Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panagiotis_Lazanas

Εχω ακουσει πως το μεταλικο δαχτυλιδι ενοχλει το αυτι με αποτελεσμα να σε ποναει το αυτι σου.Ειναι αληθεια?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Sonasic

Προσωπικα δεν ισχυει.Αλλα για εμενα βρες κανενα public ή καπου που να τα δινουν να τα δοκιμασεις(δυσκολο βεβαια γιατι εγω δεν ειχα βρει κανενα ελληνικο καταστημα ,ισως επειδη ειναι in ear για θεματα υγιεινης,να μην αλλαζουν αυτια ανρθωπων και κερι κλπ) να δεις πως σου κανουν.Ειχα εγω το εξης περιεργο θεμα,στο δεξι μου αυτι κουμπουναν και δεν εβγαιναν καθολου.Στο αριστερο αυτι ομως οχι μονο δεν κουμποναν αλλα εβγαιναν καθε 2 λεπτα.Το αποτελεσμα ηταν να παραγγειλω απο εξωτερικο earhooks συγκεκριμενα για τα v2 (1 ευρω κοστησαν) και τωρα πια δεν κουνιουντε ρουπι.Τα καλυτερα ακουστικα που εχω φορεσει για κινητο παντα μιλαω.Στον υπολογιστη ειναι ακομη καλυτερη η ποιοτητα τους.Φντασου τα hyper x cloud core που εχω τα ανταγωνιζονται για πλακα σε παιχνιδια οπως cs go για τα βηματα και r6s.Tα προτεινω αλλα πρωτα δοκιμασετα.

Όνομα χρήστη
ChrisPerdi

Γεια σου φιλε.Λοιπον δεν ειναι αληθεια απλα πρεπει να δεις αν σου εφαρμοζουν σωστα στα αυτια!Ευχαριστω καληνυχτα

Όνομα χρήστη