Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
cabamaru4

Ξέρει κανείς αν αυτό ειναι καλό για Fiat Panda (169) 2009 1.2 60hp?

Benutzername

1 Antwort

Opel_Corsa_A

Τό καλύτερο λάδι πού μπορείς νά βάλεις στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι τό Total Quartz 7000 10W40 και μήν ψάχνεις για καλύτερο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν υπάρχει

4 Kommentare

cabamaru4

με μπερδεύει λίγο το βιβλιο οδηγιών που λέει το λάδι να είναι API SL, ACEA A3. το total είναι API SN και δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχει ...

cabamaru4

με μπερδεύει λίγο το βιβλιο οδηγιών που λέει το λάδι να είναι API SL, ACEA A3. το total είναι API SN και δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχει ...
τέλος ποιο απο όλα τα total 10w40 γιατί είδα ότι υπάρχουν διάφορα....

Opel_Corsa_A

Επειδή έψαξα στο πρόγραμμα που έχω όντως οι προδιαγραφές του λαδιού σου είναι 10W40 API SL ή διάφορα μεταξύ API SL και API SN είναι ότι τό SL είναι για κινητήρες μετά το 2004 ενώ το SN για κινητήρες μετά το 2010 τώρα άμα θες οπωσδήποτε λάδι SL βάλε Mobil Super 2000 X1 10W40 αλλά το mobil δεν είναι για κινητήρες που καίνε λάδια για αυτό σου πρότεινα το total 10w 40 γιατί είδα μία ερώτηση που έκανες στο λάδι total που έλεγες ότι με Castrol σου έκαιγε λάδια βέβαια να ξέρεις τα Castol είναι τα χειρότερα λάδια στην αγορά και έχουν API SN αυτά δεν διστάσες να τα βάλεις ενώ με τα total διστάζεις

Το Total είναι για κινητήρες βενζίνης απλά εδώ στο skroutz δεν το γράφει είναι A3 B4 δεν θα πάθει κάτι άμα του βάλεις SN λάδι εγώ το έβαλα σέ αμάξι 32 χρόνων γιατί αν έχει προδιαγραφεί SN σημαίνει ότι καλύπτει όλα τα υπόλοιπα
https://www.skroutz.gr/s/6145452/Total-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9B%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-Quartz-7000-10W-40-B4-4lt.html
Αυτό εδώ θά πάρεις 2,8 λίτρα παίρνει στο μοτέρ και 0,3 φίλτρο λαδιού οπότε 3,1 λίτρα θες και το υπόλοιπο κράτα το άμα κάψει λάδι που δεν το πιστεύω

Benutzername