Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gtchristos

Γεια σας. Εχω αγορασει tv Panasonic TX-P42U10E. To prospectus λεει οτι η τηλεοραση εχει ενσωματωμενο MPEG 4. Oμως. σημερα με την DIGEA, βλεπω, μονο τα 3 κρατικα και το ρικ. Στα υπολοιπα, ακουγεται φωνη, χωρις εικονα. Γιατι? Ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Λευτέρης Κ....

Για να σας βγαλει στο μενου για τα HD καναλια πρεπει να κανετε επαναφορα στην τηλεοραση μονο τοτε το βγαζει μετα δεν υπαρχει στο μενου,

4 Σχόλια

george.dounavis.3

η λυση ειναι μια...
Διαλεξτε χωρα Ισπανια και Ελληνικη γλωσσα και ολα ΟΚ!

Costas_Cas

Αυτό με την Ισπανία δούλεψε και σε εμένα! Πριν έπιανε τα κανάλια αλλά δεν μπορούσες να δεις τον οδηγό των καναλιών, τώρα δουλεύουν όλα!

FOTIS_LEKKAS1854

Σας ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη πληροφορία! Βεβαιώνω και εγώ την εγκυρότητα των παραπάνω!

Όνομα χρήστη
SPARCO

Καλησπέρα σε όλους …Εγώ αγόρασα μια Panasonic TX-P42C2E και είχα το ίδιο ακριβός πρόβλημα…
Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210- 9692300 εξυπηρέτηση πελατών Panaconic με καθοδήγησαν πλήρως και σε λιγότερο από 3 λεπτά όλα ήταν ΟΚ…Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά …
Τελικά το κουμπί ήταν όντως να ενεργοποιήσεις το HD…
Με ανοιχτή την TV πατάμε menu-ρυθμίσεις-menu συστήματος-επαναφορά ρυθμίσεων.
Μας λέει πως τα δεδομένα θα διαγράφουν (3 φορές αν ήμαστε σίγουροι).
Μας ζητά να κλείσουμε την TV από το κεντρικό κουμπί/ανοίγουμε επιλεγούμε γλώσσα Ελληνικά και χώρα Ελλάδα και εδώ χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ μας εμφανίζεται ένα menu με 3 συχνότητες, οι 2 είναι τσεκαρισμένες ενώ το μεσαίο που είναι το HD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…..
Το τσεκάρουμε και πατάμε αυτόματο συντονισμό και κάνει αναζήτηση όλα τα κανάλια….
Σε 5 λεπτά έχει βρει τα πάντα αναλογικά και ψηφιακά…..
Μετά απλά αποθηκεύουμε με την σειρά που επιθυμούμε τα κανάλια….
Ελπίζω να βοήθησα και εγώ λίγο…..
Βασίλης.

Όνομα χρήστη
epsilon1977orig

Καλημέρα.
Έχω ακριβώς την ίδια τηλεόραση και το ίδιο πρόβλημα, το οποίο έλυσα συμπτωματικά σήμερα με τον ίδιο περίπου τρόπο. Αρχικά νόμισα πως η DIGEA είχε αλλάξει κάτι στην μετάδοση, αλλά διαβάζοντας κάποια φόρουμ πιστεύω πως είναι πρόβλημα στο firmware ή κάποιο άλλο ελάττωμα του συγκεκριμένου μοντέλου.
Είχα δοκιμάσει και auto tuning και manual tuning σε αναλογική και DVB-T (ψηφιακή) χωριστά χωρίς αποτέλεσμα (έπιανα αναλογικά και ψηφιακά της ΕΡΤ μόνο, όχι της DIGEA, στα οποία είχα μόνο ήχο χωρίς εικόνα). Δηλαδή ήταν σαν να είχα τηλεόραση με δέκτη mpeg2 μόνο και όχι mpeg4...
Έκανα ακριβώς τα εξής:
* βρήκα το μενού εισαγωγής HD καναλιών (για κάποιο περίεργο λόγο ούτε εγώ μπορώ να το ξαναβρώ τώρα απο το TV control όσο και να προσπαθώ)
* έκανα εισαγωγή νέου καναλιού-αυτό σβήνει τα πάντα, αναλογικά, ψηφιακά, αγαπημένα κλπ, η TV κατόπιν παγώνει και θέλει σβήσιμο από το κουμπί power on-off (από το TV control δεν κάνει τίποτα όσο παράξενο και αν ακούγεται)
* άνοιξα πάλι την TV από το κουμπί και ξεκίνησε αυτόματη σάρωση και στα αναλογικά και στα ψηφιακά χωρίς δυνατότητα παράκαμψης, για 6 περίπου λεπτά
* τα βρήκε όλα με τυχαία σειρά και πλέον έχω εικόνα παντού (και στα 2 μενού-αναλογικό/ψηφιακό) και σωστή αναγνώριση σήματος ως "Digea DVB-T"
Ελπίζω να βοηθήσει το post και άλλους χρήστες με το ίδιο η με παρόμοια μοντέλα, ακόμα και άλλης μάρκας, γιατί έχω διαβάσει για πάρα πολλές περιπτώσεις με το ίδιο η με παρόμοια προβλήματα σε διάφορες μάρκες τηλεοράσεων!

Όνομα χρήστη
gtchristos

Ευχαριστω Σωτηρη Κ για την απαντηση σου. Εντελως σωστη. Πριν την διαβασω, ειχα παρει τηλ. την αντιπροσωπεια της τηλεορασης. Οντως, το κλειδι ηταν να φτασω στο HD, να κλεισω την συσκευη απο το κεντρικο κουμπι και να την ξανανοιξω. Μετα, εκανε μονη της την σαρωση και στις 3 μπαντες και ολα τακτοποιηθηκαν. Παντως, πολλα ευχαριστω. Γιωτα

Όνομα χρήστη
skarpouzis

Προσπαθησε να σκανάρεις τα ψηφιακά κανάλια αρκετές φορές. Ενω είσαι έτοιμος να πατήσεις για το αυτόματο ψάξιμο ανοιξε και κλείσε την τηλεόραση. Θα πρέπει να σου εμφανιστεί ενα υπομενού σκαναρίσματος (αυτόματου ψαξίματος) για HD κανάλια. Ενεργοποίησε αυτό το μενού (ψάξε τα κανάλια). Μπορεί να σου ζητήσει να ανοιγοκλείσεις την τηλεόραση. Μετα απο αυτό η εικόνα θα εμφανιστεί.
Θέλει λίγο παίδεμα (δεν θυμάμαι ακριβώς τι εκανα εγώ). Το κρίσιμο είναι παντως να εμφανιστεί αυτο το μενού για τα HD κανάλια.

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε μια V10και λύθηκε έτσι.

Σωτήρης Κ.

Όνομα χρήστη