За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
www.dimitris_lorenzo

χαίρεται. αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν θ; θελα να μου πει την γνώμη του κ τ; αποτελέσματα του. Αν βοηθάει για τις παναδες αν διώχνει τις ρυτίδες κ.τ.λ

Потребителско име

3 Отговора

Agelaki

σε τέτοια τιμουλα δύσκολο να χεις τέτοιες απαιτήσεις.δεν ξέρω αν αυτά γίνονται καν και σε πιο ακριβές κρέμες. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα απ αυτά ούτε για ρυτίδες ούτε για πανάδες απλά ενυδάτωση κι αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα. Η συγκεκριμένη πανάδες δεν διώχνει...ενυδάτωση ομως στην κάνει και δεν αφήνει λιπαρότητα. Άποψη μου αυτά φυσικά και δηλώνω ότι γενικά δεν είμαι τακτική στην περιποίηση προσώπου. δόξα τω θεώ όμως είμαι 45 και δείχνω για 35. τα γονίδια λέω εγώ και καλή φυσική κατάσταση...το α και το ω. πλατείασα συγνωμη αλλά έχω κουραστεί να μας παίρνουν τα λεφτά μας που με κόπο βγάζουμε με όλες αυτές τις ανύπαρκτες υποσχέσεις.

Потребителско име
nikiggeor

Για τις πανάδες και φακίδες που έχω δεν κάνει κάτι..κατά τ αλλά είναι μια καλή οικονομική κρέμα για καθημερινή χρήση.

Потребителско име
k.manesi83

Όσο αφορά τις ρυτίδες,είχα αρχίσει λόγω εγκυμοσύνης κ θηλασμού να σπάω ελαφρώς λόγω ξηρότητας ,δεν έβαλα 2 χρόνια τίποτα, μέχρι τωυιτε έβαζε περιστασιακά την απλή ,κάτω από βάψιμο κ ήταν άψογη,δεν έχω γενικά ρυτίδα ,με την ενιδατωση, ελαφρώς βελτιώθηκε,είμαι τώρα στο 2 κουτί στημεσημε χρήση 2 φορές τη μέρα .Στα μάτια δε βάζω ...δακρυζουν ακόμα κ να βάλω στο πόδι της χήνας ,γενικότερα δεν με πειράζει αυτή μόνο.θεωρω ότι για τα λεφτά της κ για μικρό πρόβλημα είναι οκ.εγω ακοναθβλαζω κ την θεωρώ πιο αγνή κ την παίρνω

Потребителско име