Skroutz.gr

Συζήτηση για το Huawei P9 (32GB)

Παρακολούθηση της συζήτησης
Huawei P9 (32GB)
 1. Έχετε να προτείνετε κάποιο ή το πιο έμπιστο site στο σκρουτζ για το Ηuawei P9;

  1. Μπορείς πολύ απλά αντί να βασιστείς στις απαντήσεις των άλλων, να σχηματίσεις τη δική σου άποψη διαβάζοντας τις αξιολογήσεις του καταστήματος που μπορεί να σε ενδιαφέρει ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

 2. Λοιπόν παιδιά. Για όσους ενδιαφέρονται για την φόρτιση του κινητού. Ρώτησα επίσημα την Huawei και το P9 υποστηρίζει Quick Charger με ανάλογο φορτιστή που πήρα σήμερα. 9V2A. Θα σας γράψω αύριο πόση ώρα κάνει για φόρτιση γατί τώρα είναι full. Πάντως μόλις το έβαλα για δοκιμή στην οθόνη κλειδώματος έγραφε Γρήγορη Φόρτιση. Ένα έχω να σας πω. Ήταν 70% και το άφησα ΜΌΝΟ 3 λεπτά και πήγε 75%!!!!!!!!!! Και για το θέμα άμα χαλάει η μπαταρία και τέτοια, δεν ξέρω αλλά έχουν πει πως έχει μέσα σύστημα για να μην γίνει υπερθέρμανση και να μην χαλάει. Εξάλλου το χρειαζόμουν. Πείτε άμα ξέρετε κάτι ή έχετε κάποια απορία!

  1. Τα νεότερα μοντέλα έρχονται έτσι και αλλιώς με ταχυφορτιστή. Με τον ταχυφορτιστή που αναφέρεις (τον οποίο αυτόν περιείχε το κουτί μου και κανέναν άλλο) σε εμένα ισχύουν τα ακόλουθα:

   Αρχικά δεν έγραφε quick charging και έκανε 3.30 ώρες φόρτιση η πρώτη φόρτιση που του έκανα. Εκεί αναρωτήθηκα πως μιλάνε για quick charging αφού κρατάει 3.5 ώρες. Μετά (που έβαλα το πρώτο update στο firmware ίσως?) άρχισε να γράφει quick charging και όντως φόρτιζε αισθητά πιο γρήγορα.

   Τον έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές (3-4) καθώς πιστεύω ότι φθείρει την μπαταρία αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ούτε για αυτό. Ισως καλύτερη τακτική είναι να τον χρησιμοποιείς μόνο όταν το χρειάζεσαι και να κάνεις και αργές φορτίσεις πιο συχνά. Η τελευταία χθεσινή quick charge μέτρηση είναι η εξής.

   Από 6% σε μία (1) ώρα πήγε στο 73%. Σε 1:30 στο 97% και εκτιμώ σε 1:45 (δεν το πρόλαβα ακριβώς το είδα στο 1:50) πήγε στο 100%

   Αρχικά χρησιμοποιεί (μετρημένα με inline εργαλείο) περί τα 7.5Volt και φορτίο αν θυμάμαι 1.45Α αλλά πλησιάζοντας στο τέλος η τάση πέφτει στα 5Volt και το φορτίο από 1Α σταδιακά 0,5 μέχρι 0,2Α, 0,1 οπότε και ολοκληρώνεται η φόρτιση. Το τελευταίο 10% κάνει πάρα πολύ ώρα λόγο αργής φόρτισης (είναι για την καλή συντήρηση της μπαταρίας όπως έχω διαβάσει). Όταν το φορτίο είναι μεγάλο (quick charge) η μπαταρία ζεσταίνεται ελαφρά πράγμα που δεν κάνει με τον "αργό" μου φορτιστή (samsung 0.5mA που δίνει μέχρι 0.8Α στην πράξη). Μετά που είναι στο τέλος η φόρτιση (τελευταίο 10%) και πέφτουν volt και Amperes η μπαταρία κρυώνει και το ίδιο και ο φορτιστής (λογικά και τα δύο).

   1. Πολύ καλή σημείωση. Πάντως σε εμένα περιείχε τον κλασικό φορτιστή στο κουτί όταν το αγόρασα το κινητό (5V 2A). Για αυτό πήρα. Αλλά αφού λες και εσύ ο ίδιος ότι στο 90% πάει αργά για να φορτίσει καλά με ασφάλεια, τότε πως μπορεί να φθαρεί η μπαταρία? Μπορείς να μου το εξηγήσεις? Δηλαδή είναι κακό να το φορτίζω πάντα με τον ταχυφορτιστή? Και σήμερα το βράδυ θα γράψω και εγώ τους χρόνους φόρτισης, να δούμε άμα έχει διαφορά!

    1. Μετά το περίπου 90% πάει αργά. Το τελευταίο 10% δλδ πάει αργά είτε για να προστατέψει την φθορά είτε για πιο "μεγάλη" φόρτηση σε mAη. Πριν από το 0-90%, πάει σαν τρελό σε ταχύτητα και η μπαταρία ελαφρά ζεσταίνεται (ενώ δε ζεσταίνεται με αργή φόρτιση). Η θερμότητα πάντως θεωρείται (λέγεται) ότι φθείρει τις μπαταρίες αλλά εντάξει τα κινητά ανεβάζουν θερμοκρασία και από την απλή χρήση ειδικά αν είναι μέσα σε θήκες άρα δε φθείρονται παραπάνω από την φόρτιση.. Ισως είναι απλά "ψυχολογικό" να το φοβάμαι.

     Τελικά το αν χαλάει η μπαταρία με την (καινούρια τεχνολογία της ταχυφόρτισης) δεν μπορώ να σου πω τεκμηριωμένα. Στο ιντερνετ που έψαξα υπάρχουν άτομα λένε ότι δεν παθαίνει τπτ και άτομα που λένε το αντίθετο αλλά κανένας δεν έχει στα αλήθεια τεκμηρίωση. Μπορει πχ αυτούς που τους χαλάει η μπαταρία να κάνουν άλλου είδους κακομεταχείριση (πχ άστατες φορτίσεις) οπότε δεν ξέρεις αν φταίει η ταχυφόρτιση. Υπάρχει πολύ παρα-φιλολογία. Αλλοι πχ λένε ΄μην αφήνεις το κινητό κάτω από 10%, άλλοι όχι να το αφήνεις στο 5%. Άλλοι μη φορτίζεις μέχρι 100% άλλοι λένε όχι πλήρεις φορτίσεις μέχρι 100%.

     Στο ιντερνετ υπάρχουν αναφορές ατόμων που διαφορετικά κινητά τα φόρτιζαν το ένα με γρήγορη το άλλο με αργή φόρτιση και αυτό με γρήγορη σημείωσε μεγαλύτερη (σε ποσοστό) μείωση χωρητικότητας. Από πχ 2300mAh έπεσε σε 1800mAh. Όμως οι αναφορές μπορεί να πει κάποιος είναι ατεκμηρίωτες και μπορεί να αναφέρονται σε διαφορετικά κινητά (με άλλες μπαταρίες) οπότε δεν έχουν καν την ίδια ποιότητα μπαταρίας, υπάρχουν όμως! Αν γράψεις quick vs slow charging στο Google θα δεις πολλά (δοκίμασέ το!). Εγώ από αυτά που διάβασα κατέληξα ότι μακροπρόθεσμα η γρήγορη φόρτιση φθείρει γρηγορότερα την μπαταρία. Δεν φαίνεται αμέσως δεν φαίνεται πάντα ίσως αλλά μάλλον συμβαίνει.

     Όπως και να έχει όλα τα κινητά μου που φορτίζω νύχτα μέχρι το πρωί με "αργή" και πλήρη φόρτιση ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΕ δεν εμφάνισε χαλασμένη μπαταρία ή μικρότερη σε χωρητικότητα (εμφανώς τουλάχιστον) μετά ακόμα από 2-3 χρόνια πχ. Αντίθετα άτσαλες φορτίσεις κτλ κτλ φίλων μου κατέστρεψαν τις μπαταρίες γρηγορότερα και εμφανώς. Ισως βέβαια να φταίει και η χρήση του κινητού που είναι ενεργιακά διαφορετική από άτομο σε άτομο. Όπως και να έχει αν συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα δε νομίζω να χαλάσω την μπαταρία. Αν περάσω σε γρήγορες φορτίσεις έχω ένα ρίσκο για αρχή.

     Εσύ μπορείς να χρονομετρήσεις με τον αργό σου φορτιστή πόση ώρα φορτίζει από πχ 10%-100% (ακριβώς) και με τον γρήγορο. Αν μετά από 2 μήνες παρατηρήσεις ότι για την ίδια φόρτιση με τον ίδιο φορτιστή κάνει λιγότερο τότε έχεις μάλλον απώλεια χωρητικότητας. Αν δεις ότι είναι ακριβώς ίδιοι όλα είναι καλά. Τότε θα ξέρεις τι γίνεται από προσωπική εμπειρία.

   2. Λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ για την εξήγηση. Έχω τους χρόνους μέτρησης τώρα.
    Άρχισε από το 3%
    Σε 15 λεπτά 26%
    Σε 30 λεπτά 45%
    Σε 45 λεπτά 64%
    Σε 1 ώρα 81%
    Σε 1.15 λεπτά 91%
    Σε 1.30 λεπτά 96%
    Και περίπου λιγότερο από 1.50 λεπτά 100% πλήρης φόρτιση.
    Άρα με τον τυπικό φορτιστή διαφορά αφού αυτός θα τελείωνε σε 2.20 λεπτά. Πάντως κατά τη διάρκεια φόρτισης ήταν απλώς χλιαρό, και δεν έκαιγε. (έτσι χλιαρό ήταν και με τον τυπικό φορτιστή!!!) Φυσικά αυτό το έκανα για τεστ και δεν θα το ξανά αφήσω να πέσει 3% και θα το βάζω περίπου 15% έως 90 και κάτι %. Πάντως αυτό που δεν πρέπει να το αφήνεις κάτω από 15% πιστεύω ισχύει και έχω διαβάσει πολλά άρθρα, ενώ και το 100% πλήρης πάντα δεν κάνει καλό. Τώρα τι να πω
    Οποίος καλύτερος και ειδικός για αυτά, άμα ξέρει να μας βοηθήσει γιατί τα έχουν κάνει λίγο μαντάρα με τις μπαταρίες τις καινούργιες, με Fast charging κ.λ.π.
    Ένα ξένο καλό άρθρο που μας λύνει λίγο τις απορίες.
    https://forums.androidcentral.com/huawei-p9-p9-plus/694376-quick-charging-p9.html?amp

 3. καλησπερα παιδια...ειμαι σε διλημα διοτι εχω μπερδευτει τελειως..το huawei p8 lite 2017 με το huawei p9 lite 2017 ειναι το ιδιο?? επειδη το βρηκα σε διαφορετικες τιμες..επισης το huawei p9 lite ειναι του 2016 και το εχουν προσφορα στα 199..θελω επειγοντως απαντηση πιο ειναι τι και δευτερα παραγγελνω!!!

  1. Καταρχήν, p8 lite 2017, δεν αξίζει, σίγουρα παίρνεις το p9 lite 2017, και είσαι κομπλέ. Και αναλόγως άμα θέλεις dual Sim διαλέγεις.
   https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P9-Lite-2017-16GB.html (P9 Lite 2017)
   https://www.skroutz.gr/s/10822530/Huawei-P9-Lite-Dual-2017-16GB.html (P9 Lite 2017 Dual Sim) με μόνο διαφορά 5€ άμα χρειάζεσαι δύο Sim να βάλεις!

   1. Παναγιώτη λάθος κάνεις. Τα ίδια τηλέφωνα είναι p8 lite 2017 και p9 lite 2017. Ανάλογα την αγορά βγήκαν με άλλο όνομα. Αλλιως προσπάθησε να βρεις διαφορά (spot the difference)
    http://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_(2017)-8516.php
    "Also known as Huawei P9 Lite (2017), Huawei Honor 8 Lite, Huawei Nova Lite, Huawei GR3"
    @billgiannoulis50
    Φιλαράκι γιατί ρωτάς σε λάθος thread. Εδώ είναι του P9 όχι του p9 lite 2017 το thread. Αλλα, διαφορετικά τηλέφωνα!

    1. Πράγματι για αυτό μπερδεύτηκα λίγο σε ευχαριστώ.

    2. Το ξερω οτι ειναι αλλο thread απλα ειδα οτι η ανταπόκριση ειναι γρηγορότερη...απλα αν μπορεις να με βογθησεις..αρα ειναι το ιδιο κινητο p8 lite 2017 Kia p9 lite 2017;; στειλε εδω το link αυτού του κινητού και αν αξιζει...
     Ευχαριστω πολυ!!

  2. Τα τηλέφωνα όπως είπα είναι ίδια. Πάρε όποιο θες από τα δύο. Βέβαια και αξίζουν (από Ελλάδα) αν και προσωπικά θα έπαιρνα σε αυτήν την κατηγορία τιμής μάλλον κάποιο xiaomi global edition (να έχει δλδ την 20άρα μπάντα) ή redmi note 4 ή 4 (global edition μόνο) γιατί έχουν 32gb storage αλλά και για το miui.

   Δεν ξέρω ποια Links θέλεις, αλλά επίσης εδώ δεν είναι γενικής συζήτησης forum. Αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στο P9. Μπορείς να πας στο myphone.gr να ρωτήσεις για συγκρίσεις. Εγώ σταματώ εδώ. Νομίζω πολλά είπαμε και συγνώμη δλδ αλλά και από παλιά nokia ξέρουμε να μιλήσουμε για όλα?

 4. παναγιωτη θελω να παρω το p9 Αλλα θελω να μου το σεταρεις οταν το παρω δεν ξερω απο τετεια εγω χαχα !! Αν θες ελα στο προφιλ μου στο facebook Spiros Theodosis B να μιλησουμε να σου πω τις αποριες μου

  1. OK μην ανησυχείς.

   1. Περιμενω Πανο αιτημα χαχα καλημερα

 5. Γειά σας παιδιά. Όσοι έχετε το P9 τι emui έχετε? Εγώ έχω emui 5 και περιμένω για emui 5.1 αλλά δεν μου βγαίνει update. Και τι πιστεύετε θα πάρουμε την καινούργια έκδοση Android Oreo 8.0? Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ!

  1. https://techmaniacs.gr/android-8-0-oreo-aftes-ine-i-syskeves-pou-tha-anavathmistoun-87329-2/ Σε αυτο αρθρο δεν εχει το P9,ειναι 50-50 θα ελεγα αυτη η συσκευη..αν και κανονικα πρεπει να παρει το 8.0,επειδη δεν εχει ακομα κλεισει τα 2 χρονια κυκλοφοριας!

   1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πω θα είναι πολύ κακό άμα δεν μας την δώσουν... Και θα πάρει ένα A5 2016? Έλεος. Πραγματικά.

    1. Το Α5 2016 προσφατα πηρε την 7.0,δυσκολο το βλεπω να παρει την 8.0..η Samsung εχει πολλες συσκευες να αναβαθμισει..αλλα το P9 πρεπει να την παρει..αλλα ακομα δεν ειναι οριστικο απο την Huawei ποιες συσκευες θα παρουν την 8.0

   2. Εε και εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά το αναφέρω το A5 2016 γιατί το έχει στην λίστα, μόνο για αυτό. Εε και εγώ πιστεύω θα μας το δώσει, άιντε Huawei.

 6. P9 ,samsung a7(2017) ή samsung a5(2017)?ευχαριστω

  1. Φυσικά P9 τα άλλα είναι mid range συσκευές, το P9 περσινή ναυαρχίδα. Σε όλα του καλύτερα είναι το P9 από τις άλλες δύο συσκευές που συγκρίνεις!

  2. P9.

 7. Παιδιά Καλησπέρα για το p9 του 2017 να φανταστώ ότι λέτε η το προηγούμενο μοντέλο;;;

  1. Ενα είναι το p9 και είναι του 2016. ΔΕΝ υπάρχει άλλο p9. Το μπερδεύεις με το p9 lite που είναι εντελώς άλλο μοντέλο!!! άλλο εκείνο και εκείνο έχει 2 εκδόσεις p9 lite 2016, p9 lite 2017 (ή p8 lite 2017 σε άλλες αγορές).

   Είσαι ο 1000στός που το μπερδεύει και φταίει η (λάθος) ονοματολογική προσέγγιση της huawei.

 8. Τι χρωμα θα μου προτεινατε;εγω παραγγειλα το τιτανιουμ γκρεη ειναι ωραιο;

  1. Ναι, και εγώ αυτό έχω.

  2. Πάρε αυτό που σου αρέσει. Ολα τα χρώματα έχουν συν και πλην και όποιο και να πάρεις θα σκέφτεσαι το άλλο. Δες βίντεο με διάφορα χρώματα (να τα κρατάνε να παίζουν με αυτά) και σκέψου πιο σου ταιριάζει. Το grey έχω και εγω και μάλλον είναι και το πιο σούπα (εκτός αν παλαιότερα πουλούσε άλλο χρώμα πιο πολύ) αλλά λογικό αφού του πάει . Για χειμώνα νομίζω καλό είναι.

   Άλλωστε αν του φορέσεις θήκη και δεν είναι διάφανη θα πάρει το χρώμα της θήκης..

   1. Παιδια καλησπέρα,από ποιο σάιτ κάνατε τη παραγγελία σας;;

 9. Γειά παίδες θέλω Βοήθεια ποιο τηλέφωνο να πάρω Huawei p9lite2017,Huawei p10lite,lenovo motor z play η Huawei p9

  1. p9 άλλα δες και το honor 8...

  2. P9.

 10. Δεν αναφέρομαι σε Huawei κινητο,αλλης εταιρειας κινητο αναφέρομαι. Εγω απλως ρωταω τι είναι το bootloop.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. Αφού δεν αναφέρεσαι στο p9 που για αυτό μιλάμε εδώ, χρησιμοποίησε το Google. Θα σου πει τι είναι. Και επειδή πρόκειται για κάτι κακό δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις και θόρυβος σε αυτό το νήμα..

 11. Ειδα στο Amazon.fr ,σε μια review ενός που αγορασε ένα κινητο πριν 1 μηνα ,επικεφαλιδα BOOTLOOP AGAIN! και ανεφερε το πρόβλημα που ειχε με το νέο κινητο του. Ρε παιδια τι είναι το bootloop? Eπισκευαζεται το κινητο και περναει το πρόβλημα? Αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται στα κινητα μιας εταιρειας στο ταδε μοντελο. Συνηθως σε τι ποσοστο? Το 5% των κινητών το παθαινει? Μπορει το 20% ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. Για ποιο κινητο μιλας;;Για το p9;;Μηπως για καποιο μοντελο της LG;Αν μιλας για καποιο της Lg,μην το γραφεις εδω και μπερδευεις τον κοσμο που θελει να διαβαζει για το P9

 12. Επειδή εχω αποφασισει κατά 80% ποιο κινητο θα παρω αλλα δεν το εχω ακομη αγορασει,δεν βιαζομαι. Θα ηθελα καποιος που δεν ειναι πορωμένος αλλα αντικειμενικος και ειλικρινης να μου πει. Εάν το Huawei p9 και το Lg g6 ειχαν το ιδιο κοστος ποιο θα αγοραζε?και γιατι? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. LG G6 γιατί είναι καινούργιο, και μου αρέσει η οθόνη, χωρίς περιθώρια. Αλλά εσύ ποιο κάτω γράφεις ότι είχες μια κακή εμπειρία με την LG. Πάντως εμένα δεν μου κάνει κλικ η LG στα κινητά, δεν ξέρω... Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός όμως. Πάντως μην το σκέφτεσαι γιατί μπορεί να μην πάει καν ποτέ η τιμή του G6 στη τιμή του P9. Εγώ ποια έγινα fan της Huawei με κέρδισε, και παλιά κορόιδευα την Κινεζιά. Τέλος να συμπληρώσω ότι σου δίνει στο P9 VIP εγγύηση για ακόμη ένα χρόνο και στους 3 πρώτους μήνες άμα σου σπάσει και επίτηδες η οθόνη του κινητού στο φτιάχνει δωρεάν, φυσικά μια φορά, ή άμα πάει κάτι στραβά με το κινητό σου δίνει καινούργιο. Σκέψου το γιατί είναι σημαντικό. Εγώ δεν τα μετάνιωσα μέχρι στιγμής τα λεφτά μου.

