Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bill_kalpap

παιδια επειδη θελω να το αγωρασω αλλα την ξαναεπαθα ετσι με το turbox s που επαθε μια γρατσουνια και χαλασε ολο το touch και μου ζηταν τωρα 70 ευρω για να το φτιαξω. Γιαυτο σας παρακαλω πειτε μου αν εχει καποιο προβλημα

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Taylor Unboxing

Εγώ προσωπικά δεν το έχω πάρει το κινητό αλλα σκέφτομαι πολύ αγρια να το πάρω.
Θα σου συμβούλευα να δεις video στο youtube με αξιολογήσεις και όχι εδώ γιατί εδώ γραφουν όλοι μπαρούφες η κάμερα του κινητού και η μπροστά και η πίσω είναι άψογες την ημερα και το video επίσης, την νύχτα πάλι η φωτογραφίες είναι αξιοπρεπέστατες αλλα το video είναι όντως χαλια.
Προφανώς εάν το θες για φωτογραφική μηχανή δεν κάνει εννοείτε αλλα για selfies και για την παρέα σου έτσι όπως το είδα εγώ αξίζει όσο δεν πάει ειδικά για τα λεφτά του!

Όνομα χρήστη
Νικολοπουλος Θεμιστοκλης

Κανενα προβλημα με το touch (το'χω βεβαια μονο 3 μερες)!Για τα λεφτα του (93 ευρω) ΑΨΟΓΟ!!! Σημειωση, δεν εχω δουλεψει καθολου τις καμερες αλλα δεν μ'ενδιαφερουν.

Όνομα χρήστη
Νικολοπουλος Θεμιστοκλης

Κανενα προβλημα με το touch (το'χω βεβαια 3 μερες μονο).Πρωτες εντυπωσεις...Αψογο!!!Δεν εχω δοκιμασει καθολου τις καμερες αλλα δεν μ'ενδιαφερουν.

Όνομα χρήστη
nikoskovac1994_nikoskovac1994

Κακιες καμερες και σχετικο κακο touch ... μετριο τηκεφωνο για μετριους χρηστες! Σιγουρα αξιζει τα λεφτα του για >100Ε

Όνομα χρήστη