Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koskarav

Μια ερώτηση σας παρακαλώ...φαντάζομαι όλοι θα βλέπετε προγράμματα 1920x1080 ίσως και μικρότερα καθώς δεν υπάρχει περιεχόμενο 4K (3840x2160) στη Nova, OteTV & Digea...πως σας φαίνεται το upscale που κάνει την χαμηλή ανάλυση (1920x1080) σε 4Κ?αλλοιώνει την εικόνα?είστε ικανοποιημένοι γενικά στη θέαση της HD ανάλυσης?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

panos1234567

οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος, μαλον απογοητευμενος θα ελεγα. Πιο καλα δειχνουν οι παλιες crt kai hd ready. Μονο για υψηλης αναλυσης περιεχομενο ειναι η τηλεοραση (και φανταζομαι ολες οι 4κ).

11 Σχόλια

((O))

μου κανουν εντυπωση τα γραφομενα σου, για μια τηλεοραση που εχει 4.8 βαθμολογια μεχρι στιγμης. μηπως εισαι σε πολυ κοντινη αποσταση;

koskarav

Φίλε μου αυτό ακριβώς προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ...25 άτομα την εξυμνούν...όλες οι 4Κ κάνουν upscaling...είναι δυνατόν οι εταιρείες να μην έχουν προνοήσει?η απόσταση σίγουρα είναι βασικός συντελεστής...55αρα σε εικόνα HD θέλει 3m ελάχιστη απόσταση θέασης...δεν ξέρω ο φίλος panos1234567 γιατί έχει τόσο αρνητική άποψη...επίσης και ο φίλος Marios_Os αναφέρει ότι δεν είναι καθαρή η εικόνα...

((O))

kosakrav, δεν εχει να κανει με τα 3m αποσταση...παρατηρησε σε οποιο καταστημα θελεις 55'αρα να παιζει τα full hd που βαζουν. τα ελληνικα καναλια εχουν το θεμα διοτι κανενα δεν παιζει full hd περιεχομενο εκτος απο την ερτ hd και καποιες συγκεκριμενες εκπομπες που το διαφημιζουν επιπλεον οτι ειναι hd το περιεχομενο. ψαξε το λιγο....
Ομως συνεχιζει να μου κανει εντυπωση διοτι η συγκεκριμενη εχει hdr pro δυνατοτητα που σημαινει μια ποιοτικοτερη αποδοση χρωματων και σε συνδιασμο με 'εξυπνο' καθορισμο φωτεινοτητας και upscaling ετους 2016 ενα συνολικο καλυτερο αποτελεσμα.

koskarav

Αυτό ακριβώς!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Απορώ πως τα παιδιά παραπάνω είναι τόσο απογοητευμένα με την απόδοση της εικόνας.Μήπως "παίζουν" κάποιες ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνουν?

panos1234567

να σας προβληματισουν οι σχεδον μονολεκτικες απαντησεις των υπολοιπων και ο εντυπωσιασμος τους σαν να μην εχουν ξαναδει τηλεοραση, βεβαια ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, αλλα λιγο αναλυση λιγο τεκμηριωση δε βλαπτει...

panos1234567

δοκιμαζω συνεχως τις ρυθμισεις, ισως να θελει καποιο χρονο σαν στρωσιμο, στην πλασμα που εχω ακομη, μετα απο χρονια συμφιλιωθηκα με την εικονα η οποια καθως βελτιωνοταν την αποδεχομουν ολο και πιο πολυ, αλλα αυτη ηταν πλασμα και ειναι αλλη ιστορια (ηθελε το στρωσιμο της), αλλα η led υποτιθεται ειναι out of the box. Βεβαια ξαναλεω σε περιεχομενο 4k ειναι καλη οπως ολες οι αντιστοιχων προδιαγραφων. Οπως οταν βλεπω κλιπς μουσικης απο γιουτιουμπ και αλλο υλικο υψηλης αναλυσης. Ισως στο σταρ καποιες επομπες και ταινιες φαινονται καλυτερα, ομως το δε βοις σχεδον σε καποια πλανα δε φαινεται καθαρα ουτε το προσωπο τους, για υποτιθεται υψηλης αναλυσης εκπομπη η εικονα μαπα. Παντως σε κανενα Κωτσοβολο, πλαισιο κλπ δε βαζουν αυτες τις τιβι να παιζουν καναλια γιατι δε θα τις επαιρνε κανεις.

panos1234567

ξαναλεω εικονα οπως η παλια μου lg πλασμα 42 hd ready δεν εχει καμια απο τις επομενες φουλ και σουπερ φουλ high definition, στα καναλια της τιβι. Για 4κ υλικο η εικονα πολυ καλη και ο ηχος αριστος.

panos1234567

και μην ξεχνατε οτι τρεχει ο σκρουτζοδιαγωνισμος και οι αξιολογησεις πεφτουν βροχη

((O))

panos1234567 τωρα καταλαβα καλυτερα τις εντυπωσεις σου...
οσον αφορα την 42' hd ready που συγκρινεις... παραθετω μια φωτογραφια
http://extraimage.net/images/2015/12/30/UHD-resolution.jpg
τα καναλια μεταδιδουν SD. δες μονος σου τι upscale χρειαζεται να κανει για hd ready
και τι upscale χρειαζεται για 4k. ειναι παααρα πολλα τα pixel που χρειαζεται να 'δημιουργησει'. κατα καποιο τροπο εξηγειται
η μη καλη ευκρινεια.
οταν γραφουν οτι κανει καλο upscale υποθετω οτι εννοουν απο full hd--> 4k.

panos1234567

βλεπω τωρα παιδικα στο star hd, η εικονα πολυ καλη, νικελοντεον πολυ καλη, σε αλλα καναλια η εικονα ετσι και ετσι. Δηλαδη τετοιες τιβι το καλο τον κανουν καλυτερο, το μετριο ομως τι να κανουν? μαγικα δεν κανουν, μαπα θα μεινει. Αν στο μελον βελτιωθουν οι εκπομπες digea θα αξιζει σιγουρα μια τετοια τιβι.

panos1234567

επισης για πανελ ips εχει καλη γωνιακη θεαση μονο στο υψος της τιβι, απο αλλη γωνια πχ απο πανω και πλαγια η εικονα πολυ ασπρη, κατι που δεν καταλαβαινω καθως σε ταμλετ και σμαρτφον η εικονα καλη απο ολες τις γωνιες και πλευρες. Τωρα θα μου πεις κοιτας τιβι απο ψηλα και πλαγια? οχι ειναι η απαντηση, αλλα εδω μιλαμε οτι ips σημαινει καλη θεαση απο ολες τις γωνιες, ή κανω λαθος?

Όνομα χρήστη