Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Panagiotis_Tasiou

Ξέρει κανείς για καμιά αναβάθμιση σε Android 8 το Huawei P9 ή θα μας αφήσουν από έξω? Πάντως να αναφέρω 1) ότι δεν έχει κλείσει 2 χρόνια η συσκευή από τότε που βγήκε. (τον Απρίλιο του 2018 κλείνει 2 χρόνια) και 2) πως για τα honor 8 και honor 8 pro που δεν ήταν ναυαρχίδες επιβεβαιώθηκε ότι θα πάρουν Oreo 8 (σχετικό άρθρο: https://techblog.gr/mobile/honor-8-and-8-pro-to-get-android-oreo-2800/ ) . Όποιος ξέρει χαρά μου να το αναφέρει!

Benutzername

1 Antwort

keysmith

Δεν ξέρω αλλά δεν αναμένω πριν τις γιορτές καθώς θα "έκοβε" πωλήσεις από τα νεότερα (p10).

Να μην αγχώνεσαι. Δεν έχουν τόσο σπουδαία χαρακτηριστικά τα νέα android για να σου λείπουν και ότι προγράμματα θέλεις τα τρέχεις και τώρα. Επιπλέον άντε και θα σου δώσουν την έκδοση 8.Χ. Είναι αμφίβολο αν θα την "προσπαθήσουν" όσο πρέπει χωρίς να έχει θέματα και μπορεί να καταλήξεις με κινητό χειρότερης εμπειρίας από πριν (battery drain και άλλα συνηθισμένα). Και να βγει δε θα βιαζόμουν να την βάλω (στην 6.0 είμαι ακόμα από επιλογή).

1 Kommentar

Panagiotis_Tasiou

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι και την αλλαγή του χρόνου και βλέπουμε άμα μας ανακοινώσει κάτι η Huawei!!

Benutzername