Το έχω περίπου πάνω από τρία χρόνια , και πριν δύο ημέρες κάηκε η πλακέτα και είναι ασύμφορη η επισκευή του λόγω του υψηλού κόστους (315 ευρώ) , από τι μπορεί να προέλθει σε λίγα χρόνια αυτή η βλάβη ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Το έχω περίπου πάνω από τρία χρόνια , και πριν δύο ημέρες κάηκε η πλακέτα και είναι ασύμφορη η επισκευή του λόγω του υψηλού κόστους (315 ευρώ) , από τι μπορεί να προέλθει σε λίγα χρόνια αυτή η βλάβη ?
3 Απαντήσεις
Έχω το Samsung S7 edge αγρατσούνιστο με καινούργια γνήσια μπαταρία 7 μηνών το οποίο το δίνω λόγω που μου κάηκε η πλακέτα.Τηλ επικοινωνίας 6949552715 αν ενδιαφέρεστε.
Έχω Samsung s7 Edge στο οποίο έβαλα καινούργια μπαταρία γνήσια πριν 8 μήνες , αγρατσούνιστο και το δίνω σε καλή τιμή λόγω που μου κάηκε η πλακέτα.
Ολα ειναι πιθανα...υγρασια,η υψηλες θερμοκρασιες του κινητου..π.χ οταν ζεστενεται η μπαταρια δημιουργει προβλημα και στην πλακετα...και γιαυτο πρεπει να προσεχουμε οταν φορτισει η συσκευη δεν πρεπει να το πηραζουμε..γιατι ανεβαζει περοσσοτερη θερμοκρασια..παντος πολυ καλη συσκευη το S7 Edge λυπαμε για την ζημια..