За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
FifaMania_GR

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε δύο κινητά εντελώς διαφορετικά αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα θέλησα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει παραπάνω. Αυτή τη χρονική στιγμή έχω το Xiaomi mi 8 από τον Αύγουστο περίπου και ένας φίλος μου μου δίνει τσάμπα το iPhone 7 plus. Να σημειωθεί πως χρειάζομαι πολύ καλή κάμερα, να μην κολλάει καθόλου (τον τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει κάποια κολληματάκια στο mi 8 με πετάει από εφαρμογές κτλπ) και αρκετά καλή μπαταρία (εάν καταληξω στο iPhone θα του βάλω καινούρια γιστι έχει 80% υγεία μπαταρίας) (του mi8 όμως θα είναι χρησιμοποιημένη και έχω παρατηρήσει πως οι αποδόσεις της αρχίζουν να πέφτουν) και μια σχετικά καλή οθόνη με ωραία χρώματα. Επί των πλείστων ξέρω ότι σε όλα τα σημεία τα κινητά είναι παρόμοια και δεν θα δω τρελή διάφορα εκτός απ' το λογισμικό όπου είμαι εξοικειωμένος και με τα 2 και δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κάμερα. Αν κάποιος έχει άποψη και απ' τα 2 τηλέφωνα παρακαλώ ας βοηθήσει. Θέλω μια συνολική άποψη από απλές φώτο, χρώματα, zoom, πόσο smooth είναι τα βίντεο, stabilization, νυχτερινές λήψεις κτλπ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει. Κύριε @varavass επειδή βλέπω ότι είστε γνωστης τέτοιων θεμάτων θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας. Θα ήθελα αντικειμενικές απόψεις και όχι εσκεμμένες υπέρ fanboyσμου κάποιας μάρκας

Потребителско име