 13. P9 ή iPhone se ? Με νοιάζουν τα παντα. Παίζω παιχνίδια , σερφαρω , ινσταγκραμ , φωτο , όλα

  1. Φυσικά και P9. Καταρχήν άμα είσαι προηγούμενος ios και σου αρέσει τόσο πας σε SE αλλιώς και πάλι σου προτείνω P9 γιατί το έχω εδώ και 1 μήνα και όλα πάνε ρολόι, κανένα πρόβλημα πραγματικά, δεν έχω αντιμετωπίσει lag. Οτιδήποτε απορία για το P9 μπορείς να ρωτήσεις αφού το έχω και ξέρω καλά.

   1. Φίλε Παναγιώτη,το p9 έχει την δυνατότητα να πάρει δύο κάρτες sim;;(εννοώ να μπει μια δεύτερη sim στην υποδοχή της μνήμης sd)

    1. Πας στην dual έκδοση του κινητού σας που είναι εντελώς το ίδιο. Ορίστε link: https://www.skroutz.gr/s/9042908/Huawei-P9-Dual-32GB.html#

  2. Honor 8

 14. Λέτε να πάρω το huawei P9 ή το Huawei Honor 8

  1. P9 το γιατί πιο κάτω έχουν ρωτήσει και άλλοι!!!

  2. Εγώ λέω γιατί όχι honor 8. Είναι φτηνότερο, δικαρτο σε τιμή κάτω του μονοκαρτου p9, με πομπό ir (τηλεχειριστήριο) και θήκη δώρο που δεν έχουν τα p9. Αν δε σε νοιάζει το μέταλλο στην πλάτη του p9 το honor 8 ίσως είναι και πιο μοντέρνο με στρογγυλεμενες γωνίες και πανέμορφο επίσης αν και μάλλον πιο ευαίσθητο να σπάσει και η πλατη.. Υστερεί επίσης ελάχιστα στα χαρτιά στο cpu και έχει ένα mode λιγότερο στην κάμερα (bw) επειδή δε λέει Leica. Όχι πολλές διαφορές αλλά υπάρχουν. Σκέψου του.

  3. Honor 8 εννοείται είχα και το p9 και πριν κάτι εβδομάδες αγόρασα το Honor 8 καμιά σχέση με το p9 είναι πολύ καλύτερο το Ηonor 8 το μόνο που έχουν ίδιο είναι οι κάμερες τους, δεν είδα καμία διαφόρα...

 15. Ευχαριστω για την βοηθεια σου, και εγω προς το P9 κατευθύνομαι. Αλλα μου αρεσει και το lg g6 λογω οθονης(όμως ευθραστη) και O.I.S στην καμερα και καλυτερου Βιντεο αλλα αξιζει και 100 ευρω παραπανω .Να περιμενω 1 μηνα ακομη μηπως πεσουν λιγο οι τιμες και να παρω το lg g6 ? Nα παω αυριο και να αγορασω το p9 ? Εχω κολλησει παρακαλω βοηθεια

  1. Από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει το σερφαρισμα στο ίντερνετ και το θες για 1 έως δύο ώρες την ημέρα το p9 είναι και παραπάνω από όσα χρειάζεσαι και από άποψη κάμερας μπαταρίας αξιοπιστίας ήχου και οθόνης. Η lg έκανε πολύ καλή προσπάθεια φέτος με ένα value for money κινητό αλλά δε το χρειάζεσαι αν θες την άποψή μου. Πληροφοριακά το p9 πέρυσι ψηφίστηκε σαν η καλύτερη συσκευή πάνω και από το s7 σαν all around smartphone! Οπότε θα μείνεις ικανοποιημενος στο 100%! Δε χρειάζεται να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω για αυτά που χρειάζεσαι...

   1. Ευχαριστω πολύ ,εχεις δικιο απολυτο.Εαν το lg ειχε τα ιδια χρηματα με το p9 ,δεν θα σκεφτομουν παλι καθολου την αγορα του . Κακως ανεφερα το LG για αγορα ,ΛΑΘΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.Να αναφερω ότι το Huawei p9 το εχω βρει και ελληνικης αντιπροσωπειας εισαγωγή ,πραγμα που σημαινει, εάν μεσα στην εγγυηση βγει ελαττωματικη η συσκευή και δεν επισκευάζετε, αντικαθίστανται από την Huawei hellas .Με το lg δεν συμβαινει αυτό. Η LG Hellas δεν εισαγει κινητα εδώ και καποια χρονια, εάν εισαι ατυχος και βγει ελαττωματικο το κινητο η εχει κατασκευαστικο πρόβλημα και δεν επισκευαζετε ,το σερβις(procordia) στο επιστρεφει.Τοτε η LG Hellas δεν ασχολειτε μαζι σου.Πρεπει να πας στο μαγαζι που το αγορασες ώστε να μεσολαβησει να το στειλη (εάν γινει αυτό)στην ευρωπαικη αντιπροσωπεια από την οποια το πηρε για να το αντικαταστησει δηλαδή τρεχα γυρευε κανα 2-3 μηνες. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ γιατι πρεπει να είναι στα υπ"οψιν όταν παιρνεις ένα ακριβο κινητο όχι μονο η αγορα αλλα και η μετα την αγορα υποστηριξη. Είναι σοβαρη η περιπτωση αυτή της lg και οποιας αλλης εταιρειας δεν εισαγει κινητα η ιδια στην ελλαδα. Παρακαλω εάν καποιος νομιζει ότι κανω λαθος καπου μπορει να με διορθωσει. Το κινητο που εχω αυτή τη στιγμη είναι το LG L90 ( 3 χρονια το εχω)ηλθε η ωρα να το αλλαξω. Μου αρεσει πολύ το lg g6 αλλα ειλικρινα να δωσω 400 ευρω και εάν την πατησω? εάν στις 20 ημερες η στους 3 μηνες βγαλει το κινητο πρόβλημα κατασκευαστικο και δεν επισκευάζεται τοτε τι κανω?το στελνω στην ευρωπη, Υπομονή και περιμενω να μου στειλουν άλλο? εάν το κανουν. ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ Υ.Σ Δεν εχω τιποτα με την εταιρεια που λεγεται LG ,και το σερβις της είναι καλο(procordia) Aλλα μονο σερβις,οτι φτιαχνεται ,εάν χρειαζεται αντικατασταση ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    1. Απόλυτα δίκαιο έχεις, καλορίζικο το Huawei P9 και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις καθόλου, μα καθόλου είναι τέλειο το έχω 1 μήνα και όλα ΤΈΛΕΙΑ με μεγάλα γράμματα.

   2. Ευχαριστω για την βοηθεια . Μια ερωτηση εάν το Huawei p9 και το lg g6 ειχαν μια διαφορα στη τιμη τους 20 ευρω. Θα ηθελα αντικειμενικα με ειλικρινεια να μου πεις ποιο θα αγοραζες και για ποιους λογους? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    1. Φίλε μου σε βλέπω αρκετά μπερδεμένο. Στο ένα φόρουμ λες ότι εχεις καταλήξει κατά 95% σε κάποια συσκευή στο άλλο κατά 80%... Ξερω όμως το γιατί... Είχες lg και φοβάσαι να πας σε κάτι άλλο όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχιας...Προσωπικά δε θα αγόραζα το g6 λόγω του ότι δεν είμαι φαν της νεας μόδας μόνο οθόνη... Αντικειμενικά όμως το g6 είναι λίγο καλύτερο! Οι κάμερες του είναι ελάχιστα πιο καλες η αυτονομία της μπαταρίας του κρατάει λίγο παραπανω από του p9 και έχει καλύτερη οθόνη! υστερεί όμως σε ποιότητα κατασκευής και σε ήχο σε σχέση με το p9 αν και δεν είναι άσχημο και στους δυο αυτούς τομείς! Το g6 Είναι πιο καινούριο μοντέλο και φοράει επεξεργαστή snapdragon 821 που κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερος από του p9 με καλύτερη κάρτα γραφικών για παιχνίδια... Η lg Όμως έχει ένα θέμα με την αξιοπιστία της στις τελευταίες συσκευές της όπου διαπιστώθηκαν πολλά προβλήματα... Φαίνεται όμως προς το παρόν να έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια με το g6! Εν ολίγοις αν με Ρωτάς την αντικειμενική προσωπική μου άποψη για το ποιο είναι καλύτερο θα έλεγα το g6! Αν αυτά που σου ανέφερα για σένα αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω πας σε αυτό! Όποια συσκευή και να πάρεις θα πάρεις οπωσδήποτε μια θήκη και ένα τζαμακι προστασίας 9h γιατί καταλαβαίνω ότι τα χρήματα που θα δαπανησεις για την οικονομική σου κατάσταση είναι αρκετά! Θα σου κοστίσουν και τα δυο περίπου 20 με 30 ευρώ παραπάνω...

 16. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειμαι αναμεσα σε Huawei p9 το honor 8 και το P10 lite για να αγορασω. Εκεινο που με ενδιαφερει είναι 1)καθαρος ηχος στις κλησεις-καλο ηχειο 2)Καλη καμερα 3)Καλη αναλυση οθονης 4)Ικανοποιητικη μπαταρια και 5)Αξιοπιστια .Το κινητο θα το χρησιμοποιώ 1-2 ωρες ημερησίως μπορει και λιγοτερο. Δεν με ενδιαφερει το σερφαρισμα στο Ιντερνετ. Παρακαλω οποιος γνωριζει τα κινητα θα ηθελα την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αποψη του. Ποιο να αγορασω? Ποιο κανει για μενα βασει των απαιτήσεων μου.Δεν κανει κανενα για μενα?Να δωσω 100ευρω ακομη να παρω το lg g6? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. Θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να πας στο g6.To p9 ειναι αυτο που ψαχνεις και εχει οτι ζητας!! Εγω εχω το honor 8 αλλα θα ηθελα το p9 για να δω τις διαφορες που εχουν στην καμερα (λενε οτι το p9 εχει λιγο καλυτερη καμερα). Το p10 lite αστο στην ακρη

   1. Συμφωνώ απόλυτα με τον mikele123. Εγώ έχω το P9 και πάει τέλεια, αλλά σε όλα του δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Οθόνη, ήχο, κάμερα όλα του τέλεια. Μπαταρία με την χρήση μου κρατάει μια μέρα και φορτίζει φυσιολογικά. Εμένα έχει φτάσει από 100% έως 10% 6 ώρες ανοιχτή οθόνη με παιχνίδια και βίντεο.

 17. Καλησπέρα σας έχοντας δει τη συζήτηση θέτω μια ερώτηση το p9 έχει front camera flash? Το honor 8 έχει σίγουρα.. Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2

  1. Στο P9 ανάβει η οθόνη σαν φλάς αλλά είναι πολύ δυνατή η φωτεινότητα που βγαίνουν πεντακάθαρες και τέλειες οι φωτογραφίες το βράδυ. Σου το συνιστώ από το Honor 8. Οτιδήποτε ερώτηση εδώ είμαστε.

   1. Ναι στην ουσία αυτο εννούσα οποτε έχουν και 2 κινήτα τον ίδιο τρόπο "φλας" ωραια και εγω προς p9 παω γιατι ειδα οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερη αυτονομια απο εκει και περα να φανταστω η ποιοτητα τις μπροστινης καμερας ειναι ιδια και στα 2 κινητα ? Ξερω οτι δε παιζσουν ρολο τα mp γιαυτο ρωταω και βασικα lecia ειναι και η μπρστα στο p9?

    1. οι φωτογραφικές είναι ΟΛΟιδιες. Δεν έχουν διαφορά εκτός ότι το honor δεν γράφει Leica και δεν τραβάει φωτογραφία ασπρόμαυρη απ' ευθείας από την δεύτερη μονόχρωμη κάμερα (παρά με desaturate της έγχρωμης).

     To honor 8 έχει πολύ παραπλήσιο επεξεργαστή ενώ έχει επιπλέον ir (αλλάζεις κανάλια στην tv, χειρίζεσαι a/c κτλ).
     Τέλος το honor 8 έχει δίκαρτη έκδοση φτηνότερη και από το p9 το μονόκαρτο (εντάξει 5€) και το δίκαρτο κατά πολύ (45€?). Αν θέλεις δίκαρτο λοιπόν νομίζω συμφέρει αισθητά το honor 8. Για την μπαταρία δεν γνωρίζω να είναι καλύτερο το p9 αλλά δεν νομίζω να έχουν σημαντικές διαφορές.

    2. Όχι στο P10 έχει Leica is στην μπροστινή κάμερα. Στο P9 μόνο η πίσω κάμερα είναι της Leica. Και στα δύο κινητά είναι καλές οι κάμερες και η μπαταρία μου κρατάει εμένα με βαριά χρήση 1 μέρα με μέτρια χρήση 2 μέρες.

    3. Χρησιμοποιώ 1 κάρτα οπότε δεν υπάρχει θέμα αν παίρνει 2 κάρτες η όχι.. Μάλλον θα πάω προς το p9 ίδιες κάμερες αλλά καλύτερο επεξεργαστή από ότι διάβασα και ποιο ωραία κατασκευή προσωπικά

 18. παιδια τα βιντεο που βγαζω απο instagram/snapchat ο ηχος δεν ειναι καθολου καθαρος και παρα πολυ δυνατος, ξερω ειναι απο τις εφαρμογες τι μπορω να κανω?

  1. Πρόβλημα της εφαρμογής είναι!

 19. το εχω 2 μερες ολα ΤΕΛΕΙΑ!! εχω ενα προβλημα μονο στο instagram και στο snapchat η καμερα ειναι ζουμαρισμενη αυτοματα και οι φωτο και τα βιντεο βγαινουν κοντινα... τι μπορω να κανω??? φοραει την marshmallow ακομα...

  1. Αυτό είναι πρόβλημα του ινστα όχι του τηλεφώνου σου

 20. Καλησπερα θελω την γνωμη σας ειμαι σε δειλειμα τι κινητο να παρω samsung A5 2017 -- samsung galaxy s7 edge -- ή Huawei p9 32 GB

  1. Άμα θες high συσκευές, βγάζουμε το A5 2017 γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί. Τώρα P9 ή S7 edge είναι τι σου αρέσει! Σχεδίαση P9, οθόνη S7 edge, Κάμερα P9, βίντεο S7 edge, ταχύτητα P9 όπως και μπαταρία, ήχο. Η επιλογή είναι δικιά σου, άμα έχεις καμία απορία μην διστάσεις να ρωτήσεις.

   1. Κατεληξα στο Α5 2017 θα περιμενω κανα 5 μηνο να πεσει η τιμη του λιγο..

    Δεν δισταζω να δωσο 300€ απλσ μην μου πουν αν περιμενες πχ. 3 μηνες θα επεφτε στα 230 κλπ... εινσι πολυ ωραιο στο χρωμα αν με βοηθουσατε εκτος χρυσο και μαυρο ειμαι αναμεσα στο μπλε χρωματακι και ροζουλι... ? Ποιο να διαλεξω..? Εγω δεν μπορω να αποφασησω..

  2. S7 edge

 21. Huawei P9,Huawai P10 lite, Samsung Galaxy A5 ή LG G5 SE? ψαχνω το καλυτερο value for money μεχρι 300 ευρο

  1. Το P9 πιστευω αξιζει τα λεφτα που εχει τωρα,αμεσως μετα το G5 SE!

   1. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε

  2. Συμφωνώ, Huawei P9 το έχω και είναι εξαιρετικό!

   1. Δυο ερωτησεις και συγνωμη αν θα ακουστουν χαζες. 1. Το κινητο εχει κατευθειαν Αγγλικα ή Ελληνικα ? ή χρειαζεται να τα κατεβασω εγω? 2. Σε περιπτωση βλαβης που απευθυνομαι για να το φτιαξουν? Εννοω ξερεις αν εχουμε καποια αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα?

     1. Έχει Ελληνικά.
     2. Παίρνεις τηλέφωνο από το μαγαζί που το πήρες, για αυτό δεν πετάς ούτε απόδειξη, ούτε το κουτί που είχε μέσα το κινητό, και ύστερα σου λένε τι θα κάνεις! Μετά αυτοί το στέλνουν στην αντιπροσωπεία άμα έχει σοβαρό πρόβλημα!
   2. Ευχαριστω πολυ φιλε. Τελικα το p9 θα παρω. Εχεις να προτεινεις καποια θηκη που πιθανον χρησομοποιεις και συ?

    1. Όχι, φίλε μου δυστυχώς. Είμαι παρά πολύ προσεκτικός και δεν χρησιμοποιώ θήκη γιατί δεν θέλω να κρύψω την ομορφιά.

  3. Eεπειδή έχω το p9 και ο πατέρας μου έχει το p10 lite θα σου πρότεινα να πάρεις το p9 αν έχεις τα χρήματα, αν δεν έχεις τα χρήματα και θέλεις κάτι ισάξιό να είναι δηλαδή πολύ γρήγορο σαν το p9 να έχεις πολύ καλή κάμερα αλλά και να έχεις και πολλά άλλα που χρειάζεσαι θα σου πρότεινα να πάρεις το p10 lite αν γίνεται στην μεγαλύτερη έκδοση που έχει 4gb ram πίστεψέ με δεν θα δεις μεγάλες διαφορές με το p9 στο μόνο που θα δεις μικρές διαφορές θα είναι στα βαριά παιχνίδια. Eπίσης θα σου πρότεινα ένα άλλο κινητό, το Huawei Honor 8 pro που πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει ανταγωνισμός και νομίζω κιόλας (άποψή μου) ότι είναι και καλύτερο από το samsung galaxy s8 και το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι έχει καλύτερη κάμερα είναι ποιο γρήγορο γιατί είναι 6gb ram και έχει πάρα πολύ καλό επεξεργαστή HiSilicon Kirin 960 οκταπύρηνος (4+4) που οι 4 επεξεργαστές είναι συγχρονισμένοι στα 2,4GHz και οι 4 επεξεργαστές είναι στα 1,8GHz και η ανάλυση της οθόνης είναι 2K, για την κάμερα τώρα, η ανάλυση της κάμερας στης φωτογραφίες είναι φοβερή, παίζει βίντεο σε 4K αλλά δεν τραβάει 4K βίντεο τα χρήματά του τα αξίζει και με το παραπάνω ψάξτο λίγο το θέμα αξίζει πραγματικά, αυτά είχα να πω...

