За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Sonasic

Παιδιά σας παρακαλώ θέλω βοήθεια σε όποιον διαβάσει το σχόλιο μου παρακαλώ να απαντήσει.Αγόρασα τα ακουστικά αλλά το ενα απο τα δύο ενώ μπαίνει και κλειδώνει το άλλο συνέχεια γλυστράει απο το αυτί μου.Τι να κάνω?

Εχω δοκιμάσει και τα άλλα earbuds που δίνει μαζί αλλα όλα μου γλιστράνε.Με αποτελεσμα το 1 που βγαινει ανα 5 λεπτα να το σπρωχνω να μπαινει μεσα.Μπορει καποιος να μου πει πως να το λύσω?Δεν θελω να τα επιστρεψω πισω απο το καταστημα που τα αγορασα που δεν ξερω κιολας εαν γινεται για να πω την αληθεια.Αλλα περα απο το δεν ξερω μου αρεσουν κιολας πολυ.Ειναι κριμα το 1 μου αυτι να μην το κραταει δηλαδη

Потребителско име

2 Отговора

Giannhs_AK47

και έμενα μου έβγαινε από το δεξί αυτί αλλά το κακό είναι ότι πλέον κάηκαν τα είχα πάρει από το εξωτερικό περίπου 22 ευρώ ήρθαν τέλεια συσκευασμένα και σε 3 μήνες μου κάηκαν και τα είχα τέρμα προσεγμένα με την θήκη τους με όλα..

1 Коментар

Sonasic

Κριμα ,δεν ειχες εγγυηση?Εγω εχω 2 χρονια βεβαια μεχρι τωρα δεν εχουν παθει τιποτα.Παντως αυτη η πατεντα με τα earhooks απο Κινα ειναι οτι καλυτερο για τα συγκεκριμενα ακουστικα,φαντασου τις προαλλες που τα εφτιαξα φορωντας τα v2 κουναγα το κεφαλι μου πανω κατω χοροπηδουσα και τιποτα δεν εβγαιναν.Τωρα εγιναν οτι καλυτερο απο ακουστικα.

Потребителско име
panagiotislazanas

Φιλε σε αυτο σορρυ αλλα δεν φταινε τα ακουστηκα. Δοκιμασε να το στριψεις λιγο για να κατσει καλυτερα μην τα πιεζεις μεσα στα αυτια σου

2 Коментара

Sonasic

Ευχαριστώ ναι λογικα ειναι ανατομικο το θεμα αν και εξωτερικα ειναι ιδια τα αυτια μου :P Συνεχιζει να βγαινει αλλα το ξαναβαζω μεσα τι να κανω.Αξιζουν πολυ δεν θελω να τα δωσω πισω(ειδικα το μικρφωνο).

Sonasic

Αγορασα τελικα earhooks απο ενα αλλο site του εξωτερικου γιατι ελλαδα δεν υπαρχουν για αυτα τα ακουστικα και βρηκα την υγεια μου.Δεν βγαινουν με τιποτα.Οταν λεω με τιποτα φαντασου κανω ποδηλατο και πεφτω σε κραδασμους και με τα earhooks δεν πανε πουθενα.Παλιοτερα οχι μονο σε λακουβες αλλα και που περπατουσα επεφταν στην ευθθεια.

Потребителско име