За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Rudeboy82

Παίδες θέλω να σας ρωτήσω,ξέρει κανείς αν σε περίπτωση που το κινητό είναι φορτισμένο και παρόλα αυτά δεν το αφαιρώ απο την πρίζα,επιβαρύνεται η μπαταρία ;

Αν και εγώ προσωπικά πιστεύω πως τα σύγχρονα κινητά με το που φορτίζονται,σταματάνε να φορτίζουν και δεν ισχύει το θέμα της επιβάρυνσης όσο καιρό και να το έχω στην πρίζα.

Στην περίπτωση μου το βάζω και φορτίζει στο Laptop με το καλώδιο usb και όταν φορτίζεται το αφήνω εκεί και επειδή κάποιες φορές μεταφέρω και αρχεία,ακόμα και φορτισμένο δεν το αφαιρώ.

Επιβαρύνεται η μπαταρία σε αυτήν την περίπτωση ; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει εφόσον γνωρίζει σχετικά.Απλά θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.

Потребителско име

1 Отговор

tilefonakias

Όλα τα κινητά σοβαρων κατασκευαστων μολις φορτισουν σταματανε να φορτιζουν ομως δε σημαινει οτι εσαει αφηνουμε τον φορτιστη επανω για 3 μερες γιατι μπορει να χαλασει καποιος αυτοματισμος αναστολης και η μπαταρια θα την ακουσει. Και πιθανον να χασει την ικανοτητα της βραχυπροθεσμα. Επισης να διευκρινησω οτι πρεπει να αφαιρουμε και τον φορτιστη απο την πριζα με το που τελειωσει η δουλεια του οχι για μερες βδομαδες μηνες να λειτουργει κυριως για το καλο του πλανητη.

Потребителско име