Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
andreas.xatzios

Θέλω να κόψω το κάπνισμα και έχω παραγγείλει αυτό το η.τ θέλω να ρωτήσω είναι καλύτερα να το φορτίζω από φορτιστη του τηλεφώνου πάρα από λάπτοπ και power bank?
Και αν μπόρει κάποιος να μου εξηγήσει τα mode(wattage,temp ss,temp ti ktl) που έχει έκανα ένα research αλλά δεν κατάλαβα και πολλά και να μου προτείνετε πώς να το ρυθμίσω Και τελευταίο καμία γεύση καλή, πήρα μια απο cloud ninja-cream soda αλλά οι επόμενες που θα πάρω θα είναι από μαγαζί alter ego

Ευχαριστώ εκ των προτέρων η κάθε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη

Benutzername

2 Antworten

John Snow

Ο FDA (Αμερικανικός ΕΟΦ) προειδοποιεί να φορτίζεται το mod μόνο από τον εργοστασιακό του φορτιστή, για αποφυγή ατυχημάτων, όπως οι καταγεγραμμένες εκρήξεις.

Benutzername
mikrostrelos2000

αναλογα την αντισταση που θα παρεις θα παιζεις με τα watt εαν παρεις την αντισταση που ειναι απο 30 εως 100 watt δεν θα εχεις κανενα προβλημα να το εχεις στα 75 χωρεις να σου χαλαει η γευση τωρα για μπαταρια καλυτερο ειναι να εχεις φορτιστη καθως στα ηλεκτρονικα φωρτιζεται εως το 70-75% ενω στον φορτιστη παει 100% εκτος εαν το βγαλει νοριτερα και θα σου προτεινα κοιταξει να εχουν και πολλα aber αποφορτισεις να παρεις 4απλο φορτιστη ωστε να μην της φορτιζεις συνεχεια υγρο τωρα δεν γινεται να σου πουμε εμεις γιατι ειναι αναλογα το τι αρεσει σε εσενα και μονο και αυτο δεν το ξερουμε σε καποιον αρεσουν οι καπνοικες γευσης σε αλλον τα φρουτα ειναι αναλογα την ορεξη που εχεις εκεινη την στιγμη

1 Kommentar

andreas.xatzios

Ωραία ευχαριστώ για την απάντηση σου νάσε καλα!

Benutzername