За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
purple

Ότι δίνεις παίρνεις. Όσοι παρακολουθείτε φόρουμ ή κανάλια με θεματολογία pc hardware, θα έχετε διαβάσει η ακούσει ότι η σειρά CX της Corsair δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το γιατί.
https://www.youtube.com/watch?v=J4bM83_Jmp4
Και επειδή το βίντεο είναι κάπως μεγάλο:
tl;dw: Poor isolation between high and low voltage sections of the power supply making it dangerous; poor soldering (some wires FELL OUT when I opened it!); only one half is monitored thermally (unsafe); very cheap components used (especially capacitors). Don't buy it!
Αυτό ισχύει για τα τροφοδοτικά με το πράσινο λογότυπο. Αυτά με το γκρι λογότυπο είναι επανασχεδιασμένα και βελτιωμένα οπότε προσοχή σε ποιο θα πέσετε αν έχει ξεμείνει σε κάποιο κατάστημα παλιό απόθεμα.

Потребителско име

1 Отговор

1 Коментар

purple

Προσωπικά δεν θα τα συνδύαζα γιατί είναι budget τροφοδοτικό με high end ξεκλείδωτο επεξεργαστή και καμία προοπτική αναβάθμισης. Ακόμα και να μου πει κανείς, είσαι λάθος γιατί από άποψη watt μπορεί να ανταπεξέλθει, εγώ για δικό μου μηχάνημα δεν θα τα συνδύαζα. Θα επέλεγα ανώτερης κλάσης τροφοδοτικό με βάση το τελευταίο PSU tier list και με περισσότερα watt.

Потребителско име