Κορίτσια τα φώτα σας. SOS! Το φυσικό μου είναι καστανό σαντρέ. Το έβαφα για πολλά χρόνια ξανθό ανοιχτό μελί όλο το μαλλί. Πριν 10 μερες και ενω ειχα αφήσει τη ρίζα μου να κατέβει δυο δάχτυλα, τα έβαψα μόνη μου ένα καστανό σοκολατί και σε μερικά σημεία άφησα να φωτιζει απο μέσα η παλια βαφή για να μην παθω συγκοπή απ' το πολύ σκούρο. Ομως, πήγα στο κομμωτηριο και ειπα θέλω να κανω μπαλαγιαζ στα κατω. Μου λενε πρεπει να γινει ομοιομορφο πρωτα δηλαδη καινούργια βαφή ή ντεκαπαζ. Δυστυχως δεν ειχα διαβασει γι αυτο το προιον και δεχτηκα. Ετσι πριν 5 μέρες μου πέρασαν ένα σκουρό ξανθό σαντρέ όλο το μαλλί που όμως φαίνεται κατάμαυρο (και δεν μ αρεσει καθόλου).
Αν χρησιμοποιησω αυτό το προιον λέτε να αφαιρεσει και τις 2 πρόσφατες μαύρες βαφές και να επανέλθω στο ξανθο μελί που δεν μου άρεσε αλλα το άντεχα; Ή θα ξανανοιξει παραπάνω απο το βαμμένο μελί ώστε να γινω καπως ξανθιά; Ή αυτό εξαρτάται απ την ώρα που θα το αφήσω;
Επισης με ενδιαφέρει αν τελικα δεν μου αρεσει το τελικό χρωμα πουυ θα προκύψει, να μου πείτε σε ποσο καιρό με συμβουλεύετε να τα βάψω με κανονική βαφη.
Διαβασα και κάποια σχολια οτι περνάνε με οξυζενέ στη 2η εφαρμογη. Αν καποια καταλαβε τι ειπωθηκε ας εξηγησει παρακαλώ.