Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Zozeph120

Το color remover αφαιρεί σχεδόν όλες τις βαφές από τα μαλλιά?
εγώ τα είχα βάψει μαυρα με χρωμοσαμπουαν και δεν είχε βγει τελείως το χρωμοσαμπουαν
Και μετά επειδή ήθελα μια νέα αλλαγή τα έβαψα με μόνιμη βαφή από πάνω κόκκινη
Αλλά στην ρίζα βγήκε ποιο έντονο κόκκινο λόγω του φυσικού μου και κάτω δεν βγήκε έντονο λόγω της Σκούρας βαφής χρωμοσαμπουαν
Πάνω στην ρίζα φαίνεται κόκκινο Έντονο ενώ κάτω φαίνεται ποιο σκούρο Αν βάλω το color remover θα τα επαναφέρει όλα στο κανονικό και θα αφαιρέσει και την κόκκινη μόνιμη αλλά και το χρωμοσαμπουαν?

Benutzername

2 Antworten

CLIO ANNA

Για να γίνει ομοιόμορφο θέλει πολλές εφαρμογές,το θέμα είναι της υπομονής γιατί πρέπει να περνάνε αρκετές μέρες απ την μια στην άλλη εφαρμογή,όταν επανέλθει όλο το μαλλί σ ένα χρώμα σ όλο του το μήκος τότε βάζεις την βαφή που θελεις

Benutzername
CLIO ANNA

Στην περίπτωση σου με τόση πολύχρωμια καλό θα ήταν να το κάνεις σε κομμωτήριο,για σίγουρα αποτελέσματα,και για να αποφύγεις την παραπέρα ζημια

2 Kommentare

Ant. K

clip anna θελω να ρωτήσω εσας μιας και ειστε κομμώτρια. Το ειχα δοκιμάσει παλιοτερακαι ειχα συγκλινιστει. τωρα εχω βαμμενα καστανα που θελω να τα ανοιξω λιγο αλλα εχω κ λευκες τριχες. Τι με συμβουλευετε;
θα ηθελα νακανω κατι σε τονο του 8.140 igora absolutes. Αν χρησιμοποι
ήσω το nitvel σημερα και τα βαψω μετα απο 3 με 4 μερες θα σκουρυνουν παλι;
να κανω μονο ρεφλε 5 με 10 λεπτα και 30αρι οξυζενε;
τι προτεινετε;

CLIO ANNA

Αν θες να τ ανοίξεις μόνο λιγάκι π.χ. ένα τόνο μείωσε τον χρόνο εφαρμογης,τα παρακολουθείς συνέχεια και καλύτερα στο φως της μέρας, όπου σε ικανοποιεί το χρώμα τα λουζεις,κανε καλύτερα ομοιόμορφο το χρώμα σε όλο το μαλλί, και μετά από μερικές μέρες αν θέλεις κάποιο ρεφλε το κάνεις.Γενικοτερα να δίνουμε ΠΑΝΤΑ χρόνο στο μαλλί μας να συνέρχεται από κάποια αλλαγή που κάνουμε,όχι βιασύνες, τα καταστρεφουμε, καλό ειναι ενδιάμεσα μια μασκουλα ,η λίγο λαδάκι, να μην ξηραινονται και σπάνε η ψαλιδιαζονται.

Benutzername