La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
takis88

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει: Κάθε φορά χωρίς κανένα πρόβλημα περνάω τραγούδια (αρχεία mp3,mp4) από το pc μου (win 10) στο 650 (με αντιγραφή-επικόλληση κλασσικά). Τα τραγούδια τα επικολλώ στο κινητό σε φάκελο της κάρτας SD. Και όταν θέλω να ακούσω μουσική πάω στην εφαρμογή ‘’Groove’’ του 650 όπου κανονικά εμφανίζονται όλα τα τραγούδια και παίζουν κανονικότατα. Μάλιστα κάθε φορά που έχω περάσει νέα τραγούδια στο κινητό μόλις πατάω να ανοίξω την εφαρμογή ‘’Groove’’ πριν μου εμφανίσει τη λίστα με τα αρχεία βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα στο πάνω μέρος της οθόνης μια λεζάντα που λέει ‘’προσθέτουμε μουσική’’ ή ‘’γίνεται προσθήκη νέας μουσικής’’ (δεν θυμάμαι καλά τώρα) και μετά η φράση ‘’προστέθηκαν πχ 12 τραγούδια’’. Φαντάζομαι ότι περνάει έτσι τα νέα αρχεία που πέρασα στην κάρτα SD στην εφαρμογή Groove.
Μετά το τελευταίο update υπάρχει πρόβλημα. Ενώ κανονικά όπως κάνω πάντα πέρασα τα mp3,mp4 στην κάρτα SD του κινητού και μετά πήγα να ανοίξω την εφαρμογή ‘’Groove’’ να τα ακούσω, είδα ότι έχουν περάσει στη λίστα της ‘’Groove’’ μόνο τα μισά. Πηγαίνω στην εφαρμογή ‘’Εξερεύνηση αρχείων’’ στην κάρτα SD και βλέπω ότι ενώ έχουν περάσει κανονικά εκεί τα αρχεία για κάποιον λόγο όταν πάω να τα ακούσω μέσω της εφαρμογής ‘’Groove’’ δεν εμφανίζονται εκεί. Έτσι αναγκάζομαι τα νέα αρχεία που περνάω για να τα ακούσω να πηγαίνω στην ΄΄Εξερεύνηση αρχείων ‘’ και να τα παίζω από εκεί. Δεν με αφήνει να κάνω τουλάχιστον καρφίτσωμα στην έναρξη τον φάκελο music της κάρτας SD για πιο γρήγορο άνοιγμα. Τις 2 τελευταίες μέρες παρατήρησα ανοίγοντας την ‘’ Groove ‘’ μπας και τα έχει περάσει στη λίστα, ότι κάθε φορά που την ανοίγω βγαίνει για 5 δευτερόλεπτα η λεζάντα ‘’προσθέτουμε μουσική ΄΄ και στο τέλος λέει ΄΄έγινε προσθήκη 1 κομματιού΄΄ (ενώ πέρασα στην κάρτα SD την τελευταία φορά 80 κομμάτια και αυτά υπάρχουν και παίζουν κανονικά εκεί) . Την κλείνω, την ξανανοίγω την Groove και πάλι το ίδιο. Λες και περνάει αργά και βασανιστικά ένα- ένα τα καινούρια mp3,mp4 μετά το τελευταίο update. Φταίει το τελευταίο update ? Τι μπορώ να κάνω? Και κάτι ακόμα. Αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά περισσότερο μια προσωπική ενόχληση μετά το τελευταίο update. Άλλαξε η διάταξη των tiles στην start screen . Αλλού τα είχα, αλλού τα είδα μετά το update. Μικρό το κακό, τα ξανάφτιαξα αμέσως. Αυτό όμως που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι ενώ είχα κάνει καρφίτσωμα στην start screen την εφαρμογή ''βοήθεια-συμβουλές lumia'' ,αυτή η εφαρμογή μετά το τελευταίο update εξαφανίστηκε και δεν υπάρχει πλέον στη λίστα εφαρμογών. Εμφανίστηκε μια καινούρια εφαρμογή η '' lumia highlights’’ η οποία μάλιστα εμφανίζεται στη λίστα εφαρμογών χωρίς την ένδειξη ΄΄νέα΄΄ . Αυτό πάλι πως έγινε? Σε παλιότερα updates αυτά πάντως δεν έτυχε να μου συμβούν. Δεν λέω ότι δημιουργούν πρόβλημα αλλά αισθάνομαι ότι κάθε φορά που θα γίνεται ένα update στο εξής θα πρέπει να ψάχνω για νέες εφαρμογές ή για άλλη διάταξη στα tiles. Μπορείτε να με βοηθήσετε κυρίως στο θέμα της εφαρμογής Groove που εξηγώ πιο πάνω ? Υπάρχει κανείς άλλος που είχε μετά το τελευταίο update παρόμοιο πρόβλημα με εμένα στην εφαρμογή Groove ή στη διάταξη των live tiles? Για να καταλάβω αν φταίει κάτι από το τελευταίο update ή κάτι έχει πάθει μόνο η δική μου συσκευή. Υπάρχει περίπτωση να πέρασε στο κινητό μου κανένας ιός από τα mp3,mp4 που πέρασα από το pc? Μπορείς κάποιος να με βοηθήσει?

Nume de utilizator