Γεια σας παιδιά μία ερώτηση ενώ στό wifi έχω 4g στά δεδομένα έχω H καί αργεί να ανοίξει τα site τι μπορώ να κάνω ; και 2ον οι ειδοποιήσεις δεν μού ανάβουν τα λαμπάκια.τι γίνεται με αυτό; ευχαριστώ..
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Γεια σας παιδιά μία ερώτηση ενώ στό wifi έχω 4g στά δεδομένα έχω H καί αργεί να ανοίξει τα site τι μπορώ να κάνω ; και 2ον οι ειδοποιήσεις δεν μού ανάβουν τα λαμπάκια.τι γίνεται με αυτό; ευχαριστώ..
1 Отговор
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά . Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση (έχουν πατηθεί φαίνεται λάθος κάποιες λέξεις-γράμματα) .
Το wifi δεν έχει 4g, τα δεδομένα έχουν και δεν πιάνουν παντού (το πιο σύνηθες είναι ακόμα και με 4g ανοιχτό να πίανει 3g) . Οπότε είναι λίγο περιέργη η κατάσταση με αυτό. Όσο για τις ειδοποιήσεις αν αυτές φύγουν απ τη γραμμή ειδοποιήσεων ή ανοιχτούν τότε το λαμπάκι δεν άναβει, αν όμως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε ας κάνουμε έναν έλεγχο στις ρυθμίσεις -->πρόσθετες ρυθμίσεις -->φλας ειδοποιήσεων να δούμε αν είναι ενεργοποιημένο.Αν είναι ενεργοποιημένο και έχει επιλεγεί και χρώμα και εξακολουθεί να μην ανάβει τότε δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει. Ίσως έχει κάποια βλάβη