Παιδιά αρχικά να ξέρετε οοσοι το πάρετε αρχικά με την δική του εφαρμογή η κάμερα απογοητεύει ενω οι φακοί είναι αααψογοι το μαγικό ειναι στο να κξατεβάσεις την εφαρμογή open camera ειναι δωρεαν απ το play store και εκει θα δείτε την πραγματική του κάμερα που πραγματικά είναι το κάτι αλλο εχεις την αίσθηση οτι τράβηξε την φωτογραφία μια camera dslr απ αυτε των 1000ευρω+ σε κανονικές συνθήκες και η κανονικη εφαρμογή φτάνει. Όσο αναφορά την κάμερα είναι απίστευτη αν κάτσεται και το ψαξεται λίγο αλλιώς είναι μέτρια. Οσο αναφορά τα αλλα δεν χρειάζεται να πω κάτι είναι ενας συνδυασμός iphone 7 με galaxy s7 η κατασκευή του ειναι ποιό προσεγμένη κι απο ενα s7 να φανταστείτε στο εσωτερικό του ο κατασκευαστής καλύπτει τα σημαντικά μέρη του κινητού με μικρά αλουμινένια προστατευτικά ετσι ωστε ακόμα και να το πατήσει αμάξι να μην χαθεί τιποτα και να χριαστεί απλά μια οθονη και μια μπαταρία. Σε πεσίματα δεν εχει αναγκη αν και το πισω μερος θέλει λίγο προσοχή επείσης οι πινελιές απο πίσω είναι το κάτι αλλο είναι πραγματικά πανέμορφο εχει τύχει να ρθει αγνωστος και να με ρωτήσει ρε φίλε ποιο ειναι αυτό το κινητο?. Σε χρυσαφί μοιάζει με πλάκα χρυσού στα χέρια. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι νομίζω ιδιο με το s7 δεν καταλαβαίνεις πότε ανοιξε μόνο π αμα καμια φορά ξεραθούν τα χερια σου απ το κρύο πρεπει να βαλεις καλα το δαχτυλο αλλα ειναι λογικο. Η κεραία wifi με εντυπωσίασε εκεί π φίλοι μ πιάνουν 2γραμμές εγω πιάνω 3+ και στην μια γραμμή είναι σταθερή η ταχυτητα και δεν χάνεται ευκολα. Η οθόνη ειναι μια super amoled η οποια απλά ειναι σαγηνευτική και θες να την κοιτας ολη μερα. προτιμω να βλεπω ταινεια σ αυτην την οθονη παρα στην 42 full hd smart tv samsung είναι φιλική για τα μάτια και δεν λιγώνει την μπταρία. Η ματαρία οοοοτι και να κάνετε μια μερα θα ττην βγάλει πχ με δεδομενα ανοιχτα η ολη μερα να βλέπεις βιντεο στο youtoube με φουλ φωτεινιοτητα κρατάει πάανω απο 10ωρες αλλα για ποολυ βαρια χρήση αλλιως δυο μερες αλλα εγω το φορτιζω κάθε μερα διοτι δεν μπορω να παω σχολειο πχ με 50% αν και μ φτάνει και περισσεύει. Θα βάλω το σχόλιο μου και στις αλλες εκδόσεις γιατί δεν υπάρχι καποια διαφορά εκτος απ το χώρο αποθήκευσης. Το εχω 3-4 μηνες και το εψαξα πάαααρα πολυ για να γράψω αυτο το σχόλιο και περίμενα το κινητό 2 μηνες μεχρι να ερθει Ελλαδα. Μεχρι τα 400ευρω δεν νομιζω να βρείτε κατι τόσο ομορφο και καλύτερο κυριως.Αυτα :)