Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
euamir

Το πήρα και είμαι φουλ ικανοποιημένη. Αλλα πολλές φορές πάω σε παραλίες που θέουν περπάτημα. Το κανό οριακά χωράει σε ένα πεζοπορικό σακίδιο ΧΩΡΙΣ τα εξαρτήματα του. Any ideas? Επίσης, τη 1η φορά το ξεφούσκωσα μέσα στο νερό και πήρε νερό μεσα. Αν το αφήσω ξεφούσκωτο στον ήλιο θα φύγει?

Benutzername

2 Antworten

kostis45

καλησπέρα τελικα πως έβγαλες το νερο απο μεσα?Και εγω το ιδιο επαθα την πρώτη μέρα

Benutzername
Tony_Savvopoulos

θα προτεινα τρομπα αντιστροφης για να το ξεφουσκωσεις γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο να το χτυπαει ο ηλιος . επισης θελει γλυκο νερο για ξεπλυμα αλλιως θα σου σκιστει .

2 Kommentare

euamir

το πλένω κάθε φορά που επιστέφω από παραλία. εξακολουθεί να εχει μέσα νερό. δεν έχω βρει λύση να το βγάλω και έτσι δεν διπλώνεται καλά επίσης.

Tony_Savvopoulos

πρωτα το πλενεις και μετα το ξεφουσκωνεις . οι ταπες πρεπει να ειναι παντα κλειστες . δεν πιστευω να το ξεφουσκωσες και να το επλυνες με ανοιχτες ταπες . αν σου εχει παρει νερο προσπαθησε να το γυρισεις απο την πλευρα τις ταπας καθετα για να φυγει το νερο . ελπιζω να βοηθησα.

Benutzername