Στον ύπνο μου ανοίγω το στόμα. Την χρησιμοποιεί κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα? Με την χρήση της μάσκας σταματάει να ανοίγει το στόμα ή είναι απαγορευτική η χρήση της για άτομα με αυτό το θέμα? Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Στον ύπνο μου ανοίγω το στόμα. Την χρησιμοποιεί κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα? Με την χρήση της μάσκας σταματάει να ανοίγει το στόμα ή είναι απαγορευτική η χρήση της για άτομα με αυτό το θέμα? Ευχαριστώ
3 Απαντήσεις
Η μασκα ειναι πολυ ανετη και θα σε βολεψει!Και εγω το ιδιο προβλημα εχω κοιμαμαι με ανοιχτο στομα,ειτε φοραω την μασκα ειτε οχι.Ακομη και στοματορινη που δοκιμασα παλι με ανοιχτο στομα κοιμομουν.
Λυνει αυτο το προβλημα ακριβως.Αδελφέ ανοίγεις το στόμα διότι δεν περνάει αρκετός αέρας στους πνεύμονες σου.Πρεπει να κάνεις τεστ ύπνου, πήγαινε σε πνευμονολόγο
1 Σχόλιο
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Έχω κάνει τεστ ύπνου και ήδη χρησιμοποιώ CPAP με μάσκα ResMed Airfit F20, η οποία όμως μου κάνει ερεθισμό στο πρόσωπο λόγω της σιλικόνης και πρέπει να την σφίξω αρκετά λόγο των γενιών οπότε ψάχνω μια εναλλακτική λύση αλλά θέλω να είμαι και κάπως σίγουρος πριν την αγορά γιατί δεν έχουν και φθηνά... Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση!
Χρησιμοποιώ μόνο ρινικές μάσκες .Δεν γνωρίζω αν θα σε βοηθήσει , το δικό μου στόμα δεν ανοίγει .Θα κάνω μια παρατήρηση ακόμη ,Η μάσκα μπαίνει στα ρουθούνια και δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ . Ειναι βέβαια εξαιρετικά ελαφριά . Εν κατακλείδι είναι μια μάσκα ιδιαίτερη .Μαλλον αν χρειαστεί θα την ξαναγοράσω
1 Σχόλιο
Σε ευχαριστώ πολύ!