За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
George_xristodoulou69

Παιδιά,μην ξεγελιέστε,η Apple σας πουλάει 300 ευρώ κινητό 4'' και θα υπάρχει για 4+ χρόνια στην αγορά.ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!Η ΕΤΑΙΡΊΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ VFM EVER!και οθόνη ΜΟΝΟ 640*1136(!)Και δεν είμαι SAMSUNG FAN.Έχει κυκλοφορήσει και καλά κινητά,αλλά ιδίως το SE είναι για κλάματα.
Δεν βρίσκω καθόλου κακό 1 κινητό να υποστηρίζεται για 4 χρόνια,απλώς μέχρι το 2022 τα 4'' κινητά θα είναι πολύ ξεπερασμένα και κατά την γνώμη μου πολύ ανεπιθύμητα.Εγώ παίρνω κινητό έως και 5.5''. Εάν είναι μεγαλύτερο και καλύτερο το αγοράζω και δοκιμάζω.Αν μου αρέσει παίρνω ξανά παντόφλα,αν όχι πάω σε κάτι μικρότερο με εξίσου καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Потребителско име

1 Отговор

pduke

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες
- Οι 4 ίντσες είναι θέμα γουστου. θέλω μικρό παίρνω μικρό, θέλω μεγάλο παίρνω μεγάλο, θέλω παντόφλα παίρνω παντόφλα.
- Το ότι θα υπάρχει και θα αναβαθμίζεται για 4+ χρόνια το θεωρείς κακό?
- Υπήρξες κάτοχος iphone ή ακόμα καλυτερα mac+iphone και κατέληξες ότι σε ξεγέλασαν? Εννοώ ο συμβουλετικός/προστατευτικός χαρακτήρας του μηνύματός σου πηγάζει από εμπειρία ? αν ναι μοιράσου την.

8 Коментара

George_xristodoulou69

Παραδέχομαι ότι η Apple είναι φοβερή εταιρία σε laptop,Η/Υ και tablets.ΟΜΩΣ στα κινητά είναι αρκετά πίσω,εκτός από το λογισμικό,τις επιδόσεις και την οθόνη.Επίσης,οι επιδόσεις του IPhone X(1000 euros)δεν ξεπερνούν στην πραγματικότητα τις επιδόσεις των Xiaomi Mi 6,Samsung galaxy S8/S8+,Note 8,LG V30 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΤΟ ULTIMATE Google Pixel 2/2XL!
Υ.Γ. Η οθόνη του Sony Xperia XZ Premium είναι 4Κ και έχει 807 ppi density.ΤΕΛΟΣ,Ισάξιο του Apple IPhone X είναι και το HTC U11+ Παρακαλώ.

George_xristodoulou69

pduke ο κόσμος πλέον δεν εκτιμά τα μικρά κινητά,πόσο μάλλον όταν είναι 4άρρων ιντσών.Όπως έγραψε και ο jophiel η οθόνη είναι μικρή για τα σημερινά δεδομένα.Παρόλ'αυτά,συμφωνώ στην παύλα 1 σου.

pduke

ήμουν εκεί που είσαι (και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι θα έρθεις εδώ που είμαι) αλλά κοίτα τι έγινε.
Είμαι γκατζετάκιας. από το 11 μέχρι το 17 στις 5 android συσκευές που είχα, πέρασα 10άδες custom ROMS, άπειρες ώρες στα XDA forums και ένιωθα όμορφα που τα κάνω όλα αυτά. καμία από τις συσκευές ΠΟΤΕ δεν δούλεψε απροβλημάτιστα. την apple την κορόιδευα γιατί πουλάει ακριβά και δίνει 1GB μνήμη, ενώ εγώ είχα 3 με τα μισά χρήματα.
Παράλληλα 15 χρόνια “πειράζω” τα windows
To 16 έφτιαξα ένα τέρας Hackintosh και μου έδωσε ένας φίλος ένα iphone 5.
ξαφνικά σταμάτησαν να με ενδιαφέρουν τα ΓΒ, τα hz. η RAM τα πάντα! Και σε PC και σε κινητό…!!
Γιατί ? γιατί όλα δούλευαν απροβλημάτιστα και (για να μείνω στο θέμα μας) όλα συνεργάζονται άψογα! είχα 1 GB μνημη και περνούσα όμορφα…
παλιό το 5 (2012 αλλά αξιοπρεπέστατο!) πήγα και πήρα ένα SE. είναι σφαίρα! δεν έχει νόημα πόσο σφαίρα είναι και αν “νικάει” το X Samsung ή το Ψ LG. είναι όσο γρήγορο μπορεί να είναι ένα κινητό στις λειτουργίες του.
Η apple σχεδιάζει το λογισμικό για το δικό της hardware. δεν μπορείς να τη νικήσεις. τα 2 gb μνήμη τα εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Χτυπάει το τηλέφωνο και το απαντάω από το mac. κρατάω σημειώσεις στο iphone και τις διαβάζω στο mac. Θα μου πεις όλα αυτά μπορώ να τα κάνω και με pc και android.
Ναι ! αλλά στην apple τα κάνεις “ανοίγοντας το κουτί” δεν εγκαθιστάς τίποτα. Ο χρόνος σου είναι χρήμα ;) και αν αλλάξεις iphone και mac απλά μπαίνουν όλα μόνα τους εκεί που ήταν.
επίσης μέσα στην τιμή έχω: Garageband, iMovies, Pages, Numbers, Keynote και updates μόλις κυκλοφορήσουν, όχι 1 χρόνο μετά.

Για το Χ
Όταν κάποιος λέει “βάλε εδώ μια φωτογραφία από ένα laptop”, εννοεί βάλε ένα macbook. “μιας οθόνης”, εννοεί το apple monitor, “ενός κινητού” εννοεί ένα iphone….

Τώρα αν θέλεις να αγοράσεις το τελευταίο μοντέλο (λέγε με Χ) της εταιρίας που έχει καταφέρει όλα τα παραπάνω…. ε θα σε …γραπώσει από παντού. (εδώ άλλοι δίνουν 60.00 ευρώ να πάρουν mercedes νομίζοντας ότι είναι "αυτοκινητάρες" γιατί η πόρτα κλείνει με χαμηλότονο γδουπο) τουλάχιστον το Χ είναι κινητάρα.Υπερεκτιμημένη, αλλά κινητάρα)
Η ουσία είναι ότι αν πάρεις 2 μοντέλα πίσω, θα πάρεις ένα καταπληκτικό κινητό σε νορμάλ τιμή που θα στο αναβαθμίζει για 4-5 χρόνια.

Η συμβουλή μου προς όλους είναι να ζήσουν το οικοσύστημα της Apple και μετά να την κρίνουν. εγώ είχα βιαστεί.

pduke

Εντάξει, περί ορέξεως προφανώς :)

αλλά επειδή η αισθητική με πονάει και τα “τρυφερά” μου χρόνια τα ξόδεψα μέσα στη κακομούτσουνη πλατφόρμα των windows XP….: (και αργότερα στο τετραγωνισμένο android με αυτό το άσχημο απρόσωπο ρομποτάκι για logo)

Θεωρώ το 4s το ομορφότερο κινητό που βγήκε ποτέ και τα 5, 5s και SE το αμέσως καλύτερο. τα iphone 6 και μετά έχασαν σχεδιαστικά αυτό το κάτι που είχαν τα προηγούμενα.
Θεωρώ ότι αν έχεις ταμπλετ δεν χρειάζεσαι μεγάλο κινητό.
Θεωρώ τα ios και macOS λογισμικά φτιαγμένα από ανθρώπους υψηλότερης αισθητικής που σπατάλησαν πολλές περισσότερες ώρες να σχεδιάσουν την κάθε λεπτομέρεια από αυτούς της Google. για την ακρίβεια θεωρώ ότι σε αυτόν τον τομέα η Google είναι η microsoft των 90s. πουλάει δυνατά, αλλά φτωχά σχεδιασμένα προϊόντα που είναι καταδικασμένα να κάνουν τη βρωμοδουλεια. να βολεύουν δηλαδή κουτσά στραβά όλες τις συσκευές και όλους τους ανθρώπους.
Θεωρώ ότι δουλεύοντας σε macOS, ζω (είμαι 10 ώρες τη μέρα εκεί μέσα) σε ένα πολύ πιο όμορφο σπίτι. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να μπω πια στα windows παρά μόνο για gaming.

όλα αυτά φιλικά και υποκειμενικότατα!! (αν και το macOS πιστεύω ότι είναι αντικειμενικά υπέροχο :P, αλλά για άλλο τοπικ )

nproussou

Συγνώμη George, αλλα μην προχωράς σε αυθαίρετες γενικεύσεις. Εγω πηρα P9Lite πριν 8μηνες, εξαιρετικό τηλέφωνο, 5.2" αλλα τελικα σε με βολεύει το μέγεθός του. Κ επειδη πηρα macbook προσφατα κ εχω παθει πλακα με το ποσο τελειο λογισμικό εχει κ ολα οσα συνθέτουν την αξιοπιστία της εταιρείας, τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παρω iPhone και συγκεκριμένα το SE 32G. Γιατι θελω τηλέφωνο που να το δουλεύω με ενα χερι, να το βαζω σε καθε τσεπη κ να συνδέεται αμεσα με τον υπολογιστή μου. Ο Steve ειχε δίκιο. Το μέγεθος, μετράει. Κ τελος, οπως κ ο duke, πλεον λ στο γραφείο δουλεύω με το macbook.

