου μαύρο, μην σε φοβίζει για χρωματισμους κόκκινοπράσινο που ανέφερες παραπάνω. Άλλοι λένε στο μαύρο παρατηρούν μπλε μωβ.
Αν μπορείς να αποφευγεις τον πολυ ήλιο, δεν θα έχεις κανένα θεμα

Αν θέλεις πάλι ένα τόνο λίγο πιο σκούρο και από το φυσικό σου πρόσθεσε στο τελευταίο πέρασμα μια μπαλιτσα μαύρο που λες.
Στο τέλος, αφροποιησε το σε όλο το κεφάλι μήκος μαλλιών για να φενεται ομοιομορφα.

Δεν είναι μόνιμη βαφή, και εσύ ο ίδιος ίσως να μην δεις κάποια διαφορά στις 2-3 πρώτες χρήσεις.
Δούλεψε το και θα καταλαβεις από μόνος σου πως να το χρησιμοποιείς.
Το καλό του είναι ότι δεν κάνει κακό στην τρίχα,
Καλή συνέχεια!

Όνομα χρήστη