Το έχω μια εβδομάδα , πολύ κάλο κρατάει πολύ η μπαταριά (ολόκληρη μέρα σχεδόν με χρίση ίντερνετ! ), καλή κάμερα καλή οθόνη με καλή ευκρίνεια κάτω απο το φως του ηλίου, δυνατό ηχεία με καθαρό ήχο το κινητο δεν κολαει πουθενα και παει σφαιρα σε ολα τα παιχνιδια που δοκιμασα αλλα και στο ιντερνετ.
Το μονο προβλημα μου διεγραψε καποια στιγμη οσες φωτογραφιες ειχα τραβηξει αυτο το διαστημα απο την μνημη του τηλεφωνου, εξωτερικη μνημη δεν εχω βαλει ακομα. Τα ερχεια φωτογραφιων υπαρχουν στην μνημη του τηλεφώνου τα βρισκεις απο την διαχειρηση αρχειων αλλα δεν τα ανοιγει η μορφη του αρχειου δεν υποστηριζεται αναφερει. Αυτο εγινε μια φορα δεν εχει ξαναχασει φωτογραφιες.
Αυτο ισως να το εκανε καποια εφαρμογη αφου για να εγκατασταθουν χρειαζονται αδεια σου να διαχειριζονται φωτογραφιες και βιντεο. Αν εχει συναντησει καποιος παρομοιο προβλημα σε αυτο η αλλο κινητο ας το αναφερει να δουμε μηπως λυνεται. Κατα τ αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του.
Αυτο με τα 120 λεπτα σου δινουν μια καρτα σιμ με ενα νουμερο και καθε μηνα θα εχεις χρονο ομιλιας δωρεαν το πολυ πολυ να κανεις καμια ανανεωση της καρτας καθε εξαμηνο, δεν το εχω δοκιμασει δεν εχω ενεργοποιησει την καρτα ακομα, ειχα νουμερο.
1 Коментар
κρατάς πατημένο το πλαϊνό κουμπί power και εμφανίζει επιλογή για screenshot