   1. Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Εχω πει οτι θα χαλασω μεχρι 300 ευρο. Μεταξυ του P9 και του Honor 8 ποιο θα προτεινες? με ψηνει πολυ η συνεργασια με την Leica για την καμερα του p9. Γνωριζεις μηπως αν την εχει και το Honor 8?

    1. Το Honor 8 δεν την έχει την συνεργασία, σου λέω να πάρεις Huawei P9, σε αυτά τα λεφτά είναι τέλειο! Το έχω 1 μήνα και όλα πάνε τέλεια. Για λεπτομέρειες ρωτά με άμα θες να μάθεις κάτι!

    2. c.bellos
     Φίλε μου το έχω δει και εγώ ήμουνα ανάμεσα σε αυτά τα δυο η κάμερες τους είναι το ίδιο απλός επέλεξα το P9 μόνο και μόνο γιατί γράφει το leica αλλά τώρα το έχω μετανιώσει αρκετά γιατί θα μου πεις και θα σου πω, γιατί το P9 η κάμερα του ζεσταίνεται πιο πολύ από το Honor 8, δεν έχει led ειδοποιήσεων επίσης η μπαταρία του honor 8 είναι καλύτερη (κρατάει ανάλογα, πόσοι μπαταρία σου τρώνε η εφαρμογές εφαρμογές που έχεις) στο p9 μου βγάζει 1 μέρα αλλά το σημαντικό είναι αυτό ότι το honor 8 κρατάει 1 με 1,5 μέρα όμως έχει γρήγορη φόρτισει δηλαδή όταν τελειώσει η μπαταρία σου και θα πας να το φορτίσεις σε 30 λεπτά θα έχει φορτώσει το 70-75% της μπαταρίας του(με την δική του πρίζα και το καλώδιο του), ενώ το p9 δεν έχει γρήγορη φόρτισει που πρέπει να περιμένεις κάμποσες ώρες, επίσης να πω κάτι άλλο ότι η μπαταρίες στα smartphone δεν πρέπει να πάνε στο 100% της μπαταρίας τους, καλό θα ήταν να το βγάλεις το smartphone όταν η μπαταρία του πάει στο 75 με 80% και όταν θα πάει κάτω από το 15-20% βάλτο να φορτώσει έχω το link εδώ γιατί δεν πρέπει να πάει στο 100% και δεν πρέπει να πέφτει κάτω από το 15-20%, 1-https://www.9volto.gr/blog/proth-fortish-smartphone-iphone-samsung-galaxy-lg-kinhtoy-thlefwnou/ , 2-http://www.thetoc.gr/texnologia/article/pws-ginetai-i-idaniki-fortisi-kinitou-to-mustirio-luthike κάτι άλλο ακομα θα ήθελα να πω, για το δείκτη Sar του Honor 8, το Sar δεν είναι 1,42 είναι 0,78 και γίνεται αυτό γιατί διαιρείται γιατί έχει 4 κεραίες για να πιάνει καλύτερο σήμα πχ.στα βουνά σε υψόμετρο και γενικός να έχει καλύτερο σήμα, αν ήταν 1,42 δείκτη Sar τότε τα iPhone δεν θα είχαν πότε δείκτη Sar 0,90 μέχρι 1,30 θα είχαν όλα πάνω από 2 με 2,50 δείκτη Sar αυτό γίνεται καθαρά για καλύτερο σήμα αυτά, πιστεύω να σε κάλυψα και αν μέσα στην σύγκρισή που κάνεις, έχεις και το honor 8 μην το σκεφτείς καν...

 22. Υποστηριζει ταχυφορτιση;

  1. Με κάποιους φορτιστές!

   1. γνωριζεις καποιον συγκεκριμενα?

  2. Ναι και έχει φορτιστή type C

  3. είναι και δικιά μου ερώτηση και η απάντηση δεν είναι εύκολη. Ο φορτιστής που παρέχεται είναι 5V-2A or 9V-2A που θεωρητικά ΕΙΝΑΙ ταχυφορτιστής (αυτό δηλώνει το 9V-2A) ΚΑΙ ΟΜΩΣ δεν κάνει ταχυφόρτιση το δικό μου με έκδοση ανδροιντ 6 (δεν το πήγα στο 7 ακόμα). Από 7%-100% μου πήρε 3ώρες 20 λεπτά ούτε βρήκα επιλογή κάπου για να το "ορίσω". (περίπου) που δεν το λες "ταχυφόρτιση". Βέβαια είμαι και εναντίων των ταχυφορτίσεων καθώς υπάρχουν έντονες ενδείξεις ότι φθήρουν την μπαταρία γρηγορότερα. Τώρα να ταχυφορτίζεται αλλά όχι με τον δικό του φορτιστή (που μοιάζει να έχει την δυνατότητα) είναι λίγο "κουφό" ..

   1. Πολύ καλά που το είπες! Εγώ νομίζω με τον φορτιστή του πάει μια χαρά! Από 10% έως 90% μέσα σε 2 ώρες! Αλλά στην δικιά σου περίπτωση έχεις κάνει ένα λάθος μόνο! Αναβάθμισε το φίλε μου, πολύ απλό, έχω διαβάσει πως εκεί το δίνει την ταχυφορτιση. Αλλά να ξέρεις μην φοβάσαι πως θα φθαρεί η μπαταρία, είναι λίγο βλακεία, (άμα θες να το πω έτσι) γιατί έχουν συστήματα να φορτίζει άμα δεν το ξέρετε από 0% εως 80% γρήγορα και ύστερα αργά (μπορεί μισή ώρα εως 100%) για να γεμίσει πλήρως και να μην φθαρεί όπως λες. Έτσι και αλλιώς δεν κρατάμε κανένα κινητό 10 χρόνια!! Ότι απορία έχεις, ευχαρίστως να ρωτήσεις!
    Αα και τι μοντέλο έχεις? Εγώ EVA-L09.

    1. Το ίδιο έχουμε (από wind είναι το δικό μου ούτε μια εβδομάδα). Δεν αναβάθμισα σε 7 (παρά στην τελευταία 6) διότι διαβάζω (αρκετές) αναφορές για χειρότερη διαχείριση ενάργειας (τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία). Δεν ξέρω τι συμβαίνει καθώς πολλά γράφονται αλλά και με την 6 δεν ενοχλούμαι (ποτέ δεν αγχώθηκαν να έχω τελευταίο αντρόιντ) καθώς για μένα μόνο η κουρτίνα (notifications) εχει γίνει καλύτερη στην 7 (το οποίο δεν αξίζει αν ξεφορτίζει όντως γρηγορότερα). Τα υπόλοιπα (spit screen και task manager, app drawer) του android N ποσώς με ενδιαφέρουν (καθόλου δλδ).

     Βέβαια 2:30 ώρες από 3:20 που παρατήρησα εγώ (στην πρώτη μου φόρτιση) έχει διαφορά. Θα το σκεφτώ αλλά όχι άμερα. Ισως κυκλοφορήσει και νεότερη N μέχρι τότε.

   2. Πράγματι! Πάντως να ξέρεις σε εμένα η διαχείριση μπαταρίας είναι μια χαρά! Αλλά κάποτε σε αναστολή πέφτει για αυτό έχεις δίκαιο! Ελπίζω να κυκλοφορήσουν, για να διορθωθεί. Αλλά σε μένα 2.30 ώρες! Ευχαριστώ για την συζήτηση!

  4. giwrgosmargk
   Προσωπικά εγώ που το έχω δεν έχει γρήγορη φόρτισει (δεν ξέρω γιατί μπορεί να μου ήρθε προβληματικό μάλλον) μισοί λεν ότι έχει και η άλλοι μισοί λεν ότι δεν έχει...

 23. huawei p9 η htc 10 evo και γιατι? με ενδιαφερει αυτονομια και καμερα

  1. Δύσκολο. Αυτονομία λογικά το htc 10 evo αλλά κάμερα P9!

 24. Καλησπερα!Είμαι ανάμεσα σε P9 και Honor 8 σκέφτομαι να πάω στο Honor8 γιατι εχει και γρηγορη φορτιση και καλη καμερα και σε ολα τα υπολοιπα ειναι ισαξιο απο ο,τι εχω καταλαβει με το P9. Εσεις ποιο θα μου προτινατε οπου ειστε και κατοχοι P9?

  1. Εγώ πάντως ένα μήνα πάω να κλείσω με το P9 φυσικά με Nougat είναι σε όλα μα όλα τέλειο! Κανένα αρνητικό, lag καθόλου μα καθόλου 1 μήνα. Οθόνη, κάμερα, σε όλα του τέλεια, πάρε αυτό το Honor 8 είναι μεσαίας κατηγορίας ενώ το P9 περσινή ναυαρχίδα. Και μην ανησυχείς φορτίζει μια χαρά και το P9 2 ώρες full. 15% - 40% μέσα σε 20 λεπτά!!!

   1. @Panagiotis_Tasiou επειδη σκεφτομαι να το παρω τις επομενες ημερες (το P9) μιας και το εχεις θελω να σε ρωτησω στη καμερα του instagram για τα στορυ η αποδοση φωτογραφιας και βιντεο απο την καμερα για τα story του instagram ειναι καλη οπως των iphone για παραδειγμα???

    1. Σε εμένα φίλε μου είναι μια χαρά! ΑΛΛΑ μην ξεχνάς πως και άμα δεν είναι κάποιες φορές, φταίει η εφαρμογή από τις ενημερώσεις! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και πίστεψέ με Θα σου αρέσει το κινητό εγώ το λάτρεψα, και χαίρομαι που διαλέγεις άλλες μακρές εκτός από τα κλασικά Samsung, Apple κλπ!!!!!!!

  2. εμένα το φρεσκοαγορασμένο φορτίζει σε 3 ώρες και 20λεπτά (1η φόρτιση από 7% σε 100% ανοικτό). Ο παρεχόμενος φορτιστής είναι 5v2A or 9V 2A και θα έπρεπε να ταχυφορτίζει αλλά δεν το κάνει.

   Το honor 8 έχει επίσης IR που ΔΕΝ έχει το p9 ενώ η καμπυλότητα του στις γωνίες το καθιστούν πιο μοντέρνο (η μόδα τώρα είναι στρογγυλεμένες γωνίες που όμως είναι πιο ευάλωτες σε πτώσεις να σπάσει και το honor 8 είναι γιαλί μπρος πίσω).

   Πάντως παίζει να είναι καλύτερη επιλογή το honor 8 (λόγω σχεδίου και ir)

  3. Είμαι κάτοχος του p9 εδώ και 5 με 6 μήνες ήμουνα ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και τελικά πήρα το p9 μόνο και μόνο για το LEICA που έχει την κάμερα πίσω αλλά το μετάνιωσα πικρά γιατί το Honor 8 βγήκε καλύτερο σε πολλά περισσότερα πράγματα που κάνει το p9 δηλαδή δεν ζεσταίνετε τόσο γρήγορα η κάμερα του, η μπαταρία του Honor 8 είναι καλύτερη και έχει γρήγορη φόρτισει που μόλις, μέσα σε 30 λεπτά έχει γεμίσει το 75-80% της μπαταρίας του (εδώ έχω 2 link γιατί η μπαταρίες δεν πρέπει να φτάσουν στο 100% και όταν πέσουν κάτω από το 15-20% πρέπει να φορτίζονται, 1-https://www.9volto.gr/blog/proth-fortish-smartphone-iphone-samsung-galaxy-lg-kinhtoy-thlefwnou/ και 2-http://www.thetoc.gr/texnologia/article/pws-ginetai-i-idaniki-fortisi-kinitou-to-mustirio-luthike αυτά πιστεύω να σε κάλυψα...

 25. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το huawei p9 αλλα μου κανει εντυπωση που στο skroutz (συγκεκριμενα στο kaizer store) το εχουν με 313 ευρω ενω στα public & στην vodafone με 399. Αυτη η διαφορα στην τιμη με προβληματιζει.. απο που μου προτείνετε να το αγοράσω? λέτε να υπάρχει καμια διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο , για αυτο να το εχουν πιο φθηνα?

  1. Στην Vodafone,media markt, public,germanos τα έχουν πιο ακριβά γιατί μέρα-νύχτα κάνουν διαφημίσεις στη τηλεόραση άρα θα πρέπει να ανεβάσουν την τιμή.Εγώ σου προτείνω να το πάρεις από ARMAOS ή Grsix που είναι και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ...!!!

 26. Πηρα το p9 προχθες και με ενα βιντεο στο youtube η μετα απο 5 λεπτα σε μια εφαρμογη ζεματαει. Θεωρω πως δεν ειναι φυσιολογικο. Εχει τυχει σε κανεναν? Θα μου το αλλαξουν αν το παω πισω?

  1. Παράξενο, εμένα είναι εντελώς μια χαρά. Εσύ πιο μοντέλο έχεις? Εγώ EVAL09, και δεν μου ζεσταθηκε ούτε στα πιο απαιτητικά πράματα που το έχω κάνει, Π.Χ. βίντεο, παιχνίδια, κάμερα! Για αρχή κάνε μια επανεκκίνηση, και άμα δεν φτιάξει κάνε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, και μετά πάλι άμα δεν φτιάξει και καίει τόσο πήγαινε να το αλλάξεις, και σίγουρα θα σε βοηθήσουν γιατί είναι καλό service δεν είναι όπως η Samsung. Ευχαριστώ!

 27. Και στη huawei το ίδιο μ είπαν επειδή έχει δύο κάμερες υπερφορτώνεται

  1. Εμένα πάντως δεν ζεσταθηκε τόσο καιρό όταν βγάζω φωτογραφίες τώρα και το καλοκαίρι! EVAL09 είναι το μοντέλο του κινητού!

   1. Ναί EVALO9 είναι.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Έκανα αυτό που μ είπες αλλά ξανά τα ίδια

    1. Εσένα πιο είναι? Αυτό που έχω είναι διαφορετικό από τα αλλά μοντέλα? Εσένα ή ρωτάω και άλλους έχετε NFC? Εγώ έχω!

 28. HELP
  ειμαι κατοχος του Ρ9 εδω και 2 μηνες σχεδον..σε ολα ειναι τελεια..το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν παω να βγαλω βιντεο απο καποια εφαρμογη οπως ειναι το instagram, snapchat κλπ το βιντεο ειναι χαλιας ποιοτητας με πολυ δυνατο το ηχειο και χωρις καν καθαρο ηχο..μηπως γνωριζετε τι πρεπει να κανω για αυτο;; γιατι δεν εχει κανενα αλλο θεμα σαν κινητο.

 29. ΠΡΟΣΟΧΗ
  ημουν χρηστης του ΘΕΙΚΟΥ LG G2 απο τη μερα που βγηκε μεχρι και σημερα (μου επεσε στη θαλασσα) και διαθετω μεχρι 350ε για να παρω ενα τηλεφωνο ειμαι αναμεσα στο huawei p9 και Honor 8 και δε μπορω να αποφασισω πιο ειναι καλυτερο να αγορασω για τουλαχιστον 2 χρονια...δε μπορω να καταλαβω τις διαφορες τους παρα μονο στη ram / επισης η τιμη ειναι 30ε διαφορα δε με πειραζει πιο αξιζει;

  1. Δεν χρειαζεται να το σκεφτεσαι τοσο πολυ..παιρνεις το p9 περσινη Ναυαρχιδα..το Honor 8 ειναι ενα δυνατο κινητο μεσαιας κατηγοριας!

  2. Αν δεν εγραφες και προσοχή με κεφαλαία θα ήταν καλύτερα :)
   Μην ανησυχεις θα σου απαντήσουν κι αν δεν το γράψεις.
   Φιλικά πάντα!

 30. Καλησπέρα .s7 edge p9 ή p10..το s7edge βλέπω ακόμη.είναι.πολύ καλό.κινητό επίσης.και Τα huawei κυριαρχούν στην κάμερα όμως είδα σχόλια για τον.ήχο πώς δν.είναι.αρκετά δυνατός και.δεν.κάνουν.αναβάθμιση συχνά.Το s7 edge Δεν.με.αρέσει.το.σχέδιο εμένα όμως μήπως έχει και.θετικά η μεγάλη οθόνη στην.φωτογραφία ?

  1. Αναλόγως πόσα λεφτά έχεις! Το P9 είναι τέλειο σε όλα του και δεν υστερεί πουθενά! Είναι και το πιο φτηνό από τα αλλά 2 άρα σου προτείνω αυτό! Και όχι η Huawei δίνει αναβαθμίσεις εγώ που έχω το P9 έχω Nougat!

 31. Καλημέρα! P 9 lite ή P10 lite? Εχω εδώ κι 6 μήνες το Samsung A5 2016 και ειμαι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τη μπαταρία του, αναγκάζομαι να φορτίσω στη μέση της ημέρας, χωρίς να το βάζω να παίζει βίντεο ή παιχνίδια..επίσης άρχισε να ψιλικολλάει μερικές φορές..εχω ακούσει καλά λόγια για τα παραπάνω κινητά αλλα δε ξέρω σε ποιο από τα δυο να καταλήξω, έχουν μόνο 30 € διαφορά..ευχαριστω!

  1. P10 lite.

  2. P10

   Κάτοχος P9 Plus 64gb, 10 μήνες. Το χω ψάξει αρκετά.

 32. Έχετε δοκιμάσει να κάνετε MirrorShare; Παίζει κανονικά; Το δικό μου συνδέεται κανονικά σε SAMSUNG smart tv όμως η οθόνη από τη μέση και κάτω είναι τελείως αλλοιωμένη με γραμμές και χιόνια! Έχω συνδέσει τουλάχιστον άλλες 5 διαφορετικές συσκευές στην συγκεκριμένη τηλεόραση χωρίς πρόβλημα... Κάποιοι είπαν ότι αυτό προέκυψε μετά την αναβάθμιση σε nougat.

 33. Το hawei p9 έχει ραδιόφωνο ή κάποιο πρόγραμμα να το κατεβάσεις??

  1. Οχι δεν εχει ραδιοφωνο!

 34. Καλησπέρα μια ερώτηση σε όλους από τα huawei p9 το Samsung A5 2016 το huawei honor 8

  1. To καλυτερο ειναι το P9 φιλε,μετα παει το honor 8(μικρες διαφορες) και μετα το Α5.Αναλογα ποσα θες να ξοδεψεις.Δες και το x performance οπου στα 310 ειναι κελεπουρι.Αν ομως δεν θες κατι σε sony θεωρω οτι το honor 8 ειναι η καλυτερη επιλογη,το εχω 2 μερες και ειναι αψογο (αν και νωρις για να εκφρασω ολοκληρωμενη αποψη)

   1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου είμαι για το huawei p9 αλλά το huawei το honor το καλύτερο είναι το huawei p9

    1. ειμαι κατοχος Ρ9 εδω και ενα μηνα..τρομερο κινητο φανταστικη καμερα, μπαταρια για τη χρηση που κανω δεν βγαζει μερα, καθολου κολληματα τελεια εμφανιση..

