Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
xrisel2000

Αγόρασα το κινητό αυτό για την μητέρα μου πριν κάνα μήνα και η αρχική εντύπωση ήταν αρκετά καλή...Μετά όμως από λίγες εβδομάδες χρήσεως διαπιστώσαμε ότι οι φωτογραφίες στο facebook δεν ανεβαίνουν δείχνει αρχικά ότι φορτώνει αλλά δεν ανεβαίνουν ποτέ...Επίσης δεν μπορεί η μητέρα μου να διαχειριστεί την επαγγελματική της σελίδα μέσω fb παρά μόνο την προσωπική της...Δεν ξέρω εάν αυτό είναι πρόβλημα του κινητού η της εφαρμογής...όποιος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει Γιατί κρίμα τα λεφτά που δώσαμε για να μην μπορεί τελικά να κάνει την δουλειά της η γυναίκα!

Benutzername

1 Antwort

steli-os

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις φωτογραφίες,αλλά η διαχείριση επαγγελματικής σελίδας μάλλον δεν είναι εφικτή από την εφαρμογή. Σίγουρα μπορεί να την διαχειριστεί μέσω του browser (επίσης μπορεί να ανεβάζει κανονικά και φωτογραφίες από τον browser,χωρίς πρόβλημα).

1 Kommentar

xrisel2000

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Έψαξα λίγο και βρήκα μια εφαρμογή από το store της Microsoft που σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι την επαγγελματική σελίδα..Όσο για την λύση με τον browser δεν το είχα σκεφτεί και ήταν πολύ βοηθητικό σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Benutzername