Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kouk81

Καλημερα,για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει αυτο το κινητο ας διαβασει προσεχτικα τι εγραψε ο akis365 με τον οποιο συμφωνω απολυτα!Ειμουν κατοχος του lumia 632,τελειο και μαχιμο κινητο για τους απλους χρηστες.Το 650 ενω περιμενα να ειναι ανωτερο,ηταν ακριβως το αντιθετο.Αργο,κολλαει και σβηνει.φτωχο στις εφαρμογες και ειδικα του facebook η εφαρμογη ειναι απαραδεκτη.Ειμαι απλος χρηστης και δεν φορτωσα καθολου μνημες κ.τ.λ. Δεν το προτεινω ακομα και στους fan των windows οπως ημουν και εγω.Tα μονα θετικα του ειναι η εμφανιση του,ειναι λεπτο και ελαφρυ και με πολυ καλη οθονη που ακομα και κατω απο το φως του ηλιου φαινονται ολα τελεια.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

georgekll

Γεια σου. Είμαι κάτοχος του Microsoft Lumia 650 εδώ και δύο χρόνια. Με εξυπηρετεί απίστευτα, είναι γρήγορο και, αν και δεν έχει εμπλουτισμένο 'μαγαζί' για εφαρμογές, είναι εύχρηστο. Οι εφαρμογές παίζουν τέλεια και παιχνίδια δουλεύουν απίστευτα καλά. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, πρέπει να το στείλεις στην Microsoft στο support.microsoft.com

Όνομα χρήστη
yperman1

Πριν λίγο καιρό μία φίλη με παίρνει τσαντισμένη και μου λέει ότι πρέπει να αλλάξει το 630 που έχει γιατί της βγάζει πρόβλημα. Την ρωτάω τι πρόβλημα, και μου απαντάει πως οι εφαρμογές δεν δουλεύουν σωστά και το Messenger δεν δουλεύει πια. Της είπα ότι πρέπει να το κάνει windows 10 αλλά ο advisor της έγραψε ότι δεν γίνεται. Συνέχισε να είναι τσαντισμένη και έτσι πήρε τελικά ένα HAWAIAIDIDIDIDII. Αυτό που τσάντισε είναι ότι χρειάστηκε να αλλάξει ένα κινητό λόγο απαιτήσεων ενός ξένου software και όχι λόγο hardware ή λειτουργικού. Σε αντίθεση με τα android που τα αλλάζεις κάθε χρόνο γιατί τα παίζουνε και σαν hardware και σαν λειτουργικό το lumia κράτησε σχεδόν 7 και πάλι δεν χάλασε απλά το Facebook αποφάσισε ότι θέλει καλύτερο hardware για να τρέξει. Όταν προσπάθησα να της το εξηγήσω αυτό δεν το κατάλαβε και συνέχισε να μου λέει τα ίδια.
Συμπέρασμα σε ένα κόσμο ο κάθε ένας ζει σε ένα δικό του μαγικό παραμύθι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συζητάς για τίποτα μένεις σε αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερο και άντε καλή υγεία για όλους.
Διόρθωση 5 χρονια όχι 7 ...

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη