ρε παιδια μια ερωτηση μπορειτε να μου πειτε τι να παρω iphone se η samsung galaxy a5 2017 .Προτεινετε μου σας παρακαλω
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
ρε παιδια μια ερωτηση μπορειτε να μου πειτε τι να παρω iphone se η samsung galaxy a5 2017 .Προτεινετε μου σας παρακαλω
2 Răspunsuri
Το μόνο πρόβλημα είναι η μικρή οθόνη , που για εμένα δεν είναι καν πρόβλημα. Το SE με κλειστά μάτια αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος
Αν δεν σε απασχολει το μεγεθος,τοτε παρε το se..Ανωτερος επεξεργαστης,καρτα γραφικων,καμερα κτλ κτλ.στο θεμα αυτονομιας,λογικα το Α5 θα ειναι αρκετα καλυτερο
4 Comentarii
τα iphone μπορει να εχουν ''λιγοτερα'' χαρακτηριστικα αλλα δε κολλανε.. εχω το se και δε κολλαει καθολου.
Οι πυρήνες δεν είναι μονάδα μέτρησης απόδοσης ενός επεξεργαστή. Ένας επεξεργαστής 2 πυρήνων μπορεί να είναι καλύτερος από έναν 8 πύρηνο γιατί ο κάθε πυρήνας του είναι πολύ ανώτερος από αυτόν του 8 πυρηνου. Στα iPhone SE, ο κάθε πυρήνας είναι πάνω από 2 φορές καλύτερος από τον καλύτερο πυρήνα του ανταγωνισμού και πάνω από 4 φορές καλύτερος από αυτόν του Α5.
2 Comentarii
μου φαινεται οτι το α5 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα με περισσοτερους πυρηνες
δεν σου φαίνεται, έχει. Αλλά μην συγκρίνεις το Α5 με το SE. Το iphone έχει διπλάσια ισχύ (τσέκαρε μερικά benchmarks πχ ANTUTU), καλύτερη κατασκευή κτλ. Ανήκει στα "ακριβά" κινητά. το "μεγάλο" SE δηλαδή το 6S συγκρίνεται με το Samsung S6 και S7. Απλά το Α5 είναι διπλάσιο σε μέγεθος και ανεβαίνει η τιμή του. αν ήταν 4 ίντσες θα κόστιζε 130 ευρώ