  2. P9 lite
   6 φίλους γνώρισα που έχουν το lite & εν συγκρίσει με το P9 Plus 64gb που έχω, πέραν της διπλής κάμερας, δεν υστερεί σε τπτ άλλο το P9 lite.
   Θεωρώ άδικο κόπο τα λεφτά για το P9 σκέτο.

   Αν δεν είχα αγοράσει 500€ το P9 plus 64gb στο Dubai, θα είχα πάρει το P9 lite, βάση προσωπικής εμπειρίας απ τις 11/08/2016 χρήσης

 35. καλησπερα ξερει κανεις τα κινητα που ειναι απο wind ποτε θα παρουν την nougat?

 36. P9, p9 lite h p10 lite;;; Θέλω να φύγω από τη Samsung γτ τ service της είναι απαράδεκτο . Πήγα το κιν μ τ Χριστούγεννα γτ έκλεινε ξαφνικά κ μ τ γύρισαν μ σπασμένη οθόνη κ τ σύρματα απ έξω . Μετά από φασαρία μ άλλαξαν την οθόνη αλλά κ πλ ήταν χειρότερο στη λειτουργία τ από πριν μ αποτέλεσμα εδώ κ 3 βδομάδες να μην λειτουργεί καθόλου .οποτε θέλω ν πάρω καινούριο που να το κρατήσω 3 χρόνια πάνω κάτω . Να έχει καλή κάμερα γτ οι φωτό με ενδιαφέρουν αρκετά να μην κολλάει και γενικα να μην υπάρχει κ θέμα υπερθέρμανσης . Το κακό είναι ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορώ να δώσω πάνω από 300 ευρώ κ τ p10 lite τ χω βρει μ 280. Ποιο από τ 3 είναι καλύτερο ; Κ αν είναι καλύτερο τ p9 αξίζει να περιμένω κανα μήνα μπάσ κ πέσει η τιμή αν κ πάλι αποκλειεται να χει πέσει κάτω από 300

  1. Πιστεύω πως το huawei p10 lite 32Gb με 4Gb ram είναι μια εξαιρετική επιλογή στα 299.89 ευρώ που το βλέπω αυτή τη στιγμή!...

  2. Αν θες κάμερα και πανέμορφη κατασκευή τσεκαρε το honor 8. Για εμένα είναι καλύτερο γιατί έχει ένα giga ram παραπάνω και δύσκολα θα σου κολλήσει. Προσωπικα, το έχω ένα τρίμηνο και ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω(αν το αλλαξω) είναι για να πάρω το p10

  3. P9 lite.

   6 φίλους γνώρισα που έχουν το lite & εν συγκρίσει με το P9 Plus 64gb έχω, πέραν της διπλής κάμερας, δεν υστερεί σε τπτ άλλο το P9 lite.
   Θεωρώ άδικο κόπο τα λεφτά για το P9 σκέτο.

   Αν δεν είχα αγοράσει 500€ το P9 plus 64gb στο Dubai, θα είχα πάρει το P9 lite, βάση προσωπικής εμπειρίας απ τις 11/08/2016 χρήσης

 37. Παίδες τωρα που έχει πεσει η τιμη του p9, ψηνομαι να κανω την αναβαθμιση μου απο το Z2 σε αυτό.
  Εχω διαβάσει αρκετα το συγκεκριμενο θεμα και ειμαι ευχαριστημενος από αυτά που εχετε γραψει κατα καιρούς (δεν μπορεις να ειναι ολα τελεια με 300 ευρω). Απλά στην ιδια περιπου τιμη ειναι και το honor 8 και το p10 lite, θα με βοηθουσε η γνωμη σας σχετικα με το p9 και τα αλλα 2.

  1. Καλη η επιλογη του p9 που σκεφτεσαι σε αυτα τα λεφτα που εχει κιολας,γνωμη μου καλυτερη επιλογη απο honor 8 και p10 lite,βεβαια εχεις ειδη καλο κινητο το Ζ2,δε θα βρεις στο p9 και τρελες αλλαγες..επισης κοιτα και για αλλες συσκευες σε αυτην την τιμη π.χ LG G5,S6edge αν και παλιο εξακολουθη να ειναι καλο κινητο.

   1. Σε ευχαριστώ φιλε μου, πιο πιθανή βλέπω την αγορά του p9, σχετικά με τη LG που αναφέρεις, φοβαμαι το θεμα με την οθόνη, ενω με την Samsung δεν εχω ακούσει καλα λογια για το TW.

    1. Αν σε βοηθαει και η δικη μου γνωμη ειχα το G5 6 μηνες κ το πουλησα λογω οθονης.με μιση καρδια το εδωσα..

  2. P9 lite
   6 φίλους γνώρισα που έχουν το lite & εν συγκρίσει με το P9 Plus 64gb έχω, πέραν της διπλής κάμερας, δεν υστερεί σε τπτ άλλο το P9 lite.
   Θεωρώ άδικο κόπο τα λεφτά για το P9 σκέτο.

   Αν δεν είχα αγοράσει 500€ το P9 plus 64gb στο Dubai, θα είχα πάρει το P9 lite, βάση προσωπικής εμπειρίας απ τις 11/08/2016 χρήσης

 38. Εμπειρία από HUAWEI P9
  μου το κλέψανε σε 3 μέρες και μαζί με ένα ακόμη που μου κλέψανε πήγαμε να κάνουμε εντοπισμό συσκευής με αποτέλεσμα να σπάσουν και τα 2 κινητά ( το ένα LUMIA 925 και το άλλο HUAWEI P9)
  Τα σπάσανε και τα αφήσανε εκεί Στέλνω το HUAWEI στο Service TS SOLUTIONS και σε 2 εργάσιμες μέρες μου στείλανε ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με άλλο ΙΜΕΙ κινητό ΑΦΘΑΣΤΟΙ οι τύποι Φυσικά και είναι πολύ καλό κινητό αλλά αυτό με το Service δεν παίζεται (μιλάμε αποστολή στην επαρχία δωρεάν)

  1. Απίστευτο!!! Χαίρομαι πολύ μια τέτοια εταιρεία, που κάνει τέτοια πράγματα! Δείχνει μια σοβαρή και αξιοπρεπές εταιρεία! Συγχαρητήρια δίνω στην Huawei! Αποκλείεται καμία άλλη εταιρεία να το έκανε αυτό ΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ πόσο η Samsung.... Κ.α. Πολλές...

  2. επειδη ειμαι κατοχος γινεται να κανεις εντοπισμο συσκευης σε περιπτωση κλοπης;;; τελειο!!!!

   1. Αν κλεισουν το τηλ δε μπορει να εντοπιστει

 39. P9 ή P10? Ιδού το ερώτημα. Αξίζει το P10 τα 150 επιπλέον ευρώ ή οι διαφορές των δύο κινητών δεν είναι τόσο μεγάλες οπότε να πάω στο P9?

  1. Σιγουρα εχει αρκετες διαφορες στο θεμα gaming λογω πολλης καλης αναβαθμισης, μετα εχει καποιες μικροβελτιωσεις παντου οποτε εξαρταται απο αν θες να δωσεις 150 παραπανω.Αν τα χρησιμοποιησεις για κατι αλλο μην τα δωσεις..αν απλα τα εχεις για κινητο, στη θεση σου θα τα εδινα

   1. Εμένα βασικά με ενδιαφέρει η ποιότητα της κάμερας και το σερφάρισμα.

    1. Και στα δύο που ανέφερες το p10 είναι ανώτερο του p9!

 40. Έχω πάρει το κινητό εδώ και ένα μήνα.όταν είμαι στο internet το κινητό δέν ζεσταίνεται όταν βγάζεις φωτογραφίες μέσα σε 7-8 λεπτά το κινητό έχει ζεσταθεί ερώτηση βρέ παιδιά είναι φυσιολογικό? στο internet να μην έχω θέμα και να έχω στις φωτογραφίες

  1. Παράξενο και πρώτη φορά το ακούω! Δοκίμασε πρώτα ένα restart της συσκευής και ύστερα στην χειρότερη restore! Λογικά θα φτιάξει με το δεύτερο! Όταν το κάνεις απάντησε μου, με ενδιαφέρει το πρόβλημα σου! Ευχαριστώ!

   1. Βασικά το πήγα στο κατάστημα που το πήρα και μ είπαν ότι πρέπει να το κρατήσουν για να το δούν και δέυτερων μου είπαν από τη μία το βρίσκουν λογικό γιατί έχει δύο κάμερες και υπερφορτώνεται στις φωτογραφίες .θα κάνω αυτό πού μ είπες καί θα σ πώ.ευχαριστώ

    1. Η κάμερα δεν ζεστενει το κινητό.
     Πρέπει να το δει η Huawei.
     Πρόβλημα συσκευής

 41. Καλύτερη κάμερα έχει το P9 ή το P10 lite? (αναφέρομαι και στις 2 αλλά κυρίως στην μπροστινή) και γενικά ποιο αξίζει περισσότερο από αυτά τα 2;

  1. P9 με κλειστά μάτια! Και καλύτερες κάμερες, και ταχύτητα, σχεδίαση, όλα! Δεν θα το μετανιώσεις! Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα ελεύθερα!

  2. P9

 42. Καλησπέρα...καλύτερη κάμερα εχει το P9 ή το P10 lite? (αναφέρομαι και στις 2 κάμερες)

 43. Παιδιά μια ερώτηση, το Ρ9 έχει λειτουργία γρήγορης φόρτισης;;

  1. Πολύ γρήγορης φόρτισης δεν την λες, αλλά γιατί έχει και θύρα Type C φορτίζει αρκετά γρήγορα! Από 1 έως 25% περίπου σε 30 λεπτά! Πάντως ο φορτιστής είναι 9V και 2A! Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα ελεύθερα!

   1. περιπου ποση ωρα θελει για πληρη φορτιση;; γιατι ειδα σε ενα βιντεο οτι εχει

    1. Με κλειστές εφαρμογές, να μην τρέχει τίποτα και κλειστό WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, ή MB που τα κλείνω γιατί κάνει καλό στην διάρκεια μπαταρίας, από το 15% που πρέπει να το βάλουμε να φορτίζει και να μην το αφήνουμε να πέφτει, κάνει 2 ώρες περίπου!

   2. θεωρεις καλη την μπαταρια του;; εννοω εχει σχετικα μεγαλη διαρκεια;;

    1. Από τις καλύτερες δεν είναι, αλλά μια μέρα με βαριά χρήση θα στην βγάλει σίγουρα και άμα κάνεις και μέτρια δύο μέρες! Όμως άμα παίζεις παιχνίδια 2 ώρες και MB πάντα εμ λογικό φυσικά να θέλει φορτισμα στη μέση της μέρας!

 44. S7,p9 η p10 lite? με ενδιαφέρει η καλή κάμερα και να είναι γρήγορο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  1. Άμα θες την Καλή κάμερα πας σε S7 (αλλά καλύτερα edge) αλλιώς σκέτο S7 λίγο - πολύ δεν σε προτείνω λόγου μόνο μπαταρίας! Άμα θες μια πολύ κάμερα αλλά δεν σε ενδιαφέρει πολύ το βίντεο (και σε αρέσει και ασπρόμαυρη φώτο από την μάνα φωτογραφική) πας άνετα P9 και καλή τιμή και γρήγορο, αλλά κατά την γνώμη μου και πολύ όμορφο! Ύστερα είναι δική σου επιλογή!

   1. ναι θα ηθελα μια πολυ καλη καμερα!δηλαδη το p10 lite σαν πιο καινουργιο δεν αξιζει?το μονο που με προβληματιζει με το p9 ειναι οτι ειναι του 2016 και δεν ξερω τι αναβαθμισεις θα παρει ακομα σε αντιθεση με το s7 που απο οτι ξερω θα παρει ακομα μια μεγαλη

    1. Άρα άμα θες μια πολύ καλή κάμερα πας P9 άνετα! Είναι σίγουρα στην πρώτη πεντάδα η κάμερα του P9 άρα πας εκεί! Και για αναβαθμίσεις μην φοβάσαι καθόλου! Η Samsung χειρότερη είναι! Εκατό χρόνια έκανε για να δώσει το Nougat στο S7 και σιγά μην δώσει την 8.0 έκδοση του Android που αντίθεση με το P9 έχει ήδη το Nougat και πιστεύω πως θα δώσει και 8.0 Android! Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα ελεύθερα!

   2. Σε ευχαριστώ πολύ

 45. Γεια σας! ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο μεχρι 350 ευρω το οποιο να το εχω για 2-3 χρονια και θα εχει καλη καμερα και οχι πολλα κολληματα..εχετε να μου προτεινετε καποιο;; μεχρι στιγμης εχω καταληξει στο Ρ9 αλλα δεν ειμαι σιγουρη!! ευχαριστω εκ των προταιρων!!

  1. Και εγω P9 θα σου προτεινα γιατι η διαφορα με το Honor 8 ειναι πολυ μικρη, οποτε καλη αγορα ;)

   1. σε ευχαριστω πολυ!! ελπιζω να μεινω ικανοποιημενη!! με αγχωνει λιγο το υψηλο SAR που εχει..

    1. Γενικα το ολο θεμα με το Sar ειναι λιγο απατη, αν εισαι σε πολη δε θα εχεις θεμα..θα δουλευει στο ιδιο επιπεδο με ολα τα κινητα οταν εχουν καλο σημα. Αν παλι εισαι σε χωριο και πας στο υπογειο τοτε στην προσπαθεια να βρει σημα θα ανεβει πολυ το SAR.
     Εγω σκεφτομαι τα φυτοφαρμακα που τρωμε καθε μερα, οτι υπαρχουν εκατομμυρια συσκευες γυρω μου με SAR οποτε δε με ενοχλει :)

    2. Μπράβο ρε eragon.arua, ένας λογικός άνθρωπος! Όλοι γκρινιάζουν για το Sar. Πολύ καλά τα λες τόσο που τρώμε κάθε μέρα είτε από κεραίες τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε από ραδιόφωνα παρακαλώ, πάντα κάθε μέρα τρώμε και θα μας ενοχλήσει το κινητό... Και δεν το λέω μόνο σε εσένα djniki1441998 αλλά και σε όλους εδώ πέρα που το κάνουν και σαρκασμο και λένε θα μας κάψει τον εγκέφαλο! Για σκεφτείτε λίγο τι γίνεται γύρω μας κάθε μέρα και αφήστε το κινητό!!!

 46. Γεια σας... θα ηθλα να ρωτησω ποιο ειναι πιο καλο απο ολα τα μοντελα Huawei?Και ποιο ειναι πιο οικονομικο
  Ευχαριστω :)

  1. Αναλόγως και τις απαιτήσεις σου, άμα θες καλή κάμερα πας P9 που είναι και οικονομικό από ότι το P10, άμα θες να είναι γρήγορο, ή να είναι οκ η κάμερα πας P9 lite! Πρέπει να μας τα πεις πιο αναλυτικά τι θες από ένα κινητό!

 47. Καλησπέρα.

  Huawei P9 lite ή iPhone 6

  Η χρηση θα είναι καθαρά κινητο, mail, fb...αντε και καμία φωτό...
  Για τα υπόλοιπα έχω tablet που με καλύπτει πλήρως.

  Περισσότερο με ενδιαφέρει η ανθεκτικότητα, η μπαταρία γιατί μιλάω αρκετά και να το χαρώ δίχως προβλήματα
  τουλάχιστον για μια διετια...ισως με τραβάει λόγω μεγέθους το iPhone γιατί δεν τα πολυπροσεχω κ φοβάμαι πτώσεις..

  Δεν είναι θέμα χρημάτων η απόκτηση...

  Ευχαριστω.

  1. Kαλησπερα φιλε !! ΚΑταρχας εδω μεσα μιλαμε για το p9 και οχι το το p9lite.Μηπως μπερδευτηκες και ηθελες να γραψεις σκετο P9;;Πιο λογικο θα μου φαινοταν παντως να εισαι αναμεσα στο p9 και iphone 6 παρα με το p9 lite.

   1. Ευχαριστω για την απαντηση κ συγνωμη γιατι καταλαβα πως γινοταν συζητηση κ για τα δυο μοντελα P9.
    αφου το λογικο είναι p9 vs iPhone 6..ποια θα ηταν η απαντηση με τα δεδομενα της αναζητησης κ για τη χρηση που θελω...

    1. Ειπα οτι ειναι πιο λογικο το να ειναι καποιος αναμεσα στο p9 και στο iphone 6 διοτι αυτα τα 2 μεταξυ τους δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη.Ειναι λιγο ακυρο καποιος να κοιταζει το p9lite που εχει 190 με το iphone 6 που απο οτι βλεπω ξεκιναει απο τα 430 και αναβαινει αναλογα με την εκδοση.Φανταζομαι το καταλαβαινεις :) Αν θελεις γραψε τι ποσο διαθετεις για να δουμε τι μπορουμε να προτεινουμε.Ισως υπαρχει και κατι καλυτερο στα λεφτα που δινεις μιας και το iphone 6 ειναι μεν ικανο αλλα καπως παλιο (Σεπτεμβριος 2014).Καλα το p9lite δεν εχει καμια θεση στην κουβεντα μας,εκτος και αν ψαχνεις απλα ενα καλο οικονομικο τηλεφωνο.

 48. 1 Γενικά Huawei ή lenovo;

  2 huawei p8 lite dual ή lenovo vibe k6 note;

  Ευχαριστώ!!!

  1. P9 lite η P8 lite(2017) αλλιως κατι σε Xiaomi

 49. Εχω μια ερωτηση πολλες φορες εχω μπει στο πειρασμο να παρω κινεζικο ειτε huawei ειτε one plus...μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας ειναι το SAR..σε σχεση με lg Και samsung ειναι η μερα με την νυχτα..να πω οτι ειμαι κατοχος lg....ξερετε γιατι συμβαινει αυτο..ειναι θεμα ποιοτητας?..

  1. όχι δεν είναι απαραίτητα θέμα ποιότητας.
   μπορεί να είναι τακτική της εταιρείας, μπορεί όμως και θέμα τεχνογνωσίας. το ερώτημα είναι τι θέλεις εσύ.
   αν σε ενδιαφέρει μια συσκευή με ψηλό sar καλό θα είναι να χρησιμοποιείς ακουστικό ή ανοιχτή ακρόαση.

 50. Ημουν έτοιμη να πάρω το huawei P9 λόγω κάμερας κλπ αλλά 1. τι μπορώ να κάνω για ραδιόφωνο υπάρχει λύση ή app? 2. άκουσα ότι το βίντεο δεν είναι καλό. Μια βοήθεια please? Κι εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τελοσπάντων αλλά ΜΕ ραδιόφωννο.

  1. Δες λίγο το huawei p9 lite dual bending ; )

 51. coolpad max a8 η xuawei p9???παρακαλω βοηθηστε με

  1. Δεν υπαρχει διλημμα φιλε μου ,πας για huawei p9..Εκτος και αν θες να μας πεις μεχρι ποσα δινεις και τι ψαχνεις για να προτεινουμε εναλλακτικες

 52. P9 ή P10 Lite?

  1. P9 !!

 53. Honor 6x ή p9 εχουν ραδιοφωνο ;;;

  1. Το 6Χ εχει,το p9 δεν εχει ραδιο!

