Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
bill_kalpap

παιδια επειδη θελω να το αγωρασω αλλα την ξαναεπαθα ετσι με το turbox s που επαθε μια γρατσουνια και χαλασε ολο το touch και μου ζηταν τωρα 70 ευρω για να το φτιαξω. Γιαυτο σας παρακαλω πειτε μου αν εχει καποιο προβλημα

Benutzername

4 Antworten

Taylor Unboxing

Εγώ προσωπικά δεν το έχω πάρει το κινητό αλλα σκέφτομαι πολύ αγρια να το πάρω.
Θα σου συμβούλευα να δεις video στο youtube με αξιολογήσεις και όχι εδώ γιατί εδώ γραφουν όλοι μπαρούφες η κάμερα του κινητού και η μπροστά και η πίσω είναι άψογες την ημερα και το video επίσης, την νύχτα πάλι η φωτογραφίες είναι αξιοπρεπέστατες αλλα το video είναι όντως χαλια.
Προφανώς εάν το θες για φωτογραφική μηχανή δεν κάνει εννοείτε αλλα για selfies και για την παρέα σου έτσι όπως το είδα εγώ αξίζει όσο δεν πάει ειδικά για τα λεφτά του!

Benutzername
Νικολοπουλος Θεμιστοκλης

Κανενα προβλημα με το touch (το'χω βεβαια μονο 3 μερες)!Για τα λεφτα του (93 ευρω) ΑΨΟΓΟ!!! Σημειωση, δεν εχω δουλεψει καθολου τις καμερες αλλα δεν μ'ενδιαφερουν.

Benutzername
Νικολοπουλος Θεμιστοκλης

Κανενα προβλημα με το touch (το'χω βεβαια 3 μερες μονο).Πρωτες εντυπωσεις...Αψογο!!!Δεν εχω δοκιμασει καθολου τις καμερες αλλα δεν μ'ενδιαφερουν.

Benutzername
nikoskovac1994_nikoskovac1994

Κακιες καμερες και σχετικο κακο touch ... μετριο τηκεφωνο για μετριους χρηστες! Σιγουρα αξιζει τα λεφτα του για >100Ε

Benutzername