καλησπέρα,
Το συγκεκριμένο προίων έχει καλώδιο XLR σε 3.5 jack? γιατί θέλω να το έχω μόνιμα κουμπωμένο στην μητρική
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
καλησπέρα,
Το συγκεκριμένο προίων έχει καλώδιο XLR σε 3.5 jack? γιατί θέλω να το έχω μόνιμα κουμπωμένο στην μητρική
1 Antwort
7 Kommentare
ευχαριστώ
Τίποτα, απλά να ξέρεις αν το συνδέσεις κατευθείαν μητρική θα ακούγεσαι λίγο χαμηλά και θα πρέπει να είσαι σχετικά κοντά στο μικρόφωνο. Για μέγιστα αποτελέσματα πάρε μία κάρτα ήχου που να δίνει αρκετό ρεύμα στο μικρόφωνο.( Αυτό αν θες να ηχογραφείς η γενικότερα να το χρησιμοποιείς επαγγελματικά)
Το θέλω μόνο για συνομιλίες discord
Τότε θα είναι τέλειο για τέτοιο σκοπό αν και λίγο overkill δεν πειράζει και εγώ για αυτό το πήρα. Επίσης σου προτείνω την έκδοση με βάση pop filter και το bm 800 εκτός αν έχεις ήδη κάποια βάση
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό που είναι χωρίς το kit τι περιέχει μέσα εκτός από το μικρόφωνο και το καλώδιο?
Αν δεν κάνω λάθος έχει το μαουντ και ενα φιλτρο για τον αέρα ΑΛΛΑ δεν το παίρνεις σε καμία περίπτωση σκέτο γιατί το κιτ κάνει μόνο 25 ευρώ δηλαδή πολύ λίγο παραπάνω από το σκέτο και σκέψου η βάση κάνει κάπου στα 15 ξεχωριστά. Εγώ το κιτ το πήρα στα 45 οπότε τρέχα να το πάρεις τώρα που είναι φθηνό
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