 54. Μια ερωτήση τα huawei η τα Samsung είναι ποιο καλά και τη εθνικότητας είναι τα Samsung. Και ποιας χρονιας είναι τα huawei

  1. τρεις είναι οι ερωτήσεις, όχι μια, αλλά άντε θα σου απαντήσω.
   τα huawei είναι της άνοιξης του 2016, και τα samsung είναι κορεάτικα.
   τώρα σχετικά με το ποια είναι καλύτερα; τι εννοείς; σε χαρακτηριστικά ή σε ποιότητα;

 55. Θα ήθελα το επόμενο κινητό να είναι huawei θέλω να ρωτήσω είναι καλά ποιο καλά από τα Samsung ευχαριστώ πολύ

  1. Σε χαρακτηριστικά, σίγουρα το αντίστοιχο samsung s7 είναι καλύτερο.
   το ίδιο πιστεύω και σε ποιότητα, όμως αυτό δε σημαίνει πως το p9 είναι κακό.

   1. όταν λες καλύτερο...τι εννοείς έχεις κάνει μετρήσεις πχ η έχεις δει σε μικροσκόπιο τις οθόνες τον κινητών και κατάλαβες οτι το ένα δείχνει την εικόνα καλύτερα απο το άλλο....???? η απλά κοιτάς τα benchmarks που βγάζουν στις πρώτες θέσεις τα iphone ( εδώ βάζουμε τα γέλια ) και τα samsung κλασσικά γιατί πληρώνουν καλά οπότε πρέπει να τα διαφημίζουμε λιγάκι παραπάνω για να νιώσει αυτός που έδωσε 800 ευρώ οτι έχει το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί. για μένα πάντως το p9 το πατάει το samsung s7 και κυρίος στην τιμή. καλά για iphone άστο καλύτερα δεν μπαίνουν καν στην συζήτηση. το να παίρνεις το ίδιο σχεδόν κινητό στην μισή τιμή αυτό για μένα είναι μεγάλη υπόθεση. τώρα αν ο άλλος θέλει ντε και καλά να γράφει επάνω samsung η iphone ας πάει να δώσει τα διπλάσια αλλά δεν θα βγάλει καλύτερες φώτο ούτε θα κάνει κάτι παραπάνω απότι εγώ με το Huawei P9

    1. @ kolonias245
     βλέπω γράφεις με ενοχλημένο ύφος, προφανώς λόγο άγνοιας.
     Πριν γράψω το οτιδήποτε να ξεκαθαρίσω πως ούτε samsung ούτε iphone έχω. Σου εξηγώ λοιπόν.

     1) Δε χρειάζεται μικροσκόπιο όπως γράφεις για να δεις ποια οθόνη είναι καλύτερη, φτάνει μια απλή μεγέθυνση μιας φωτογραφίας και θα δεις αμέσως την τεράστια διαφορά, όσο μεγαλύτερη η μεγέθυνση τόσο πιο χαοτική η διαφορά.

     2) Για τα iphone που γράφεις, δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα και δε καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις.

     3) Αναφέρεσαι στην τιμή και γράφεις ασυναρτησίες για δήθεν 800 ευρώ.

     Τώρα που γίνεται η συζήτηση και που εγώ απάντησα, η διαφορά είναι στα 45 ευρώ.
     όσο για το ότι το P9 πατάει, όπως γράφεις το samsung s7, διάβασε μερικές διαφορές.

     Κάνω αντιγραφή από παρακάτω για να μη τα ξαναγράφω όλα από την αρχή.

     α) κάμερα P9, f/2.2, 27 mm.
     βίντεο 1080p με 30fps, 720p με 120fps και χωρίς οπτικό σταθεροποιητή
     Σε αντίθεση με το samsung s7 που έχει διάφραγμα 1,7, φακό 26 χιλιοστά, μέγεθος pixel 1.4, βίντεο 4k 2160p με 30fps, 1080p με 60fps , 720p με 240fps, HDR, dual-video rec, και ME οπτικό σταθεροποιητή!

     β) οθόνη samsung s7, super amoled 2560 x 1440 pixels με πολύ καλύτερη ανάγνωση στον ήλιο, Contrast ratio: Infinite (nominal), 4.376. έναντι του p9 με οθόνη IPS-ΝΕΟ και ανάλυση 1080χ1920 Contrast ratio: (nominal), 3.195.
     γ) τρείς επιπλέον αισθητήρες έχει το Samsung s7 από το Huawei p9.
     barometer,
     heart rate,
     SpO2
     δ) 4 gb ram το samsung s7

     3gb το Huawei p9
     ε) επιπλέον το samsung s7 είναι και αδιάβροχο, έχοντας περάσει τα τέστ του αμερικανικού στρατού, παίρνοντας την αξιολόγηση ip68!
     Για εξήγησε μου σε τι ακριβώς αναφέρεσαι όταν λες. για μένα πάντως το p9 το πατάει το samsung s7

   2. για κοίτα λίγο με τι τιμές ξεκίνησαν το p9 και το s7 φίλε...!!! αυτά που λες είναι μετρήσεις εργοστασιακές όπως παράδειγμα με τα hz στις οθόνες τηλεοράσεων σου λένε LG με 42άρα με 1000 hz και Sony 42άρα με 200hz ουάαααου φοβερή η LG 1000 hz τι λες ρε παιδί μου θα την πάρω γιατί είναι καλύτερη. η έτσι λένε οι μετρήσεις τα benchmarks κτλπ κτλπ. 4gb ram μου λες και μου μιλάς για φωτογραφικές μηχανές σε smartphone...μάλλον δεν έχεις ιδέα απο φωτογράφιση κανονική αυτή που όταν βάζεις την φώτο στο photoshop και κάνεις 600% μεγέθυνση φαίνoνται ακόμα και η ελιές του προσώπου κτλπ....επειδεί έχω βγάλει την ίδια φώτο με samsung s7 και το p9 τα έβαλα για ανάλυση στο photoshop και ο φίλος που είχε το samsung ένιωσε κάπως άβολα όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα. μου κάθεσε και αναλύεις τα διαφράγματα του φακού τις πλάκας που γενικά έχουν όλα τα κινητά αλλά τέλος πάντων αφού το ανέφερες να σου πω και εγώ οτι όλα αυτά είναι απλά για να σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. θα κάτσει δλδ ο επαγγελματίας να ασχοληθεί με το κινητό για να βγάζει φωτογραφίες και δεν θα πάρει μια φωτογραφική μηχανή dslr. θα βγάζει φωτογραφίες για εξώφυλλα περιοδικού με το Samsung s7 η το Ηuawei p9. και αυτά που λες για super amoled και ips neo θα ήθελα να μου εξηγήσεις ακριβώς τι διαφορές πιάνει το μάτι σου βλεπωντάς τα...α και δοκίμασε να τραβήξεις video 4k και βάλτο σε κανένα after effects η στο premiere για επεξεργασία να γελάσουμε λίγο η δοκίμασε να κάνεις κανένα super slow motion γιατί εγώ που έχω δοκιμάσει με έπιασαν τα γέλια. Στα λεω αυτά φίλε μου γιατί πολύ απλά όλα αυτά που λες είναι μόνο για να τα λες....στην πράξη τίποτα...δεν μπορεί να πιάσει το ανθρώπινο μάτι φίλε μου τέτοιτες διαφορές σε μια οθονούλα 6x12 εκατοστά. να μου πείς για καμία οθόνη 50άρα εκεί μάλιστα να το συζητήσουμε. αλλά σου πετάνε ενα 4κ σε οθόνη smartphone και λες ουάου είναι καλύτερο γιατί είναι 4κ και το άλλο απλά full hd. άρα αξίζει να δώσω 800 ευρώ για ένα smartphone. Εκεί καταλήγουμε να αγοράζουμε πράγματα γιατί νομίζουμε οτι είναι καλύτερα έχουν περισσότερα πράγματα αλλά στην ουσία είναι τα ίδια πάνω κάτω με ελάχιστες διαφορές που δεν δικαιολογούν τέτοιες διαφορές τιμών. και δεν μιλάω για τις τωρινές τιμές μιλάω γενικά γιατί τα έχω παρακολουθήσει 700 και 800 ευρώ έκανε το s7 και 400 - 450 το Huawei p9. τώρα αφού ξεπούλησαν πρώτα καλά καλά κατέβασαν τις τιμές χαίρο πολύ

    1. @ kolonias245
     πραγματικά στο λέω, φιλικά, έχεις πρόβλημα επικοινωνίας.
     άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι καταλαβαίνεις και άλλα απαντάς.

     θεωρώ πως δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα.

     ο κάθε ένας ας κρατήσει την άποψη του.

 56. iphone 6s ή p9?

  αφού αποδέχτηκα την έλλειψη ραδιοφώνου και στα δύο, πάμε στα δύο άλλα που με ενδιαφέρουν 1.η μπαταρία 2. η κάμερα και γι αυτό σκέφτομαι το p9, το γεγονός που με σταματά είναι η σύγκριση των δυο εταιριών σε θέματα service και το οτι δεν είμαι εξοικειωμένη με IOS - αυτή τη στιγμή έχω wp και στο παρελθόν όλα android ..

  1. Εγώ θα σου πρότεινα με βάση αυτά που ζητάς μια άλλη συσκευή! Το htc 10! Αν θες ρίξε του μια ματιά!

   1. το είχα σκεφτεί, απλώς έχω μια καλή επιδότηση συσκευής απο τον πάροχο μου γι αυτο έχω περιορισμένες επιλογές.

    1. Κατάλαβα! Τότε θα σου έλεγα να πας σε p9 Όχι λόγω του ότι είναι καλύτερη συσκευή καθώς καλύτερη θεωρείται το iphone αλλά λόγω του ότι το iphone Δεν έχει τόσο καλή μπαταρία όσο το p9! Στην κάμερα και τα δυο είναι πάρα πολύ καλά! Το ios ειναι πιο καλό από το android αν και δεν το έχω δοκιμάσει και μιλώ μόνο από εμπειρία χρήσης σε συσκευή φίλου! Το p9 πιστεύω θα σε καλύψει! Όσο για την έλλειψη ραδιοφωνου μπορείς να το κατεβάσεις σαν εφαρμογή και να μπαίνεις μέσω ίντερνετ!

 57. Εμπειρία σχετικα με αντιμετώπιση service (arvato) ευρωπαικης συσκευης (απο σκρουτζομαγαζο) έχει κανείς;
  Ο 3ος χρονος εγγυησης ισχυει και παλι φανταζομαι..

  1. Ναι ισχύει!

 58. ποια η διαφορα με το huawei p9 dual???

  1. Το Huawei P9 dual μπορείς να βάλεις δύο κάρτες SIM!

 59. Μπορεί να μου απάντησή κάποιος ποιο κινητό έχει την καλύτερη κάμερα ανάμεσα στο - Huawei P9 - Huawei Honor 8 - LG G5se -!!!

  1. Καθώς το g5 se έχει την ίδια κάμερα με το g5 το κανονικό είναι αυτό που έχει την καλύτερη κάμερα σε σχέση με τα άλλα που ανέφερες! Όχι όμως με μεγάλη διαφορά και δεν είναι καλύτερη συσκευή από το p9!

  2. Huawei P9

  3. Το Huawei P9 έχει την καλύτερη κάμερα από όλα τα κινητά.

   1. να γελασω;

   2. δεν εξηγείς και σε μας, πως προκύπτει αυτό. π.χ. λέω τώρα εγώ.
    τα goolge pixel η τα Samsung Galaxy S7 τα βάζεις πίσω από το P9;

    1. Ναι .. το βάζουμε πίσω .. καταρχάς το σ7 δεν έχει dual Len .. κάτι που σημάνει δεν έχει refocus και focus σε πολύ μεγάλη απόσταση ... Μας γίνανε όλοι φωτογράφοι

    2. Θα ηθελα ο φιλος ο Γιωργος επειδή ειναι πλεον αντικειμενικος και ειλικρινης στις αποψεις του και όχι πορωμένος, να με βοηθησει στην απορια μου. Θελω να αγορασω ένα κινητο με καλη οθονη,καλες photo-video,καθαρο ηχο,ικανοποιητικη μπαταρια και αξιοπιστο. Ειμαι αναμεσα σε Huawei p9 και Lg g6. Διαθέτω μεχρι 400 ευρω .Δεν παω στην Samsung στo S7 γιατι σε πολλες reviews Ελλαδα και εξωτερικο ,ακουω υπερθεμανση,και απο μικρο υψος σπασιμο οθονης και πισω γυαλιου.Από τις δυο επιλογες μου ποιο μου προτεινης?

   3. dimitristsiftsis , αν δεν έγραφες αυτό το Ναι .. το βάζουμε πίσω. Μας γίνανε όλοι φωτογράφοι
    Ίσως και να μην ασχολούμουν μαζί σου αλλά μια απάντηση τη χρειάζεσαι.

    Εγώ είμαι μηχανικός αυτοκινήτων, όχι φωτογράφος και σε καμία περίπτωση ειδικός.
    Όμως ευτυχώς, γνωρίζω να διαβάζω και να καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω.

    Και δεν είμαι πωρωμένος, όπως μερικοί άλλοι που άλλα διαβάζουν και άλλα θέλουν να καταλαβαίνουν.

    Διάβασε αν θέλεις την κριτική μου για το Huawei-P9. Εδώ

    https://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html#reviews

    Προφανώς και είναι η κάμερα του p9 πάρα πολύ καλή.

    Όμως σε κάποια πράγματα μετράνε οι αριθμοί και στην προκειμένη περίπτωση είναι αμείλικτοι, το να γράφεις εσύ θεωρίες λεονταρισμού, το μόνο που μπορεί να πετύχεις είναι να κοροϊδέψεις κάποιον στη επιλογή του, αντί να τον βοηθήσεις. (κάποιον που δε θα το ψάξει)

    Αναρωτιέμαι, με ποια περισσή άνεση γράφεις ως καλύτερή την κάμερα του p9 με διάφραγμα 2,2 με φακό 27 χιλιοστά, με μέγεθος pixel 1.25, βίντεο 1080p με 30fps, 720p με 120fps και χωρίς οπτικό σταθεροποιητή;

    Σε αντίθεση με το samsung s7 που έχει διάφραγμα 1,7, φακό 26 χιλιοστά, μέγεθος pixel 1.4, βίντεο 4k 2160p με 30fps, 1080p με 60fps , 720p με 240fps, HDR, dual-video rec, και με οπτικό σταθεροποιητή!

    μήπως πιστεύεις κι εσύ πως η παρακάτω φωτογραφία είναι από το huawei p9;

    αν ναι, μάθε πως χρησιμοποιήθηκε επαγγελματική Canon αξίας 4.500 δολαρίων.

    https://secnews.gr/139080/huawei-p9-foto-lie/

    http://www.pttl.gr/dslr-image-and-huawei-p9-mistake-by-huawei-03040/

    1. δεν το ειπα με κακια :P.. απλος γιατι ασχολουμαι με την φωτογραφια εχω ψαξει λιγο.. εγω ελεγα στο θεμα της φωτογραφιας και οχι της καταγραφης video, σε θεμα φωτογραφιας το p9 το παταει γιατι εχει παρα πολυ καλο focus και σε "πολυ" μεγαλη αποσταση,και το dual len που εχει, ενα ειναι RGB και το αλλο μονοχρωμο... και αφου εχουμε δυο lens αυτο σημαινει μεγαλυτερη ευαισθησια... και η ΔΙΚΙΑ μου γνωμη ειναι οτι το p9 σε θεμα φωτογραφιας το παταει το s7 ξαναλεω γνωμη μου.. .. σε θεμα video το s7 ναι το παταει .. και μην ξεχναμε p9 φοραει leica... αυτα .. τωρα πιστευω σε καταγραφη βιντεο το καλυτερο κινητο θα ειναι το p10 που θα ερθει συντομα .... αρα αυτο που ηθελα να πω οτι η καμερα του στις φωτογραφιες το παταει το s7, αλλα ναι σε θεμα video εκανε κακη δουλεια η huawei. Αλλα το p10 θα εχει 4k. και αν καπου εχω λαθος θα χαρω να το διορθωσεις!!!

   4. Βλέπω μαλάκωσες και από τον τρόπο που γράφεις, καταλαβαίνω πως είσαι νέος σε ηλικία. αυτό είναι καλό και δείχνει κάποιο θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου.

    Όταν μιλάμε για κάμερα σε κινητό εννοείται πως περιλαμβάνει και το βίντεο, δεν είναι χωριστή συσκευή και ενδιαφέρει εξίσου το ίδιο με τις φωτογραφίες, για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο.

    Αν τώρα θέλεις να μιλήσουμε μόνο για τις φωτογραφίες, ευχαρίστως.

    Είναι λάθος σου να γράφεις για ένα στοιχείο, το οποίο μάλιστα δε το βασίζεις πουθενά και να αναφέρεσαι μόνο σε αυτό, παρακάμπτοντας όλα τα υπόλοιπα, τα οποία είναι και πολύ πιο χρήσιμα ως χαρακτηριστικά.

    Στο σύνδεσμο που βάζω και θεωρείται παγκοσμίως από τους πιο αξιόπιστους, δες σε ποια θέση κατατάσσουν το p9, όχι γιατί απλά το λένε, αλλά γιατί όλα αυτά που γράφουν τα στηρίζουν σε μετρήσεις και σε δοκιμές. https://www.dxomark.com/Mobiles

    Πόσοι και με πιά λογική, θα χρησιμοποιούσαν ένα κινητό (που είναι ότι πιο Ακατάλληλο) για πολύ μακρινές φωτογραφίες και που είδες πως το p9 είναι καλύτερο από το s7 ακόμη και σε αυτό τον τομέα;

    Τέλος πάντων για να τελειώσει αυτή η κουβέντα, ΔΕΝ θα σου ξανά απαντήσω, αν ξαναγράψεις, εκτός μόνο από την περίπτωση που μπορείς να αποδείξεις αυτά που γράφεις.

    Εδώ μέσα (στο σκρούτζ) είμαι σχεδόν από τότε που ξεκίνησε, πριν 11 χρόνια και θεωρώ, πως πρέπει με αυτά που γράφουμε, να βοηθάμε είτε κάνοντας ένα σχόλιο από μόνοι μας, είτε για κάποιον που ζητάει τη γνώμη μας.

    Δίχως όμως να τον παραπλανούμε, είτε επίτηδες είτε επειδή δε γνωρίζουμε.

    Δεν οδηγεί πουθενά να φανεί ότι εγώ ή εσύ έχεις δίκιο.

    Το σημαντικό είναι οι πληροφορίες που δίνουμε να είναι αξιόπιστες, διαφορετικά είναι καλύτερα να μη γράψουμε τίποτα και ας αφήσουμε τον ενδιαφερόμενο να διαλέξει μόνος του και ας κάνει λάθος, τουλάχιστον δε θα είμαστε εμείς η αιτία.

    Κλείνω γράφοντας πως το Samsung s7 είναι συνολικά ως συσκευή πολύ καλύτερο από το Huawei p9, και ΟΧΙ γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί αυτό δείχνουν ΟΛΑ τα στοιχεία.

    Και επίσης να πω ότι δεν είμαι κάτοχος Samsung, ένα nokia 730 dual έχω.

    Όσο για το p10 φαίνεται να είναι ένα πολλά υποσχόμενο κινητό, ας έρθει και το βλέπουμε κι αυτό, και σχετικά με το 4Κ που γράφεις πως θα έχει, δεν είναι κάτι σπουδαίο πάρα πολλά έχουν και φυσικά έχει και το s7, πιστεύω το δυνατό χαρακτηριστικό του P10 θα είναι η αργή κίνηση με τα 960 καρέ σε hd.

