Στο note 4! Όπως προείπα το note 4 είναι πολύ καλύτερο-γρηγορότερο (λόγω επεξεργαστή) σε οποιαδήποτε έκδοση του .Απλά θεωρώ πως αν κάποιος φτάσει (οικονομικά εννοώ) να πάρει το note 4, καλύτερα να πάρει την έκδοση των 32gb με 3 gb ραμ .Η διαφορά τους, σε τιμή, είναι αμελητέα.
1 Σχόλιο
Συμφωνώ!! Και εγώ αυτού του σκεπτκού είμαι .Ναι μεν έχει απελευθερωθεί το εμπόριο και είναι εύκολες πλέον οι αγορές από το εξωτερικό αλλά τα προβλήματα και οι παγαποντιές δεν παύουν να υπάρχουν. Απ όσο ξέρω στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά τιμής στο εξωτερικό(για 20-30 ευρώ δεν θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να παραλάβει σ' ένα μήνα, με αβεβαιότητα για την ακεραιότητα και την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής). Η αγορά κινητού από το εσωτερικό είναι λιγότερο χρονοβόρα και πιο σίγουρη σε όλα τα επίπεδα (π.χ. εγγύηση).Θήκες όμως για το κινητό και κρύσταλλο θα πρότεινα με ευκολία απο το εξωτερικό και αυτό γιατί αξεσουάρ που εδώ έχουν 10-15 ευρώ έξω κάνουν 2-3 ευρώ.Αυτή είναι η γνώμη μου ελπίζω να βοήθησα και να μην μπέρδεψα περισσότερο.