La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Akis_Sakellariou

σε πόσα τετραγωνικά τον έχετε τοποθετήσει? Σωλήνα 120mm? Είστε ικανοποιημένοι από την απορροφητικότητα?

Nume de utilizator

4 Răspunsuri

k1riakos

Ειναι σαλονι κουζινα μαζι καπου 50-60? τμ Σωλήνας το εχω γράψει Φ150 για να ρουφάει.Με 120 δεν ρουφάει καθόλου.
Ειναι πολυ δυνατός εγω ανοίγω και παράθυρο μαζι για να μην τραβαει μονο μεσα απο το σπιτι.

1 Comentariu

cafthinos

Άν ανοίξω μπαλκονόπορτα για να τραβάει, μπαίνει κρύο στο σαλόνι.
Εάν ανοίξω το παράθυρο της κουζίνας, θα μπαίνουν οι οσμές πάλι μέσα, οπότε...

Nume de utilizator
markopoc

Κουζίνα 12 τετρ περίπου ψηλοτάβανη και 3 μέτρα απόσταση από την έξοδο στο μπαλκόνι με σωλήνα 120 και 3 γωνίες. Πολύ ικανοποιημένος με το καινούριο μοντέλο που έχει μπροστά τα χειριστήρια, γιατί το προηγούμενο που έχω επίσης, τα έχει επάνω από το συρόμενο, με αποτέλεσμα να μην βλέπει κάποιος να τα χειρισθεί, με ύψος μικρότερο από 1,70. Εξαιρετική απορροφητικότητα και σχετικά ήσυχος.

1 Comentariu

Akis_Sakellariou

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Μήπως μπορείς να μου πεις πόσο ύψος έχει το ταβάνι?

Nume de utilizator
johnYagr

30 τμ χώρος με Φ120mm.Στην 3η και 4η σκάλα δουλεύει ικανοποιητικά καλα.

2 Comentarii

Akis_Sakellariou

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Θα μπορούσες να μου πεις περίπου πόσα μέτρα είναι και πόσες γωνίες 90 μοιρών έχουν οι σωληνώσεις σου?

Nume de utilizator
Eva_Mara

Η κουζίνα ειναι σε εννιαίο χώρο με το σαλόνι οπότε ο χώρος είναι κοντά στα 35τμ στο σύνολο. Οχι δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη καθώς όταν βράζω κάτι στην κουζίνα, σχεδόν πάντα ξεκινά να στάζει από τον αποσσοφητήρα μετά από 15 λεπτά. Δεν θα τον πρότεινα.

1 Comentariu

Akis_Sakellariou

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Κιεγώ σε χώρο 38 τετραγωνικά θέλω να τον τοποθετήσω (ενιαίος). Γνωρίζεις τη διάμετρο της σωλήνας που βγαίνει από τον απορροφητήρα? Είναι Φ120 mm (12 πόντους)?

Nume de utilizator