    Υ.γ στο σχόλιο σου γράφεις πως το s7 είναι καλύτερο στο χαμηλό φωτισμό λόγο του μικρού διαφράγματος.
    Το σωστό είναι το ακριβώς αντίθετο.
    Είναι καλύτερο λόγο του μεγαλύτερου διαφράγματος από το p9. Όσο μικραίνει το κλάσμα π.χ. 1,7 αντί 2,2 τόσο πιο πολύ φως αφήνει να περάσει στον αισθητήρα.

    1. Σωστά ..απλος είναι λίγο μπέρδεμα .. το ήξερα αλλά μπερδεύτηκα .. νομίζω όσο μεγαλύτερο είναι το f τόσο πιο κλειστό είναι το διάφραγμα σωστα .?

   5. σωστά.

   6. @ Κ. ΘΩΜΑΣ

    Το LG G6 έχει τα εξής πλεονεκτήματα σε σχέση με το Huawei P9
    1) Μεγαλύτερη οθόνη.
    2) Πολύ καλύτερη ανάλυση.
    3) Είναι αδιάβροχο.
    4) Έχει Android 7.0
    5) Έχει 4 gb ram.
    6) Γράφει βίντεο 4κ.
    7) Ήχος 32 bit / 192 kHz (δε γνωρίζω αν έχει πρακτική χρησιμότητα.
    Ως χαρακτηριστικό όμως είναι ανώτερο από τα 24 bit που υποστιρίζει το p9)
    8) Φωτεινότερη οθόνη και καλύτερη θέαση στον ήλιο.
    9) Έχει καλύτερή λήψη΄στα βίντεο με ή χωρίς επαρκή φωτισμό
    10) Υποστιρίζει usb 3.1 που σημαίνει μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

    .
    Και τα εξής μειονεκτήματα.
    1) έχει λίγο χαμηλότερη ένταση στο ηχείο

    2) και στο ακουστικό.

    3) έχει μικρότερο μέγεθος pixel και αυτό σημαίνει πως οι φωτογραφίες του είναι γενικά, υποδεέστερες του Huawei P9.

 60. Samsung s7 edge η huawei P9? Προσπαθώ καιρό να διαλέξω..

  1. Κοιτα για μενα.... στα χαρτια μπορει να εχουν διαφορες... στη πραξη ειναι παρομοια και τα δυο εξισου πολυ γρηγορα πολυ δυνατα........... ΑΛΛΑ εαν μπεις στο facebook στη σελιδα τις samsung θα δεις οτι πολυ ειναι δυσαρρεστημενη με το s7 ο καθενας για τους δικους του λογους... ο ενας λεει εφαγε ενα μικρο πεσιμο οχι δυνατο... και αμεσως ραγισε οθονη.... ααα αναξιοπιστο προιον.. ο αλλος λεει κανενα προβλημα εδω και 1 χρονο το καλυτερο κινητο στην αγορα......! υπαρχει μια δυγνωμια..........! τωρα προσωπικα;;; η αδερφη μου εχει το s7 εγω το P9lite..και ο φιλος μου το P9..... Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ που βλεπω ειναι λιιιιγο παραπανω φωτισμο εχει το s7 απο το P9 στην βραδινυ ληψη αλλα δεν το λες σε καμια περιπτωση μεγαλη διαφορα.........! φωτο σε ημερα για μενα το ιδιο ειναι και τα δυο εκπληκτικες φωτο....!

   Χρειαστικα 1 φοραα το σερβις τις huawei για δικη μου βλακεια.... και ηταν ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΙ ΠΡΟΣΕΞΕ....... ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΧΡΕΩΣΑΝ......τους παραδεχτηκα οτι εγω εφταιγα και ουτε τα μεταφορικα μου χρεωσαν δε ξερω γιατι το εκαναν αυτο.....! (ειχε μπει πολυ ελαχιστο νερο με αποτελεσμα το touch να μην δουλευει και λεω τωρα παμε για αλλαγη πλακετα αλλα τελικα μου το επεστρεψαν λεγωντας οτι ειχε υγρασια το καθαρισαν κ χωρις εξοδα μου το εστειλαν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ!

   οσο για το P9 εδω κ πολυ καιρο μπαινω στη σελιδα στο facebook τις huawei κ ομολογω δεν εχουν ακουσει ουτε 1 ασχημη κριτικη ολοι λενε τα καλυτερα και σε κατασκευη κ σε ολα........!
   για μενα βασικη διαφορα ειναι η βραδινη ληψη οχι ομως μεγαλη διαφορα λογο οτι το ενα ειναι σκηπτρο f.1.7 kai to allo 2.0... δεν ειναι μεγαλη διαφορα.........!

   προσωπικα επειδη βλεπω το s7 τις αδερφης μου και βλεπω το P9 του φιλου μου εχωντας κ το P9lite εγω που ειναι φοβερο κινητο για τα χρηματα του... σου λεω 100% P9....!

  2. Τι ζητάς από μια συσκευή;

  3. Huawei P9

  4. Samsung s7 edge
   δες στο σύνδεσμο γιατί. https://www.skroutz.gr/s/8791382/Huawei-P9-Plus-64GB/discussion#js_sku_comment_89277

 61. Huawei P9 ή Honor 8...Aξιζει για 50Ε???

  1. Αξιζει φιλε,ναι

   1. ναι...καλυτερο ηχο και καμερες...οπως και κατασκευη

 62. μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει αν ξερει ποτε περιπου η τιμη του τηλεφωνου θα πεσει και ποσο σας παρακαλω????

 63. Sony xz ή p9 παρακαλώ βοηθήστε με

  1. Καλο το p9 αλλα το ΧΖ ειναι 1-2 σκαλια καλυτερο..στην τιμη που ειναι το p9 τωρα αξιζει σιγουρα..το ΧΖ σαν καλυτερη συσκευη που ειναι,,,ειναι και πιο προσφατη κιολας ειναι πιο ακριβη!

  2. Sony xz χωρίς να το σκέφτεσαι καν Νίνα.

  3. ΧΖ δε έχει σύγκριση νταξει καλό το π9' αλλά ως εκεί

  4. Αν εχεις τα χρηματα για το xz προφανως και πας γιαυτο.Αν δεν θες να ξοδευτεις τοτε το p9 ειναι πολυ τιμιο κινητο

  5. Δεν χρειαζόταν καν, μα κάν να ρωτήσεις. Sony ΧΖ απλά 2~3 σκαλιά καλύτερο, (τα μεγάλια τα σκαλιά αύτά που πέρνεις φόρα όμως να τα φτάσεις :D )
   Και να ξέρεις κάτι Μίνα μου, ότι όσο τούμπανο (κινέζικα) χαρακτηριστικά και ακριβά και να πληρώσεις μια συσκευή αυτό που παίζει πάντα ρόλο όταν θα έχουμε μία συσκεύη τηλεφώνου για 2~3 χρόνια minimum κοντά μας, είναι το user experience. αυτο που κάθε μέρα θα βιώνεις με το τηλέφωνο πρέπει να είναι απλό, λειτουργικό, ποιοτικό, σταθερό, και η Sony σε αυτό το κομμάτι όλα αυτα τα χρόνια είναι ο Νο1 !!
   Γιατι απλά θα πρέπει το κινητό να προσέχει εμάς και όχι εμείς το κινητό.
   Εαν διαθέτεις τα χρήματα πάρτο, αλλιώς περίμενε κανένα 2μηνο η τιμή του XZ θα πέσει και άλλο.

   ps. καλό χρύσο το P9 αλλά αμα λυπάσε τον εγκεφαλό σου μην το πάρεις γιατι το sar 1.43 (head) θα στο κάνει παστίτσιο. :)

  6. P9

 64. Sony xz ήp9 βοήθεια παρακαλώ

  1. Sony xz χωρίς να το σκέφτεσαι καν Νίνα.

 65. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ακούσεις ράδιο fm με κάποια άλλη εφαρμογή τρίτου στο P9. Έχω ακούσει ότι γίνεται με το honor 8 με την εφαρμογή spirit.

  1. E-Radio

   1. Αυτό είναι internet radio. Εγώ λέω για fm radio.

    1. Κάτσε δλδ έχει ράδιο το π9 κ δε μπορείς να ακούσεις?

 66. Καλά...Ποιος στο καλό είναι ο κωδικός επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων του P9.
  To βιβλιαράκι δεν το έχει.Με βάση το IMEI η εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορεί να βοηθήσει και δεν γνωρίζει.
  Το PIN της SIM δεν είναι.Γνωρίζει μήπως κανείς σας ρε παιδιά ποιος είναι ο κωδικός επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων;Απαντήστε αν γνωρίζετε σας παρακαλώ πολύ.Υ.Γ Τον γνωρίζει μόνο η Huawei μου είπε η Vodafone.'Ελεος.

  1. Δοκίμασε τα τέσσερα μηδενικά... Αν δεν είναι αυτό από το ένα έως το τέσσερα η απο το ένα μέχρι το πέντε...

   1. john.fryganas το έδωσα πίσω και τελικά έδωσα και extra χρήματα για να πάρω άλλο από την Vodafone.Η συσκευή είναι καταπληκτική , πάρα πολύ καλή , αλλά χωρίς καν να δουλέψει μου έβγαλε τρία προβλήματα τα οποία ήταν τα εξής.Αρχικά μόλις την άνοιγες με το δακτυλικό αποτύπωμα η φωτεινώτητα ήταν πολύ χαμηλή και ανέβαινε μόνη της σιγά - σιγά.Το άλλο που δημιουργούσε είναι το να χαμήλωνε ο ήχος του ακουστικού κάποιες στιγμές την ώρα που μιλούσες χωρίς λόγο , και τελευταίο πως μπορούσες να κάνεις λήψεις βίντεο αλλά δεν τα έκανε αναπαραγωγή.Κοινώς έβγαζε το βίντεο μεν αλλά δεν το έπαιζε.Μάλλον θα γυρίσω στις επώνυμες εταιρείες όπως το βλέπω.Δεν δούλεψε σου λέω ούτε καν 10 ώρες και ήταν μέσα σε ένα συρτάρι στο κουτί του.Αδικαιολόγητο για 549 ευρώ διότι για εμάς που κάνουμε συμβόλαια και μας τα δίνουν όλα αυτές τις συσκευές ως επιδότηση η τιμές είναι άλλες.549 έχει αυτή την στιγμή στην Vodafone.

    1. Έχεις χίλια δίκια φίλε αλλά είναι προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και σε επώνυμες εταιρείες βλέπε lg... Κοίτα όμως γι αυτά που μου ανέφερες μήπως είναι και θέμα ρυθμίσεων...

 67. Παιδια heeeeeelp pleaseeeeee. P9 (32GB), Honor 8 (64GB) Η Nexus 6P (32GB) και γιατιιιιιιιιι? Βοηθηστε με ποιο να παρω.

  1. P9 και honor 8 Είναι παρόμοια κινητά θα τα έλεγα ξαδερφακια! Το P9 έχει πιο καινούριο επεξεργαστή και συνεπώς ελάχιστα ταχύτερο από του honor 8! Αυτό όμως δε το κάνει πιο γρήγορο σαν συσκευή καθώς τα 4Gb ram του honor του δίνουν παραπάνω boost! Το honor 8 Όπως προείπα έχει 4 Gb ram και 68Gb rom πράγμα που το καθιστά ανώτερο από τα άλλα δυο! Έχουν όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα τουλάχιστον για τη δική μου άποψη κι αυτό είναι ο δείκτης sar του κεφαλιού! Το 6p Δεν το εβαλα στη σύγκριση παρ'όλο που είναι μια αρκετά καλή συσκευή καθώς στα 510 ευρώ που το βλέπω αυτή τη στιγμή δε συμφέρει και θεωρώ το honor 8 ανώτερο του και ίσως και το p9 τουλάχιστον στην καμερα! Με λιγότερα χρήματα από το 6p πέρνεις το htc10 που πάλι κατά την δική μου άποψη το θεωρώ ανώτερο από όλα τα προηγούμενα σε οθόνη ήχο επεξεργαστή κάμερες και ποιότητα κατασκευής!

  2. P9

  3. Να σου πω εγώ πιο που βαρέθηκα να παίρνω επιδοτήσεις συσκευών λόγο μεγάλων παγίων.Πάρε το Motorola x play και θα με θυμηθείς εμένα.Πάλι εδώ θα είμαστε.Μιλάμε για την απόλυτη κινητάρα με προσιτή τιμή.Άκρως ανώτερο και από P9 και από Honor 8 και από Nexus 6

 68. μπορει να με ενημερωσει καποιος κατοχος p9 αν περνει το Single δευτερη sim αν δεν βαλω sd

  1. ΟΧΙ δεν είναι Dual

 69. Καλησπερα χρονια πολλα,ξερετε τι δεικτη Sar εχουν το P9 (32GB) και το Honor 8 (32GB) ? Και ποιο απο τα δυο αυτα μου προτεινετε να αγορασω και γιατι? Ευχαριστω και Καλη Χρονια με υγεια σε ολους.

  1. To P9 εχει 1.43 (head) και 0.55 (body) για το Honor 8 δεν ξερω ακριβες ποσο ειναι αλλα ειναι κοντα στο P9,τωρα για το πιο κινητο θελεις να σε προτεινουμε,το P9 φυσικα ειναι η Ναυαρχιδα τις εταιριας ειναι καλυτερο απο το Honor 8!

   1. Σ'ευχαριστω παρα πολυ Καλη Χρονια.

   2. το P9 δεν ειναι υ ναυαρχιδα..... ισως για τη Σειρα P nai αλλα για τη huawei oxi..... Huawei Mate 9Plus.. ειναι η ναυαρχιδα η οποια δεν εχει ελλαδα...!

    1. Ωραια τοτε ουτε το S7 δεν η ναυαρχιδα τις Samsung,αλλα ειναι το Note εε?? απλα καποιες εταιριες εχουν 2 Ναυαρχιδες..γιαυτο το P9 ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ τις εταιριας οτι και να λες εσυ..αντε καλη χρονια σε ολους!!

    2. Αν μιλάς για Ναυαρχίδες της Huawei κυκλοφορούν κινητάρες στην Κίνα που δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα.Μπορείς να μπεις στην σελίδα της Huawei για να δεις.

   3. Και το honor 8 το ίδιο sar έχει!

  2. Δυστυχώς δεν τα πήγε και πολύ καλά στον τομέα αυτό η Huawei μιας που διαθέτει 1.43 Head και 0.55 Body.Όσο για το πια είναι καλύτερη συσκευή η P9 είναι σε πιο υψηλά επίπεδα από το Honor 8.

 70. Παιδια καλησπερα χρονια πολλα. Τι δεικτη Sar εχειτο P9 ξερετε?

 71. P9 , P8 Lite ή G8? ποιο προτινεται?

  1. Συγκρίνεις την ναυαρχίδα της με κάποια mid range κινητά .P9 φυσικά !

   1. Αν ήταν όμως να διαλέξω με P8 Lite ή G8??

 72. Παιδιά τελικά ειναι καλύτερο το p9 ή το iPhone se ?

  1. Συγκρίνεις δυο ανόμοια κινητά ,υπάρχει ίδιο θέμα ποιο κάτω αν θες διάβασε το .

   1. Ευχαριστώ

  2. Εννοείτε το P9.Ούτε καν να το συζητάμε.

 73. Παιδιά αξίζει να ανταλλάξω το nexus 5x 32 gb (+70€ διαφορα) για να πάρω το p9 4 μηνών αγορασμενο από Ελλάδα;

  1. Το nexus είναι εξίσου μια πολύ καλή συσκευή και το καλό είναι ότι έχει stock android ,τώρα σε μερικά πράγματα το p9 είναι ένα 'κλίκ' ποιό πάνω ,από εκεί και πέρα είναι δικιά σου επιλογή αναλόγως και το λογισμικό που προτιμάς .

  2. Σιγά μην δώσεις και διαφορά όταν μιλάς για το P9 που είναι Ναυαρχίδα της Huawei.

 74. Τρομερο design απαιχτο λογισμικο αξιζει τα λεφτα του πολυ καλη επιλογη οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα

 75. να σας ρωτησω παιδια κατι.απο πισω η συσκευη λεει made in china?

  1. Ναι , διοτι η Huawei είναι Κινέζικη εταιρία

   1. Γιατί πια εταιρεία δεν γράφει Made in kina.Μιλάμε πάντα στην συσκευασία και ΟΧΙ στην συσκευή γιατί στην συσκευή δεν γράφει τίποτα.Όλα τα πακέτα πλέον γράφουν Made in Kina και Made in Korea

 76. Iphone se η huawei p9?(ταχυτητα,μπαταρια,ηχειο και ανθεκτικοτητα software στον χρονο με ενδιαφερουν μονο!!)

  1. Αν θες να επενδύσεις τα χρήματα σου σε ένα κινητό το οποίο θα το κρατήσεις τότε iPhone σίγουρα είναι φημισμένο το iOS για την αντοχή του και την διαχρονικότητα του ,αν αλλάξεις κινητό σε 1-2 χρόνια το πολύ τότε το p9 θα ευχαριστηθείς ποιο πολύ το p9 λόγο οθόνης κυρίως .

   1. Ευχαριστώ για την απαντηση....τελικα huawei πηρα οχι το p9 αλλατο honor 8 και εχει βγει τελειο...

    1. Έκανες πολύ σωστή επιλογή προσωπικά έχω iPhone SE και ήμουν μεταξύ αυτόν τον δυο ,το κακό με το p9 είναι ότι πρέπει να σκάσεις πάνω κάτω 500 ευρώ ..ενώ με honor 8 κάνεις την δουλειά και έχεις και 200 ευρώ στην άκρη ,καλές γιορτές !

    2. Είναι πολύ καλή συσκευή το Honor 8.Eγώ προσωπικά το θεωρώ ανώτερο της Apple κτλ

   2. Επισης φιλε μου

 77. To p9 εχει ραδιοφωνο?

  1. οχι δεν εχει!

  2. Πάρε το lite ,που έχει

 78. Τελικα το κινητο ειναι ενταξει η βγαζει προβληματα σκεφτομαι να το παρω

 79. λύστε μου μια απορία.
  γιατί ενώ το p9 single πουλάει σαν φρέσκο ψωμάκι, το p9 dual που είναι και φθηνότερο εκτός του προφανούς πλεονεκτήματος της διπλής κάρτας δεν έχει πουλήσει ούτε ένα κομμάτι;

  1. γιατί πιθανώς το dual sim δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη - Ελλάδα και είναι μόνο για την αγορά της Ασίας οπότε υπάρχει θέμα με την εγγύηση

 80. Σε περίπτωση βλάβης τι γίνεται; Ταχυδρομείο για Κίνα;

  1. Εχει 3 χρονια εγγυηση στην Arvato(ελληνικη αντιπροσωπεια των περισσοτερων εταιρειων πχ htc,samsung)

 81. P9 η LG g5??

  1. P9 , το P9 επικρατεί περισσοτερο

 82. huawei p9 ή huawei honor 8?

