Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Thomas_Thodis

Το κινητό που έχω είναι Android και χάλασε και τώρα θέλω να πάρω iPhone ωστόσο είμαι ανάμεσα σε iPhone se και σε iPhone 7.Μπορειτε να μου προτείνετε ένα από τα δύο?? Δεν έχω πρόβλημα με την μικρή οθόνη του se καθώς πιστεύω ότι είναι βολικό κινητό

Benutzername

1 Antwort

jophiel

Αρχικά, έχουν διαφορά τιμης. Αν δε σε πειράζει η μικρή οθόνη, τότε το SE είναι πιο φθηνό. Αν έχεις τα χρήματα το 7 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς.

2 Kommentare

jophiel

Εσύ ξέρεις καλύτερα την τσέπη σου...

Στα iphones, πάντως, δε πληρώνεις μόνο τη συσκευή. Έχουν αναβαθμίσεις λογισμικού και ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστο 4 έτη από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους. Αυτό δεν το κάνει κανένας κατασκευαστής Android και πληρώνονται αρκετά άτομα ώστε να γίνει εφικτό. Τέλος, υπάρχει πολύ περισσότερη ασφάλεια από ότι στα Android και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κολλήσεις io, malware, spyware κ.α. είδη κακόβουλου λογισμικού. Επίσης η Apple σέβεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τη Google (Android) τα προσωπικά σου δεδομένα. Τέλος, ένα iphone, όσο παλιό και αν είναι, φτιάχνουν κατάλληλα το λειτουργικό για να μην κολλάει. Αυτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Benutzername