George_xristodoulou69

Δεν είπα ότι δε φτιάχνει καλούς υπολογιστές,είναι ίσως το καλύτερο κινητό σε 4''(καθώς πλέον δεν υπάρχουν και πολλά!),αλλά μπορείς να βρεις και καλύτερα σε αυτά τα λεφτά με μεγαλύτερο μέγεθος.

pasxalis_kar

δεχομαι το οτι ειναι πιο λιγος κοσμος που τα εκτιμα και οχι οτι δν τα εκτιμαν.. δουλεύω σε εταιρια κατασκευαστικη και ολοι οι ''μεγαλοι'' εχουνε μικρο κινιτο μαξιμουν 4,5.. και οταν ειναι να αλλαξουν δν γουσταρουν γιατι ειναι 5,5 κ βαλε τωρα.. οποτε για επαγγελματια ειναι μη λειτουργικο οπως και για μενα εχω το SE και το πηρα μονο και μονο γιατι ηταν 4'' δν ήθελα ταμπλετοκινητο 5,5-6+ γιατι θελω ΚΙΝΗΤΟ.. εαν ειναι να χω 5,5-6,0 για φεισμπουκ ινσταγραμ κλπ εχω και το πισι.. θελω ενα μικρο γρηγορο αξιοπηστο να κανει την δουλεια του και τελος.. απλα δν μπορει ν λες οτι ειναι μικρη για τα σημερινα δεδομενα ..πια ειναι τα δεδομενα η ερευνα π εκανες στο κεφαλι σου μονος σου και κατελεξες οτι ειναι αλλα τα δεδομενα? (χωρις παρεξηγηση φιλε μου ) ... ειναι λαθος να συγκρινεις το ''μεγεθος το κινιτου για μενα '' γιατι το μεγεθος για να το πηρε ο αλλος σημαινει οτι αυτο το βόλεψε-χρειαζετε οποτε ειναι σαν να του λες οχι φιλε μου στην δουλεια σου στην ζωη σου δεν χρειαζεσαι αυτο το ''πραμα-υπηρεσια'' και για λιγο πιο προσωπικο καθε μερα σε εργοραξιο με σχεδια στα χερια και φακελους και σκαρφάλομα απο δω και κει δν νομιζω να με βολευε στην κολοτσεπη κινητο 5.5-6.. οποτε οχι φιλε μου δεν ειναι μικρο για τα δεδομενα τα σημερινα :)

pasxalis_kar

δεχομαι το οτι ειναι πιο λιγος κοσμος που τα εκτιμα και οχι οτι δν τα εκτιμαν.. δουλεύω σε εταιρια κατασκευαστικη και ολοι οι ''μεγαλοι'' εχουνε μικρο κινιτο μαξιμουν 4,5.. και οταν ειναι να αλλαξουν δν γουσταρουν γιατι ειναι 5,5 κ βαλε τωρα.. οποτε για επαγγελματια ειναι μη λειτουργικο οπως και για μενα εχω το SE και το πηρα μονο και μονο γιατι ηταν 4'' δν ήθελα ταμπλετοκινητο 5,5-6+ γιατι θελω ΚΙΝΗΤΟ.. εαν ειναι να χω 5,5-6,0 για φεισμπουκ ινσταγραμ κλπ εχω και το πισι.. θελω ενα μικρο γρηγορο αξιοπηστο να κανει την δουλεια του και τελος.. απλα δν μπορει ν λες οτι ειναι μικρη για τα σημερινα δεδομενα ..πια ειναι τα δεδομενα η ερευνα π εκανες στο κεφαλι σου μονος σου και κατελεξες οτι ειναι αλλα τα δεδομενα? (χωρις παρεξηγηση φιλε μου ) ... ειναι λαθος να συγκρινεις το ''μεγεθος το κινιτου για μενα '' γιατι το μεγεθος για να το πηρε ο αλλος σημαινει οτι αυτο το βόλεψε-χρειαζετε οποτε ειναι σαν να του λες οχι φιλε μου στην δουλεια σου στην ζωη σου δεν χρειαζεσαι αυτο το ''πραμα-υπηρεσια'' και για λιγο πιο προσωπικο καθε μερα σε εργοραξιο με σχεδια στα χερια και φακελους και σκαρφάλομα απο δω και κει δν νομιζω να με βολευε στην κολοτσεπη κινητο 5.5-6.. οποτε οχι φιλε μου δεν ειναι μικρο για τα δεδομενα τα σημερινα :)

Потребителско име