  1. αν το παρεις απο σκρουτζ παρε p9...σιγα τη διαφορα στα λεφτα....αν θες απο αλυσιδα λογω δοσεων-επιδοτησης κλπ...το honor 8 θα εχει επισημη τιμη 400-450(omg!)

 83. Προσοχή βγαζει προβλήαματα το κινιτό παιδια.
  Το είχα αγορασει μόλις 4ης μέρες κ κόλλησε η οθόνη..
  Νέκρωσε τελείως δεν πατιόταν τπτ. Κινιτό τεσσάρων ημερών.. Αν είναι δυνατόν.. Όσο ρώτησα βρίκα κ αλλους που ήταν δυσαρεστημένοι. . .
  Μην το αγοράσετε θα σας βγάλει προβλημα.

  1. μονο σε σενα ομως...ξερω 30 ατομα που το εχουν κανενας δεν εχει το παραμικρο θεμα...ισως ειναι 1 απο τις 2-3 εταιρεις χωρις θεμα στα κινητα...

   1. Σιγά μην ξέρεις και 150 ατομα που πήραν huawei p9

  2. Aυτό σε πείραξε ?η ακτινοβολια που έχει 1.40 heαd sar δεν σε πειράζει?

  3. Δηλαδή επειδή έβγαλε πρόβλημα σε εσένα, θα βγάλει σε όλους? Και που τους βρήκες όλους αυτούς τους δυσαρεστημένους. Στον δικό μου κύκλο έχουν 4 άτομα το κινητό και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα σε κανέναν, αλλά και πάλι δεν θα έβγαινα να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα. Δοκίμασες να το πας για σερβις, ήταν και αυτή η εμπειρία σου κακή? Τα φανμπόις είδαν άλλον κατασκευαστή στο παιχνίδι και τρελάθηκαν.

 84. P9 ή G5 ?? έχοντας ως σημαντικο σημείο την κάμερα και όχι την κατασκευή

  1. Aποτι εχω δει βιντεο για το τι καμερα εχουν αυτα τα 2 κινητα,στο ματι μου βλεπω αυτη του G5 να ειναι καλυτερη...κερδιζει στα σημεια ετσι,γιατι και το P9 εχει καλη καμερα..

  2. Προσωπικα απεκλεισα το G5 γιατι δεν ειναι και τοσο αψογο το φινιρισμα, και το ανοιξε κλεισε την συσκευη για να αλαξεις οτιδηποτε δεν το βρισκω και τοσο πρακτικο, καθως και οτι ειναι πολυ νεα τεχνολογια και ηδη η Lenovo με το MOTO Z εχει να επιδειξει καλυτερο modular design . Οσον αφορα την καμερα , μπορει να εχει καλυτερη - η οχι - το G5 αλλα αν με ενδιεφερε μονο η καμερα δεν εχω λογους να πληρωσω ενα αχρησιμοποιητο modular.

  3. G5! Καλύτερη κάμερα και βάση των κριτηρίων της DxOmark!

  4. στο G5 θα έχεις καλύτερη ανάλυση της φωτογραφίας και λίγο παραπάνω λεπτομέρεια, αλλά στο P9 θα έχεις πάντα καλύτερο χρώμα και contrast στην φωτογραφία σου και δεν θα έχεις αυτό το συνηθισμένο "ξεθώριασμα" των φωτογραφιών των κινητών και ούτε το κλασικό overexposure και clipping στα highlights.

 85. Να ρωτήσω ποιο μου συστήνεται To p9 ή το ascend mate 7??και γιατί ?

  1. To ενα εχει οθονη 6 ιντσες και το αλλο 5.2 .. Το ενα στοιχιζει 330 και το αλλο 410.. Το ενα ειναι παλιο μοντελο και το αλλο φρεσκοτατο..Το ενα εχει τεραστια μπαταρια και το αλλο νορμαλ .. Τελειως ασχετα μεταξυ τους και με διαφορα στην τιμη.. Η θες μεγαλο τηλεφωνο με μεγαλη μπαταρια και καπως οικονομικο και δεν σε νοιαζουν τοσο οι επιδοσεις και η καμερα και περνεις το mate 7, η θες πιο μαζεμενο τηλεφωνο με εμφαση στις επιδοσεις και στην καμερα και δεν σε νοιαζει τοσο η αυτονομια και το κοστος και περνεις το p9..Εμεις που να ξερουμε τι αναγκες εχεις για να σου προτεινουμε ποιο να παρεις ;;; :)

 86. Να κανω και γω μια ερωτηση. Μιας και δεν εχει stabilization, ποσο ρεαλιστικο ειναι να μειωσεις το shutter speed χωρις να βγει κουνημμενη; Μεχρι ποσο το καταφερνετε; Πχ σε 1/8 ειναι εφικτο ή μπα; Ξερω οτι χερι απο χερι διαφερει αλλα θελω να χω μια εικονα.

  Στο p8 lite καταφερνω ανετα 1/4 (σε ωρα αναγκης βγαζω και 0.5 δευτερα) και ελπιζω να καταλαβω απο τις απαντησεις σας ποση διαφορα θα χω σε φωτογραφιες χωρις κινηση (οπου σε παιρνει να ριξεις ταχυτητα)

  1. Ενταξει... αν θελουμε να μιλαμε ρεαλιστικα, τοτε οταν μιλαμε για τοσο χαμηλες ταχυτητες κλειστρου ειναι παντα προτιμοτερο να εχεις ενα τριποδο μαζι σου, η εστω να σταθεροποιησεις το κινητο καπου με καποιον τροπο.Εκτος κι αν εισαι "επαγγελματιας" - εστω ερασιτεχνης - οποτε και θελεις να παιξεις με το αποτελεσμα.Παντως χωρις πολυ προσπαθεια μολις εβγαλα μια μεσα στο σπιτι στο 1/8 και χωρις πολυ φωτισμο και τα καταφερε μια χαρα... και η καμερα αλλα και το χερι μου :-)

   1. Συμφωνω για το τριποδο αλλα αν γενικα ειναι εφικτο μια χερατη φωτογραφια το 1/8 ή οχι θα με επηρεασει αν θα παρω αυτο ή το g5. Και οταν λεω εφικτο δεν εννοω να τραβηξεις 2-3 πριν το καταφερεις. Παρακατω σε ταχυτητα δεν με νοιαζει γιατι ουτως ή αλλος ανθρωπους και candid shot δεν εχουν νοημα σε χαμηλοτερες ταχυτητες, θα χεις motion blur, δεν ειναι οτι θα βαλεις τριποδο :P

    Παντως αν ειναι να κουβαλησω τριποδο (εστω και μικρο) για να πετυχω ταχυτητες μικροτερες του 1/17... ε καλυτερα να παρω την rx100 μαζι μου.

    1. Μια επισκεψη, εφοσον ειναι εφικτη, σε ενα καταστημα με κινητα θα σου λυσει αμεσα την απορια αφου μπορεις να παιξεις μαζι του ...
     Ανοιγεις την καμερα, κανεις slide το tab για να μπεις σε pro mode, επιλεγεις τατχυτητα 1/8 , και τραβας μια φωτογραφια μεσα στο μαγαζι.

 87. Εγω θα ήθελα να ρωτησω για ποιον λόγο να πάρεις αυτό κι όχι το P9 lite 3gb που είναι και 160€ περίπου φθηνότερο;; Μήπως θα έπρεπε να πέσει λίγο ή τιμη του για να είναι πιο ανταγωνιστικό;;

  1. Γιατι εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη..πολυ καλυτερη καμερα...καλυτερη κατασκευη...3 χρονια εγγυηση...σε καλυψα?

   1. Αν αξίζουν τα παραπάνω που ανέφερες τα +160€ τότε ναι, με καλυψες!

    1. Το p9 LTE είναι πλαστικό...

  2. Νομιζω πως εξισου θα κανεις την δουλεια σου και με το lite . Στην καθημερινοτητα σου δεν εχει μεγαλες διαφορες .... εγω πχ. αναζητουσα μια πολυ καλη καμερα σε κινητο και ειχα οριο τα 400-450 ευρω. Στην καθημερινοτητα μου ολες οι υπολοιπες λειτουργιες καλυπτονταν και απο υποδιεστερο τηλεφωνο. Ανετα θα μπορουσα να ελεγξω τα mail μου, να κανω browsing στο internet, να κανω βιντεοκλησεις στο viber , να ακουσω μουσικη απο αρχεια που εχω στην sdcard η το youtube , να ακουσω spotify και να πληρωσω μεσω internet banking και απο το Lite. Τα βιντεο συγκρισης , οπου η μια συσκευη ανοιγει ενα application 1-2 δευτερολεπτα νωρυτερα απο την αλλη με αφηνουν πλεον παγερα αδιαφορο. Ολα ειναι θεμα marketing. Το μονο μου κριτηριο ηταν η καμερα, και σ αυτον τον τομεα ειχα καποιες επιλογες .... ολες ομως ακριβοτερες απο αυτην που τελικα επελεξα. Αρα.... κοιτας τις αναγκες σου και το πορτοφολι σου . Κανεις δεν σου λεει αν πρεπει να παρεις το ενα η το αλλο .... ευτυχως υπαρχουν πολλες επιλογες πια !

   1. Συμφωνώ απόλυτα!!!! Κανείς δε λέει στον άλλο τι να πάρει,απλα γνώμες ανταλλασουμε με σκοπό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.... ευχαριστώ για την ανταπόκριση..με την εγγύηση και το after sales-service της huawei τι γίνεται;;

    1. Προσωπικα χρειαστηκε να στειλω την ολοκαινουργια συσκευη μου 3 φορες στο servise , και την τριτη φορα μου αλλαξαν την συσκευη με νεα ... αρα θελει λιγο τον χρονο του, ομως λειτουργει .

 88. Ξέρει κανείς ποτέ θα κυκλοφορίσει σε κόκκινο χρωμα;;

 89. Μία βοήθεια. Αυτό ή το Nexus 6P?

  1. nexus.............με διαφορά!

   1. Το έχω ήδη εδώ και 10 μέρες φίλε είναι φοβερό! :)

    1. Η συλλογή δεδομένων της γκουκλ εγκρίνει

 90. Ισως το καλύτερο, πιο ολοκληρωμένο, πιο ποιοτικό και χωρίς ελλείψεις (all-around) κινητό αυτή τη στιγμή στον κόσμο ! Ανθρωπος που άλλαζα κάθε 4-6 μήνες συσκευή, και πάντα premium, και δεν μπορώ να βρω ψεγάδι σε αυτό το υπερ-εργαλείο / υπερ-τηλέφωνο το P9. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, κάμερα, αίσθηση στο χέρι, και παντελής πλήρης απόλυτη έλλειψη lag. Το πιο γρήγορο που είχα ποτέ, και με μεγάλη διαφορά. Λυπάμαι ειλικρινά κάποιους κατασκευαστές, τύπου HTC (που θαύμασα κάποτε), LG, αλλά ακόμη και τη Sammy, που δεν ξέρουν ακόμη (?) για τι είδους πανωλεθρία θα πρέπει να ετοιμάζονται από τον κολοσσό Huawei.Κορυφή, στα 2/3 της τιμής ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ συσκευών. Α! Ξέχασα και τη φίλη μας τη Sony. Περαστικά σου και σένα :)

  1. καλά κλασσικά Samsung και Apple μας δουλεύουν κανονικά γιατί πολύ απλά βγάζουν μια σειρά πχ το GALAXY S4 η το iphone 4 και μετά την επόμενη χρονιά ξαναβγάζουν το ίδιο πράγμα με απλά λίγο καλύτερη οθόνη η 1g ram παραπάνω και το βαφτίζουν Galaxy S5 η Iphone 5 και σου λένε ελάτε κορόιδα πάρτε 700-800 ευρώ το νεο μας smartphone που κατά τα άλλα δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά με το προηγούμενο απλά έτσι γουστάρουμε και πουλάμε τρέλα. έχει γίνει το ίδιο πράγμα 2-3 φορές τα τελευταία χρόνια galaxy s4 κινητάρα και το galaxy s5 πατάτα το ίδιο και με τα iphone. τα έσπασαν το iphone3 και το iphone4 αλλά το 5 μεγάλη πατάτα...... έσωσαν κάπως την παρτίδα τώρα με το 6 αλλιώς δεν θα υπήρχαν καν στον χάρτι. Αμα πάει έτσι το Huawei δυνατά τους βλέπω τους άλλους σε λίγα χρονάκια να μας κουνάνε μαντίλι πολύ απλά γιατί θα υπάρχει κάποιος που θα δίνει τα ίδια πράγματα η και περισσότερα σχεδόν σε μισή τιμή...και εδώ που τα λέμε είναι εξοφρενικό εν έτη 2016 και με τέτοια παγκόσμια οικονομική κρίση να υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε ένα smartphone 700 και 800 ευρώ.

  2. Μας δουλευεις μου φαίνεται.......με ακτινοβολία sar 1.40 τι ολοκληρωμενο για πέταμα είναι......καρκίνος σκέτος είναι αυτη η συσκευή.

   1. Καρκίνος, χαχαχαχαχαχα [[CITATIONNEEDED ]]]

 91. μάγκες στα 430 αυτό το κινητό σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι τσάμπα

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω. Sammy & Apple θα το πουλούσαν κανα' 850άρι...

 92. Ως κατοχος εδω κ 2 χρονια ενος φτηνου για την αγορα huawei (g620s) δηλωνω απολυτα ικανοποιημενη. Το κινητο εχει αντεξει πολλα, με αποκορυφωμα το τσαλαπατημα σε συναυλιακο χωρο. ΠΑρολα αυτα ακομα κ με ραγισμενη οθονη δουλευει ρολοι.Τωρα σκοπευω να αγορασω ενα καλο κινητο. Να βγαζει ωραιες φωτογραφιες κ να μην κολλαει πουθενα. Ειμαι αναμεσα στο huawei p9 και το samsung s7. Ξερω απο το ψαξιμο που χω κανει οτι το samsung στις φωτο ειναι απαιχτο αλλα φοβαμαι μην φυγω απο την huawei κ το μετανιωσω. Τι προτεινετε?

  1. Θα σου προτεινα το P9.

 93. Τελικα και το after sales δουλεψε , και το τηλεφωνο βγηκε ακριβως οπως το περιμενα. Ενας χαρουμενος αγοραστης.

  1. Δες τι ακτινοβολια βγαζει και μετα τα λέμε αν εισαι ευχαριστημένος.

   1. Δεν εχω προβλημα με θεματα ακτινοβολιας .... χρησιμοποιω ακουστικα !

    1. η ακτινοβολια μιας συσκευης δεν αποφεύγεται με τα ακουστικά.............μιλάς δεν μιλάς με ακουστικά τρως ακτινοβολια σώματος (body sar) και πίστεψε με στα huawei δεν είναι καθόλου χαμηλή.

 94. Θα πουλήσω το iPhone 6 Plus που έχω και είμαι ανάμεσα στο p9 και στο xiaomi Redmi note 4 που θα κυκλοφορίσει.. Ποιο πιστεύετε είναι καλύτερο κατα την γνώμη σας; Το κινητό το χρησιμοποιώ πιο πολύ για internet παιχνίδια και φωτογραφία.. Το ψάχνω πολύ τον τελευταίο καιρό και είμαι σε δίλλημα.. Ποτέ ξανά iPhone!

  1. Θα πρότεινα το P9 λόγω κάμερας. Γιατί το iPhone τί έχει και λες ποτέ ξανά? :Ρ

   1. πάντως εγώ που είχα iphone 4s και το 6 είναι μεν σκυλιά απο θέμα λειτουργίας ωραίο λογισμικό χωρίς κολλήματα κτλπ κτλπ αλλά όλα τα άλλα που κάνεις στο Android και η ελευθερία που έχεις γενικά στο iphone δεν υπάρχουν....το iphone είναι ένα καλούπι και μέσα εκεί είσαι αναγκασμένος να πας με τα νερά του....ούτε κάρτες micro sd ούτε βάλε βγάλε φώτο μουσική, ταινίες κτλπ απο το pc κατευθείαν

 95. Προσοχή στο SAR HEAD που δεν είδα να το αναφέρει κανείς ! 1,49 ( Ίσως το τηλέφωνο να είναι και πρωταθλητής στην ακτινοβολία ) !!

  1. ποιος τα λέει αυτά / και πού, και πως τόσο "ανεύθυνα" διαδίδονται ?? Αρκετά με τα - δήθεν - υψηλά SAR κάποιων μοντέλων. Ολες οι συσκευές με CE Cert και αντίστοιχες στις ΗΠΑ, έχουν περάσει και με το παραπάνω κάθε τέτοιου είδους τεστ και έλεγχο και είναι βεβαιωμένη σε ασφαλή επιπεδα ακτινοβολίας η λειτουργία τους. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ κυκλοφορούν ΑΝ δεν κάνουν comply με τα όρια. Αυτό που δεν ξέρουμε (κανεις ?) είναι ΑΛΛΟ. Πόσο ασφαλείς είναι ή δεν είναι γενικά αυτές οι ακτινοβολίες, για όλους τους βιολογικούς ιστούς των ανθρώπων και για πόση έκθεση (exposure) και για πόσο διάστημα. Αυτά ίσως να τα ξέρουμε στο απώτερο μέλλον......

   1. Ποια δήθεν ρε φίλε......εμενα πωλητης στο media μου ειπε σε τεστ που κάνανε οτι τα huawei βγαζουν την υψηλότερη ακτινοβολια.
    Ασε που υπάρχουν κ μετρήσεις στο ιντερνετ που επιβεβαίωνουν τα παραπάνω.

 96. Δυο λογια μονο ... το after sales μεχρι στιγμης δεν εχει αποδειχθει και τοσο αξιοπιστο ... μπορειτε να διαβασετε πιο αναλυτικα στην αξιολογηση του προιοντος απο εμενα.

 97. κατοχος P9 32gb grey...φοβερο κινητο νομιζω απο τα καλυτερα στην τιμη του... και πολυ κομψο..λιγο μπαταρια νομιζω αλλα ολα ετσι ειναι στα 3000 amperhour...το συνιστω ανεπιφυλαχτα...

 98. Είμαι ανάμεσα στο P9 και στο Μate 8 θα ήθελα την γνώμη σας ποιο να διαλέξω...

  1. Mate 8

 99. έχω το nokia lumia 730 dual και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο. κάνω την ερώτηση εδώ γιατί στο Huawei P9 dual δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση, ούτε και συζήτηση. σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei P9 dual ή το lumia 950 dual θεωρώ πως είναι εφάμιλλα, με το lumia να είναι κατά πολύ φθηνότερο. απλά δεν είχα ποτέ android και θέλω να δοκιμάσω. το μόνο που με προβληματίζει και μου είναι απαραίτητο, αν και σκέφτομαι και τη διαφορά στα χρήματα, είναι αν το Huawei P9 dual έχει χωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης, ή αχρηστεύει τη μια θύρα από τις δύο sim κάτι που ισχύει στις περισσότερες συσκευές. στα τεχνικά χαρακτηριστικά που διάβασα, γράφει Card Slot ναι και Τύπος SIM Dual όμως δε διευκρινίζει αν είναι συνολικά τρεις οι υποδοχές καρτών. γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος;

  1. Εχει δυο υποδοχες κ ειτε βαζεις μια καρτα σιμ κ μια μνημης ειτε δυο σιμ!

