Το κινητό που έχω είναι Android και χάλασε και τώρα θέλω να πάρω iPhone ωστόσο είμαι ανάμεσα σε iPhone se και σε iPhone 7.Μπορειτε να μου προτείνετε ένα από τα δύο?? Δεν έχω πρόβλημα με την μικρή οθόνη του se καθώς πιστεύω ότι είναι βολικό κινητό
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Το κινητό που έχω είναι Android και χάλασε και τώρα θέλω να πάρω iPhone ωστόσο είμαι ανάμεσα σε iPhone se και σε iPhone 7.Μπορειτε να μου προτείνετε ένα από τα δύο?? Δεν έχω πρόβλημα με την μικρή οθόνη του se καθώς πιστεύω ότι είναι βολικό κινητό
1 Antwort
2 Kommentare
Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα
Εσύ ξέρεις καλύτερα την τσέπη σου...
Στα iphones, πάντως, δε πληρώνεις μόνο τη συσκευή. Έχουν αναβαθμίσεις λογισμικού και ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστο 4 έτη από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους. Αυτό δεν το κάνει κανένας κατασκευαστής Android και πληρώνονται αρκετά άτομα ώστε να γίνει εφικτό. Τέλος, υπάρχει πολύ περισσότερη ασφάλεια από ότι στα Android και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κολλήσεις io, malware, spyware κ.α. είδη κακόβουλου λογισμικού. Επίσης η Apple σέβεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τη Google (Android) τα προσωπικά σου δεδομένα. Τέλος, ένα iphone, όσο παλιό και αν είναι, φτιάχνουν κατάλληλα το λειτουργικό για να μην κολλάει. Αυτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.