   1. Ευχαριστώ για την απάντηση.
    Κρίμα που δεν υποστηρίζει δυο σιμ και κάρτα μνήμης.
    Και μου άρεσε τόσο πολύ!!!

    1. Αν το ψαξεις λιγο θα βρεις οδηγο που σου λεει πως να βαλεις κ 2 καρτες σιμ αλλα κ την μνημης...βεβαια επειδη το διαβασα κ ειδα πως γινεται ειναι επικινδυνο να σου χαλασει ακομη κ το κινητο η να χασεις την εγγυηση αμεσα,οποτε δεν θα στο συνιστουσα

 100. πρωην κατοχος του lg g4,το πουλησα 200 και εχω μαζεψει αλλα λιγα χρηματα και ειμαι αναμεσα στο p9 και one plus 3 τι μου προτεινετε;

  1. το p9 εχει εγγυηση, καλυτερη καμερα,καλυτερο UI,ειναι πιο ομορφο(προωπικη αποψη)..το op3 ειναι τουμπανο...καλυτερο επεξεργαστη..περισσοτερη ραμ...απλα θελει λιγο υπομονη μεχρι να διορθωθουν ολα τα bugs

   1. και ακτινοβολια sar 1.40 ......να τα λες όλα.....οχι μονο επεξεργαστες και κλπ.

    1. το θεμα με την ακτινοβολια ειναι βλακεια...γιατι υπαρχουν απειρα κινητα και δικτυα γυρω σου καθε μερα...τρως σκατα ζεσταμενα σε φουρνους μικροκυματων...και τες πα...εχει τριπλη κεραια και το καλυτερο σημα στον κοσμο....οποτε let it be

    2. αυτος ο arabian εχει κανει τουλαχιστον 20 σχολια που μας πριζει με την ακτινοβολια και οσο κατεβαινω βρισκω και αλλα

 101. Σε χρυσό χρώμα δε θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας?

 102. Η μόνη διαφορά με το Ρ9 ΡΙυς είναι τα 4GB RAM και η 0.3'' μεγαλύτερη οθόνη?

  1. Το P9 plus εχει super amoled οθονη ενω το p9 ips-neo lcd,τo p9 plus εχει στερεο ηχεια,64gb αποθηκευτικο χωρο,διαβαζω οτι εχει gorilla glass 4 ενω για το p9 δεν βλεπω κατι τετοιο (δεν ξερω τι ισχυει),επισης το P9 plus εχει 3400Mah ενω το p9 3000Μah

  2. Αυτα που ειπες ακριβως,ιδια κινητα ειναι απλα το ενα εχει μεγαλυτερη οθονη,4GB RAM βγαινει και το P9 στο 64αρι ομως! και κατι αλλο που προσεξα εγω στο Plus στην μπροστινη καμερα εχει διαφραγμα f/1.9 ενω στο σκετο P9 f/2.4 αρκετη διαφορα..στην πισω καμερα και τα 2 f/2.2 εχουν..

   1. Δικαιολογούν αυτά τα +150 ευρώ?

    1. Ετσι πως ειναι η τιμες σημερα ναι ειναι αρκετα παραπανω το Plus,οπως τα λες δεν δικαιολογουνται τα λεφτα,καποτε θα πεσει η διαφορα τους στα 50-60 περιπου,τοτε μπορουμε να πουμε δικαιολογουνται!

   2. αν το βρω παντως κατω απο 400 θα το τσιμπησω!

 103. Huawei P9, LG g5 ή Nexus 6P ;;

  1. Εξαρταται τι βαζεις πανω απο ολα...αν βαζεις εμφανιση/κατασκευη το P9...αν βαζεις επεξεργαστη LG...αν βαζεις ασφαλεια/λογισμικο νομιζω 6p..απο φωτογραφια ολα καλα ειναι, αλλα ρωτα και καποιον που τα εχει δοκιμασει..

   1. Σ ευχαριστώ φίλε!
    Είμαι κάτοχος του Lg g2, εδώ και 2,5 χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις..είμαι λίγο πιο απαιτητικός!

    1. Μια χαρα..πολυ καλο κινητο...εγω εχω το Huawei P7..και θελω να μαζεψω χρηματα.. μαλλον θα παω σε Huawei P9 Plus/HTC 10...αν και λιγο ακριβα..οποτε ισως παω σε P9,g5,oneplus3.

 104. Παιδιά help...είχα το lg g3 μέχρι το περασμένο Σάββατο(για κάποιο ανεξήγητο λόγο το κινητό έκλεισε και δεν ξανάνοιγε) και τώρα είμαι στο δίλλημα του P9 και του S7...στο κινητό παίζω παιχνίδια περισσότερο και δεν τραβάω τόσες φωτογραφίες..ποιο θα μου συνιστούσατε;

  1. Αν παιζεις παιχνιδια περισσοτερο καλυτερα τοτε σαμσουνγκ,γιατι παντα βαζουν καλη καρτα γραφικων και ετσι θα εχεις την αποδοση που θες περισσοτερο διαστημα χωρις προβληματα..

   1. οκ φιλε...ευχαριστω πολυ...

  2. Θα σου προτεινα Huawei P9 λογω καλυτερου UI χωρις τη σαβουρα της samsung...3 χρονια εγγυηση αντ για 2 και τρομερη ποιοτητα κατασκευης!
   Επισης ειναι και λιγο φθηνοτερο...

  3. S7 με διαφορα.ανωτερη καμερα,οθονη,μπαταρια!

 105. Βλεπω ελλιπη πληροφορηση για το Ρ9 οποτε μιας και αναγκαστηκα να ψαξω μονος μου και να βρω,προτεινω σε οσους ενδιαφερονται για τεστ και πληροφοριες λεπτομερεις για το Huawei Ρ9,ας πανε στην "βιβλο" των κινητων http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7983&idPhone2=7972&idPhone3=7745

 106. Ως ερασιτεχνης φωτογραφος,ενδιαφερομαι για την φωτογραφικη ποιοτητα του P9,κυριως για την ασπρομαυρη εκδοχη της.Εχει καποιος εμπειρια απο αυτη?

 107. Οποιος πήρε το P9 η το S7 , η ξέρει για κάτι άλλο, να μου το πει! για να μου το προτείνει !! Θέλω να ειναι οκταπυρηνο, γρήγορος επεξεργαστής (Ram) , καλη κάμερα , μεγάλη χωρητικότητα, και το κυριότερο να μου κρατάει μπαταρία. Βασικά ενδιαφέρομαι για Samsung & Huawei !!! Ευχαριστώ!!!

 108. Η οθονη μπροστα εχει γυαλι η πλαστικο;;;

  1. Πλαστικό.

   1. τωρα ξενέρωσα... μια χαρα κινητό γιατι το χαντακονουν ετσι.... αδικία

    1. Η οθόνη μπροστά έχει γυαλί και ένα πλαστικό για προστατευτικό. Εσύ τι κατάλαβες? Το γυαλί btw δεν είναι gorilla glass.

    2. Εχω το p9 εναι οτι καλύτερο ειναι einai gorilla glass 4 μπροστά δεν εχει τίποτα πλαστικό πανω του ειχα ειναι το πιο γρήγορο απροβλημαστο το πιο όμορφο και τα παταει ολλα σε speed test camera test k alla παρτο άφοβα

   2. εγω κατάλαβα οτι ειναι εξολοκλήρου από πλαστικο... τωρα σώζεται καπως το πράγμα....

    1. Φίλε μην το σκέφτεσαι σε αυτά τα χρήματα παίζουν μόνο το S7 και το P9. Διαλέγεις και παίρνεις, το Ρ9 με κορυφαία ποιότητα κατασκευής ή το S7 με λίγο καλύτερα specs.

 109. Καταρχας! Ενδιαφερομαι για κινητο!! Το οποιο θελω να ειναι καλο , να μου κραταει μπαταρια (δεν με ενδιαφερει και τοσο) ,και να παιζω κανενα παχνιδακι και το κυριοτερο να μη που κολαει ειναι το θεμα και αλλωστε μη μου πεταει απο εφαρμογες. Το Huawei P9 ειναι ιδανικο για μενα?? Η να παρω κατι αλλο (πχ το Galaxy S7)?? Να ρωτησω κατι!! Τι ακριβως εννοουμε δεν εχει καλη αναλυση η καμερα στην νυχτα και υστερει στην καρτα γραφικων??? Απλως δεν εχω αποφασισει ακομη ποιο να παρω!!! Μια προτιμηση θελω να ακουσω!!!

  1. Και οι 2 συσκευές που αναφέρεις είναι εξαιρετικές. Η διαφορά είναι ότι το S7 είναι καλύτερο όσο αναφορά την κάμερα στις βραδινές λήψεις και έχει ΛΙΓΟ καλύτερη κάρτα γραφικών. Όχι πως το P9 έχει κανένα θέμα απλά το S7 σαν ''ωμή'' δύναμη στην κάρτα γραφικών είναι πιο μπροστά. Όποιο και να πάρεις δεν θα απογοητευτείς.

   1. Σε ευχαριστω πολυ LoufasGR !!! Δηλαδη οποιο να παρω απ τα δυο δεν θα εχω προβληματα !! Και να σε ρωτησω κατι αλλο! εκτος απο τα δυο που αναφερομαι! κατι αλλo ενα Samsung A5 (2016) Οκταπυρηνο 16GB!! Και ετσι ακουσα ακομα οτι τα Samsung γενικα οτι καταναλωνουν μπαταρια απο τα Huawei !!! Μια γνωμη σου θελω ν' ακουσω !!! Τιποπα παραπανω!! Γεια χαρα!!

    1. Το A5 δεν θα το προτιμούσα για 2 λόγους. (Να σημειωθεί ότι το έχει ο αδερφός μου οπότε ξέρω)

     1)Η μπαταρία του είναι πολύ μέτρια.
     2)Έχει 2GB RAM τα οποία δεν ξέρω αν επαρκούν για το μέσο χρήστη.

     Στα θετικά ότι έχει φοβερή οθόνη και κάμερα.

 110. παιδια μ ενδιαφερει η καμερα πιο πολυ..βγαζει καλες φωτο;;ειμαι αναμεσα σε 3...7edge,p9 κ sony x performance..τι λετε και εσεις;;

  1. Απο οτι εχω διαβαζει...την ημερα ειναι καλυτερο το p9...ενω το βραδυ το s7...για sony δεν εχω γνωμη...απο θεμα τιμης...αν το παρεις απο επισημο μαγαζι..το p9 πολυ πιο φθηνο..και το σημαντικοτερο 3!! χρονια εγγυηση...επισης μπορεις να κοιταξεις και p9 plus...εγω προσωπικα...huawei θα επαιρνα...

   1. λενε δεν εχει καλο βιντεο το ρ9.. και αν κ το βραδυ η φωτο εινι απογοητευτικη τοτε μαλλον παω για το ς7 που ειναι κ πιο φθηνο νομιζω απο το ριυς 9

  2. To p9 εχει καλη καμερα αλλα οχι καλο βιντεο (δεν ξερω αν σε ενδιαφερει)..Απο επιδοσεις το p9 εχει πολυ καλο επεξεργαστη αλλα υστερει σε καρτα γραφικων..Για το x performance δεν εχουμε δει πολλα review για να ξερουμε αλλα με οθονη fhd και snp820 θα πεταει και σιγουρα θα εχει μια πολυ καλη καμερα ..Για εμενα καλυτερα κοιτα το p9 plus αν θες το huawei ..

   1. αφου εχει καλυτερο βιντεο το 7 κ φωτο το βραδυ γτ να παρω το ρ9;;;δεν ξερω....λεω να περιμενω κ το performance

  3. Αν η φωτογραφία είναι κριτήριο ανάμεσα στα 3 το edge θα σε καλύψει περισσότερο. Το P9 εκτός από ένα πιο ιδιαιίτερο bokeh δεν θα σε καλύψει (τουλάχιστον σε πορτραίτα που το δοκίμασα). Το edge θα σου φανεί πολύ καλύτερο, αν και σε περίπτωση που δεις φωτογραφίες του, στο pc σε zoom, θα σου φανούν κάπως "ψεύτικες" λόγω sharpening και nr. Στην οθόνη του κινητού (σε ολα τα κινητά) θα σου φανούν τέλειες. Κατά τη γνώμη μου καλύτερο σε κάμερα από όλα (με μια μικρή παραχώρηση να μην έχει κανείς Manual και αλλά υποκειμενικά θέματα στις υπόλοιπες λειτουργίες σαν κινητό και εμφάνιση) είναι το nexus 6p (και 5Χ). Δεν "παίζεται" από κανένα απολύτως κινητό σε πορτραίτα αλλά και στα υπόλοιπα θέματα είναι ισάξιο. * Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί απογοητευμένοι, αλλά βλέπω πολλές αγγελίες p9 (kai plus), που για νέο κινητό είναι περίεργο να το αποχωρίζονται τόσο εύκολα.

   1. μ ενδιαφερει η φωτο γραφια και το βιντεο ειδικα οταν τα περναω στον υπολογιστη και οχι οπως θα φαινετε στο κινητο γτ λογια στο edge θα φαινονται καλυτερα λογο οθονης..αλλα στην ουσια απ οτι καταλβα την νυχτα ειναι καλυτερο το 7 την μερα καλυτερο το ρ9 και βιντεο παλι καλυτερο το 7...

 111. Ισχυουν οι φημες για την καρτα γραφικων και τα κολληματα σε μεγαλα games (dt2,mkx...)?

  1. To p9 δεν εχει δυνατη καρτα γραφικων,ποτε αλλωστε η huawei δεν εβαλε μια καρτα γραφικων της προκοπης σε ναυαρχιδα της !! Ομως πιστευω οτι δεν θα εχει και τοσο προβλημα να τρεξει παιχνιδια αλλα σιγουρα οχι με την ευκολια που θα τα παιξουν αλλα τηλεφωνα..Γενικα αν θες κινητο για να παιζεις και βαρια παιχνιδια παρε κατι αλλο

   1. Νασε καλα φιλε μου

  2. κανένα απολύτως κόλλημα σε αυτά τα παιχνίδια, τα δοκίμασα και τρέχουν νεράκι.

 112. Kαλησπέρα και από μένα! Παρέλαβα χτες το κινητό σε ασημί χρώμα! Έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά κινητά , αναφέρω τα πιο πρόσφατα : Oneplus Two , Samsung galaxy s6 edge , Sony Xperia Z5 Premium...

  Το κινητό είναι ότι πιο όμορφο έχω δει τον τελευταίο καιρό! Πανάλαφρο ,πανίσχυρο , φανταστική camera , ήχος από άλλο πλανήτη...μπαταρία άκρως ικανοποιητική...

  Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η τιμή...θα μπορούσε να είναι 50-100 ευρώ πιο κάτω... Πάντως ο κινεζικός γίγαντας ξύπνησε και αν συνεχίσει έτσι , bye bye Αpple και Samsung!

  Πολύ σημαντικό! Η 3της VIP εγγύηση που αποκτάς μόλις γραφτείς και φτιάξεις Huawei αναγνωριστικό!

  1. η φωτογραφια και το βιντεο;;;;ακουσα πως φωτο το βραδυ κ το βιντεο δεν ειναι καλα..ισχυει;;σε σχεση με το ς7 λεω

 113. αξίζει να πουλήσω το iPhone 6 64Gb για να το πάρω;

  1. Σιγουρα...και απο θεμα καμερας...και απο θεμα android και γενικα η Huawei εχει κανει τρομερη δουλεια στα κινητα της...εγω προτεινω!Και ενδεχομενως δε θα χρειαστει να βαλεις καν λεφτα απο τη τσεπη σου.

  2. Και φυσικα αξιζει δεν βαρεθηκες την 4,7 μονο οθονη του iPhone,ενω το ρ9 εχει μεγαλη οθονη στις 5,2,μια πολυ ωραια καμερα οπου 2 με 3 κινητα εχουν καλυτερη,κατασκευη πολυ καλη,γενικα η Huawei προσπαθει για το καλυτερο παντα..την apple δεν την βλεπω καλα αν δεν κανει κατι καλο με το 7αρι,μετα ακομα περισσοτεροι θα πανε σε android συσκευες που εχει και μεγαλη ποικιλια να παρεις οποιο γουσταρεις

 114. Όσοι θέλουν να το πάρουν το μαραφέτι θα τους συνησθουσα να περιμένουν μέχρι να βγει το p9 plus που θα έχει 4 gb ram .

  1. Απλά για να λέω ότι έχω 4 άχρηστα GB στη συσκευή μου?

   1. Αν τα θεωρεις αχρηστα μην το αγορασεις . Και πες μου εσυ κανενα κινητο εκτος απο το S7 και το G5 που να εχει τεσσερα ram

    1. S6 edge+. Oneplus 2. Huawei Mate 8. Kάτι umirome περίεργα.

 115. αν δεν σε ενδιαφερει τοσο η camera γιατι να το παρεις και να μην παρεισ πχ το mate σ η το Ascend G8 ?

  1. Γιατί αφενός έχουν διαφορά στο μέγεθος (μιρκή βέβαια), άλλο τύπο οθόνης και άλλο επεξεργαστή!

  2. ποιος ειπε οτι εχει καλυτερη καμερα απο το mate s ?
   ουτε καλυτερη οθονη εχει. mate s = amoled

  3. Γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορο

 116. ξερετε αν εχει radio fm?

  1. Έχει φίλε.

   1. Σιγουρα? γτειναι ομοναδικοσ λογος να μην αγορασω το κιν!!! σε πολλα σαιτ λεει οτι δεν εχει γιαυτο ρωταω! το κιν πρεπει να ναι μπαρουτι...απο φωτογραφια ολα καλα?ευχαριστω

  2. Οχι δεν έχει!!

 117. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει καλύτερα να περιμένει ένα μήνα ακόμα μιας και η τιμή θα είναι κάτω από 400.

 118. Παιδιά το έχω πει και στο παρελθόν για τις συσκευές της HUAWEI... To SAR είναι υψηλό ΜΟΝΟ όταν λειτουργούν ΟΛΕΣ οι κεραίες, γεγονός που σημαίνει ότι για να λειτουργούν βρίσκεσαι σε περιοχή με ελάχιστο ή και καθόλου σήμα. Στις πόλεις τουλάχιστον αυτό δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση, όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν καλή μετάδοση σήματος..

 119. Sar????

 120. Διπλή κάμερα πίσω και φακό Leica..
  Παιδιά, όποιος -α το πάρει, θέλουμε οπωσδήποτε εντυπώσεις από την κάμερα!

  1. Απο reviews που έχω δει για φωτογραφίες ημέρα είναι κορυφή. Για νύχτα όμως ή για video είναι πίσω απο S7. Γενικά πάντως είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες κάμερες, μαζί με S7, G5 κ.α.

   1. exei ραδιο φμ?

 121. Ξέρει κανείς αν έχει ραδιο και ποιο είναι το sar???

  1. Για το sar ρίξε μια ματιά εδώ http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/13753b35. Στο κεφάλι είναι σαν το p8, στο σώμα είναι λιγότερο από το p8. Γενικά, είναι λίγο υψηλό, επειδή έχει ισχυρή τριπλή κεραία, την ονομάζει "triple virtual antenna". Το λέει εδώ http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/p9/

  2. Ραδιο ΔΕΝ εχει!

  3. δεν εχει 100%